Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

okudukça ne yazacagımı bilemez hale geldim
ikinizde masum degilsiniz ama
bazı şeylere eşinin sen itmişsin
sen eşinin ailesine tatillerde gidip 3-5 gün kalma adama laf et
kardeşin 8 sene sizinle kalsın
sence bu bir insana reva görülecek şeymi arkadaş
bence bazı şeyler çok geç kalınmış
umarım düzelirsiniz evliliginiz

haklısınız... umarım düzelir..

Eylül ben yazacaktım sen ağzımdan almışsın hepsini yani çok tuhaf

Konu sahibi ne olursa olsun eşiniz ilgisiz de olabilir ama çocuğunuz neden baba demedi neden öğretmediniz demesi gerektiğini yani hangi yanlış bir baba kelimesinin üstünü kapatır ki babalarımız ne kadar hata yapsa da yine babamız değil midir çok zoruna gitmiştir bu durum Allah korusun çocuğumuzun anne kelimesini kullanmadığını düşünsenize korkunçİnşallah bu kadar sabırlı olan eşinizi kendinize geri çevirirsiniz:26:

ölümüne kankayık nehir :13::13:

normalde kahvaltı yapmazdı eşim, öyle giderdi işe, kahvaltı istermisin dediğimde gerek yok derdi...
bu sabah sormadan hazırladım ve bir güzel yaptı kahvaltısını ve giderken uğurladım....

İnşallah şansınızı değerlendirirsiniz gerçekten evliliğiniz büyük bir sınavdan geçiyor hatalar tek taraflı değildir tabi ki ama büyük kısmı size ait ve sizin elinizde daha çok şu durumda kurtarmak seviyorsanız savaşın

ölümüne kankayık nehir :13::13:

Kankayık tabisi :13:

normalde kahvaltı yapmazdı eşim, öyle giderdi işe, kahvaltı istermisin dediğimde gerek yok derdi...
bu sabah sormadan hazırladım ve bir güzel yaptı kahvaltısını ve giderken uğurladım....

ben anlamadım eşiniz başka kadınlarla neden konuşmuş pekte masum değilmiş eşinizde yani :26: karma karışık , eşiniz siz ondan bu derece uzak olduğunuz için mi başka kadınlarla konuşmuş yani çok acı bişey olmalı bu sizin için

hala anlamadığım noktalar var ve konu sahibi cevap vermiyor ki :26::26:

Bu aşamaya kdar inceldiği yerden kopmadıysa düzelir mutlaka düzelmez değil. Ama öncelikle sizin bunu isteyip kendinizi
değiştirmeye başlamanız gerekir..oğlunuz küçük değil , siz annesisiniz ve onu çok güzel yönlendirebilirsiniz. öncelikle onunla konuşup şu " baba "deme işini bir halledin
sonrada biraz kendinizi değiştirmeye eşinize karşı davranışlarınızı değiştirmeye çalışın bakalım. Geçmişe sünger çekin öyle dedi böyle
dediyi bırakın ve yeni bir ilişkiye başlıyormuş gibi heyecan duyup hareket edin .Eger istiyorsanız tabi inşallah başarılı olursnuz .

Bu arada şunuda ekliyim. Sanırım siz eşinizle kendi aranızı soğuturken belki bilinçli değil ama Çocuğunuzuda babasından soğutmuşsunuz. Belki bunda
kendi payıda vardır ama ..Siz en azından çocuğun sağlıklı büyümesi açısından Baba modelini ona çok görmemeli idiniz...

Son düzenleme:
:128::128::128::128:

hala anlamadığım noktalar var ve konu sahibi cevap vermiyor ki :26::26:

Bende anlamadım sanırım yorum yapan insanları kayırıyor bizi kaale alan yok eylülüm Mesela insan ablasına yeter artık abla bir hayatımız kalmadı gitsen diyemez mi darılır mı ablası öyle insan kendini güvey gibi hissetmez mi :26:

öyle galiba zaten doğru söyleyeni kovarlar biliyosun

zaten kardeşi orda kalmaya mecbur değilmiş ki eşi istemeyince bu sene kardeşi de kalmamış demek ki 8 yıl kalması boşaymış :26: düşünüyorum da 8 yıl kardeşim yada eşimin kardeşi kalsın istemezdim ikisini de ama anladığım kadarıyla konu sahibi zaten eşini sevmeden evlenmiş sevmediği için çocuğu da babaya karşı sevdirmemiş kardeşiyle bir olup takılmışlar evde

evet çok acı. bana demediği diyemediği güzel şeyleri onlara dediğini düşünmek bazen hevesimi kırıyor

Eğer beraber konuşuyoruz diye pasif hale gelirsek kovulacağız demektir İşte demek ki mantıklı düşünmekle olmuyor sonra mantık bile almıyor yani bu ortamda çocukta etkilenmiş en çok ben çocuğa üzülüyorum aile ortamını anlayamıyor babasına olan sevgisi de bölük pörçük

yok ne demek sizi asla kayırmıyorum. aksine yorumlarınızı çok doğru buluyorum. hatamın farkındayım.. yapmam gerekirdi. anlamadım. eşiminde rahatsız olduğunu bir türlü farkedemedim belki de.. çok öyle mutsuz ve kötü gözükmüyordu...
taki içini dökene kadar... bende düzgün aileyiz sanıyordum ama şimdi yapılan yorumlarıda görünce hatalarımı daha iyi farkettim bende

evet çok acı. bana demediği diyemediği güzel şeyleri onlara dediğini düşünmek bazen hevesimi kırıyor

peki neden böyle olmuş yani siz eşinizden uzak durduğunuz için eşiniz sizden bulamadığı sıcaklığı sevgiyi başkalarında aramak istemiş olabilir mi

Tamam eşiniz de hatalı eğer eşinden ilgi görmüyorsa mutsuzsa ayrılmalı başkalarıyla konuşmak çok yanlış bunun bir bahanesi olamaz ama sizde yolunu açmamışsınız ki güzel kelimeler kullanabilsin ilk başlarda yalnız bırakmış haklısınız ama ya sonrası

Eşiniz çok sabırlı ve sizi seviyor inanın bir erkek istemiyorsa çeker gider çok gaddardır erkek milleti kimsenin göz yaşına bile bakmaz ama eşinizin sevgisi sürüyor ve kazanmaya çalışıyor hala sizde farketmişsiniz hatanızı sabaha kadar konuşsak değişmez aslında olan olmuş inşallah bundan sonraki değerlendirmeleriniz yerinde olur bir yol bulunur

aslında benim baba dememesinde çok daha büyük payım var sesiz kalışımla.. o sürekli uğraşıyordu aslında ama ben pek farkedemedim sanırım çok acı çektiğini.. hep zamanla baba demeye başlayacak diye düşündüm.. gerçi çok konuştum oğlumla ama zorlamadım fazla.. keşke daha çok zorlasaydım..
bir an önce bu işi dediğiniz gibi çözecem insaAllah..

bi an bize gelen gelini düşündüm
uzaktan akrabamız.. beni zerre kadar ilgilendirmezde
doğru değil.. baldızı gelir aylarca kalır.. baldızı gider evli ablası gelir oda aylarca kalır.. annesi babasının gelmesini saymıyorum bile..
hatta babaannesi bile 1aydır burdaymış
uzak mesefe bide.. hatayla kocaeli

bu arada gelin kaynanasını da yanında istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…