buarada eşinizde boş durmamış başka kadınlarla tanışmış eşiniz çokta masum değilmiş canım
bugün eşim ile konuştum... öyle sakin sessiz ve kibar tonla konuştuki....
bana beni sevdiğini ve benim onu sevdiğime inanmadığını söyledi..
seven ne olursa olsun umursamaz davranmaz dedi...
ben fedakarlık yaparken senin yapmaman kendisini hep üzdüğünü söyledi...
içimden gelerek hiç birşey yapmadığımı söyledi... benim sana söylemeden bile içimin acıdığını hep görmen lazımdı dedi...
ben sizin üzülmemeniz için hep çaba sarfettim ama yaranamadım sana dedi...
bi gülmedin işine gelmediği zamanlarda dedi...
vicdanım hala rahat değil dedi... çünkü başlarda yaptığım seni o yanlız bıraktığım günler hala içimi acıtıyor dedi... her ne kadar hbirşeyini eksik etmeyip fakat çok gezdirmediğim için içim hala sızlar dedii...
sonra kafama dank ettiğinde sizinle gezmelere başladığımda ablanda yanımızdaydı her zaman..
sürekli oğlumun onla ilgilenmesi kendimi misafir giibi hissetmeme neden oldu...
kaç kere de ben bu şekilde sıkıldığımı söylememe rağmen yine hiç birşey yapmadığımı görmemezlikten geldiimi surat astığımı söyledi.
ve daha önceki konu içindeki olaylarıda gündeme gelerek giderek uzak hissetmeye başladığını söyledi...
hep gezdirmeye çalıştım seni çünkü seni gezdirdikçe vicdanımıda rahatladıyordum dedi...
çünkü sizin yanınızda sıkıldığım için başka kadınlarla tanıştım dedi.. sayısını bile bilmiyorum dedi...
ama hiç birşekilde cinsel olarak aldatmak değildi..
tüm kadınların benim gibimi olup olmadığını merak etmiş ve hepsinede evli olduğunu söylemiş...
o kadınlar ne aradığını sorduğunda söylediği tek birşey varmışş eşimin ' gözlerinin içi sürekli bir gülen kadın arıyorum demiş '
sonra hiçbir ile görüşmemiş.. yemin etti cinsel birşey yaşamadım diye....
sen benim çocukluk aşkımdın dedi.. sen beni sevmeden evlendin ama ben seni severek aldım... inanamıyorum nasıl o sevgi bittiğine diyor..
sonra belki hala kalbimin bir yerinde sevdiğini hissettiğini söyledi.. o yüzden böyle devam edeceğini bizleri bırakamayacağını söyledi...
ama o sevgi de biterse ve seni üzdüğüm o günleri telafi ettiğime inanırda aynı şeyleri yapmaya devam edersen o zaman ceketi alır giderim sadece dedi...
sabahtan beri ağlıyorum... ben birşey diyemedim ağlamaktan başka.. oda ağladı gözledi doldu... sonra herşey iyi olacak dedi.. olmazsa da üzülme dedi... ben sizi asla mağdur etmem dedi... mağdur olmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini söyledi..
bi kahve yap içelim dedi... kahveleri yaptım içtik sessizce ve daha konuşmadı bende konuşmadım.. gerek yoktu zaten sanırım şunları yapacam senin için herşeyi yapacam desem de tamam diyecekti zaten...
o sadece görmek istiyor onu gururlandırmamı ve ben bunu yapmaya yemin ettim bugün..
Allahım ne güzel içti kahvesini gözleri dolu dolu....
o verdiği son şansı çok güzel kullanacam..
sadece size bilgi vermek için yazdım.. lütfen eleştirmeyin ve dualarınız eksik etmeyin....
okudukça ne yazacagımı bilemez hale geldim
ikinizde masum degilsiniz ama
bazı şeylere eşinin sen itmişsin
sen eşinin ailesine tatillerde gidip 3-5 gün kalma adama laf et
kardeşin 8 sene sizinle kalsın
sence bu bir insana reva görülecek şeymi arkadaş
bence bazı şeyler çok geç kalınmış
umarım düzelirsiniz evliliginiz
Yine tutamıycam kendimi şu bdv deki konulara hayret ediyorum bazen sinirden saydırasım geliyo
Allah aşkına 12 yıldır nerdeydiniz şimdi mi aklınıza geldi bir eşiniz olduğu8 yıl kardeşiniz neden sizde kaldı bu sene eşiniz istemeyince gelmediğine göre demek ki mecbur değildi sizde kalmakta :44::44:
çocuğunu babasına bunca yıl ismiyle mi hitap etti neden ki eşiniz her akşam evde değil miydi ne saçmalık bueşinizi sevmeden mi evlendiniz neden hiç aile ortamını kuramadınız ki onu da anlamadım , her akşam nerdeydiniz ki ailece hiç yemek yiyemediniz :44: çocuk yapmayı biliyorsunuz ama
ne saçma bir konu
Eylül ben yazacaktım sen ağzımdan almışsın hepsini yani çok tuhaf
Konu sahibi ne olursa olsun eşiniz ilgisiz de olabilir ama çocuğunuz neden baba demedi neden öğretmediniz demesi gerektiğini yani hangi yanlış bir baba kelimesinin üstünü kapatır ki babalarımız ne kadar hata yapsa da yine babamız değil midir çok zoruna gitmiştir bu durum Allah korusun çocuğumuzun anne kelimesini kullanmadığını düşünsenize korkunçİnşallah bu kadar sabırlı olan eşinizi kendinize geri çevirirsiniz:26:
bugün eşim ile konuştum... öyle sakin sessiz ve kibar tonla konuştuki....
bana beni sevdiğini ve benim onu sevdiğime inanmadığını söyledi..
seven ne olursa olsun umursamaz davranmaz dedi...
ben fedakarlık yaparken senin yapmaman kendisini hep üzdüğünü söyledi...
içimden gelerek hiç birşey yapmadığımı söyledi... benim sana söylemeden bile içimin acıdığını hep görmen lazımdı dedi...
ben sizin üzülmemeniz için hep çaba sarfettim ama yaranamadım sana dedi...
bi gülmedin işine gelmediği zamanlarda dedi...
vicdanım hala rahat değil dedi... çünkü başlarda yaptığım seni o yanlız bıraktığım günler hala içimi acıtıyor dedi... her ne kadar hbirşeyini eksik etmeyip fakat çok gezdirmediğim için içim hala sızlar dedii...
sonra kafama dank ettiğinde sizinle gezmelere başladığımda ablanda yanımızdaydı her zaman..
sürekli oğlumun onla ilgilenmesi kendimi misafir giibi hissetmeme neden oldu...
kaç kere de ben bu şekilde sıkıldığımı söylememe rağmen yine hiç birşey yapmadığımı görmemezlikten geldiimi surat astığımı söyledi.
ve daha önceki konu içindeki olaylarıda gündeme gelerek giderek uzak hissetmeye başladığını söyledi...
hep gezdirmeye çalıştım seni çünkü seni gezdirdikçe vicdanımıda rahatladıyordum dedi...
çünkü sizin yanınızda sıkıldığım için başka kadınlarla tanıştım dedi.. sayısını bile bilmiyorum dedi...
ama hiç birşekilde cinsel olarak aldatmak değildi..
tüm kadınların benim gibimi olup olmadığını merak etmiş ve hepsinede evli olduğunu söylemiş...
o kadınlar ne aradığını sorduğunda söylediği tek birşey varmışş eşimin ' gözlerinin içi sürekli bir gülen kadın arıyorum demiş '
sonra hiçbir ile görüşmemiş.. yemin etti cinsel birşey yaşamadım diye....
sen benim çocukluk aşkımdın dedi.. sen beni sevmeden evlendin ama ben seni severek aldım... inanamıyorum nasıl o sevgi bittiğine diyor..
sonra belki hala kalbimin bir yerinde sevdiğini hissettiğini söyledi.. o yüzden böyle devam edeceğini bizleri bırakamayacağını söyledi...
ama o sevgi de biterse ve seni üzdüğüm o günleri telafi ettiğime inanırda aynı şeyleri yapmaya devam edersen o zaman ceketi alır giderim sadece dedi...
sabahtan beri ağlıyorum... ben birşey diyemedim ağlamaktan başka.. oda ağladı gözledi doldu... sonra herşey iyi olacak dedi.. olmazsa da üzülme dedi... ben sizi asla mağdur etmem dedi... mağdur olmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini söyledi..
bi kahve yap içelim dedi... kahveleri yaptım içtik sessizce ve daha konuşmadı bende konuşmadım.. gerek yoktu zaten sanırım şunları yapacam senin için herşeyi yapacam desem de tamam diyecekti zaten...
o sadece görmek istiyor onu gururlandırmamı ve ben bunu yapmaya yemin ettim bugün..
Allahım ne güzel içti kahvesini gözleri dolu dolu....
o verdiği son şansı çok güzel kullanacam..
sadece size bilgi vermek için yazdım.. lütfen eleştirmeyin ve dualarınız eksik etmeyin....
normalde kahvaltı yapmazdı eşim, öyle giderdi işe, kahvaltı istermisin dediğimde gerek yok derdi...
bu sabah sormadan hazırladım ve bir güzel yaptı kahvaltısını ve giderken uğurladım....
ölümüne kankayık nehir :13::13:
normalde kahvaltı yapmazdı eşim, öyle giderdi işe, kahvaltı istermisin dediğimde gerek yok derdi...
bu sabah sormadan hazırladım ve bir güzel yaptı kahvaltısını ve giderken uğurladım....
İnşallah şansınızı değerlendirirsiniz gerçekten evliliğiniz büyük bir sınavdan geçiyor hatalar tek taraflı değildir tabi ki ama büyük kısmı size ait ve sizin elinizde daha çok şu durumda kurtarmak seviyorsanız savaşın
Kankayık tabisi:13:
Siz abla kardes, oglunuza hem ana hem baba olmussunuz zaten. Cocugunuz babasina ihtiyaci olmamis anasi ve teyzesine baglanmis sadece. Cocugunuzla babasinin iletisim kuramamasini, ona baba dememesini, esinizin cabalarini sadece izlemissiniz. 12 yil aile gibi yemek bile yememissiniz. Esinizin anne babasin esinizin "hatrina" bir adim gidememissiniz. Orda kalamamissiniz, kendi ailenize saygi duymussunuz sadece. Simdi de kalkmis esim beni sevmiyor diyorsunuz. Hala kendinizi dusunuyorsunuz yanu. Cok ama cok bencilsiniz, asiri hem de, insafsizlik derecesinde. O adam cocugundan baba kelimesini duyamadi, izlerken hic mi iciniz sizlamadi Allah askina? Niye hic cocugunuzu uyarmadiniz, ona bunlari ogretmediniz? Abla kardes yemissiniz adami baska birsey degil. Kardesiniz ne munasebet 8 yil sizinle yasiyor, hem de esinizi devre disi birakarak? Evsiz mi kaldi, sokakta mi kaldi?
Butun bunlara ragmen adamcagiz sizin deyiminizle "zorla" sizi aile terapistine goturmus, belki evlilik duzelir diye. Saka gibi. El insaf be. Insaf yani.
Adami artik hayatindan bezdirecek, size dokunamayacak kadar biktirmis sogutmussunuz. Sanmiyorum ki "bu yaz birseyler yaparak" duzelsin bu is. Hadi gecmis olsun. Bazi seyler bir kere gitti mi bir daha telafisi olmuyor. Sizden nefret etse haklidir. Adama cok agir seyler yasatmissiniz, cocugundan sogutmussunuz abla-kardes. cocuk "baba" bile dememis babasina. Teyzesine asiri baglanmis, babasi dururken. Baba demeye gerek duymayacak, babasina adiyla hitap etmeyi hak gorecek kadar babaya saygisiz bir cocuk yetistirmissiniz, daha ne olsun? Bu bile bosanma sebebi, nefret etme sebebi benim gozumde.
O adamcagiz da bosansin da kendine deger veren birini bulsun hayatinin geri kalanina, ne diyim. Akliniz nerdeydi 12 yil boyunca? Simdi mi akliniza geldi bir kocaniz oldugu?
Benim bile sinirlerim bozuldu okurken. Allah kocaniza sabir versin.
hala anlamadığım noktalar var ve konu sahibi cevap vermiyor ki :26::26:
Bende anlamadım sanırım yorum yapan insanları kayırıyor bizi kaale alan yok eylülümMesela insan ablasına yeter artık abla bir hayatımız kalmadı gitsen diyemez mi darılır mı ablası öyle insan kendini güvey gibi hissetmez mi :26:
ben anlamadım eşiniz başka kadınlarla neden konuşmuşpekte masum değilmiş eşinizde yani :26: karma karışık , eşiniz siz ondan bu derece uzak olduğunuz için mi başka kadınlarla konuşmuş yani çok acı bişey olmalı bu sizin için
öyle galiba zaten doğru söyleyeni kovarlar biliyosun
zaten kardeşi orda kalmaya mecbur değilmiş ki eşi istemeyince bu sene kardeşi de kalmamış demek ki 8 yıl kalması boşaymış :26: düşünüyorum da 8 yıl kardeşim yada eşimin kardeşi kalsın istemezdim ikisini de ama anladığım kadarıyla konu sahibi zaten eşini sevmeden evlenmiş sevmediği için çocuğu da babaya karşı sevdirmemiş kardeşiyle bir olup takılmışlar evde
Bende anlamadım sanırım yorum yapan insanları kayırıyor bizi kaale alan yok eylülümMesela insan ablasına yeter artık abla bir hayatımız kalmadı gitsen diyemez mi darılır mı ablası öyle insan kendini güvey gibi hissetmez mi :26:
evet çok acı. bana demediği diyemediği güzel şeyleri onlara dediğini düşünmek bazen hevesimi kırıyor
evet çok acı. bana demediği diyemediği güzel şeyleri onlara dediğini düşünmek bazen hevesimi kırıyor
yok ne demek sizi asla kayırmıyorum. aksine yorumlarınızı çok doğru buluyorum. hatamın farkındayım.. yapmam gerekirdi. anlamadım. eşiminde rahatsız olduğunu bir türlü farkedemedim belki de.. çok öyle mutsuz ve kötü gözükmüyordu...
taki içini dökene kadar... bende düzgün aileyiz sanıyordum ama şimdi yapılan yorumlarıda görünce hatalarımı daha iyi farkettim bende
Bu aşamaya kdar inceldiği yerden kopmadıysa düzelir mutlaka düzelmez değil. Ama öncelikle sizin bunu isteyip kendinizi
değiştirmeye başlamanız gerekir..oğlunuz küçük değil , siz annesisiniz ve onu çok güzel yönlendirebilirsiniz. öncelikle onunla konuşup şu " baba "deme işini bir halledin
sonrada biraz kendinizi değiştirmeye eşinize karşı davranışlarınızı değiştirmeye çalışın bakalım. Geçmişe sünger çekin öyle dedi böyle
dediyi bırakın ve yeni bir ilişkiye başlıyormuş gibi heyecan duyup hareket edin .Eger istiyorsanız tabi inşallah başarılı olursnuz .
Bu arada şunuda ekliyim. Sanırım siz eşinizle kendi aranızı soğuturken belki bilinçli değil ama Çocuğunuzuda babasından soğutmuşsunuz. Belki bunda
kendi payıda vardır ama ..Siz en azından çocuğun sağlıklı büyümesi açısından Baba modelini ona çok görmemeli idiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?