Eşim bana benzemeye başladı

mrsnewby

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2023
103
64
13
31
Merhabalar. Neredeyse 2 aylık evliyim. Eşimin huyları bana benzemeye başladı. Mesela koltuğa kıyafet atardı hep ben dolaba koyardım geçen baktım dolaba koymaya başladı bu hoşuma gitti tabi ama daha sonra kahvaltı ben hazırladığım zamanlar o telefonla konuşuyorsa hadi hadi çabuk soğuyor kapat kapat derdim nişanlıyken o da bana kahvaltı hazırlardı ama telefondaysam beklerdi böyle demezdi geçen bana kahvaltı hazırlamış benim gibi yaptı hadi hadi çabuk soğuyor gibi. Bazı mimikleri de bana benzemeye başladı. Ben de ona sordum bilerek mi yapıyorsun hayır fark etmedim dedi sonra senin de bazı huyların bana benzemeye başladı dedi. Eskiden kızdığım şeylerle o dalga geçerdi şimdi ben de dalga geçiyormuşum ben de ona benzemişim bazı konularda o da öyle dedi. Bu normal mi anlamadım? Eşimin bazı huyları tavırları davranışları bana benzerken benim de bazıları ona benzemiş sanki kardeş aynı evde büyümüşüz gibi birbirimize benzemeye başladık 2 ay olmadı henüz ama neredeyse 2 aylık evliyiz diyebilirim. Bu normal mi yoksa bizde bi sorun mu var ?

Millet yeni evlilikte yolunu bulana kadar dövüş kavga gırla gidiyor, siz uyum sağlıyorsunuz karşılıklı çok güzel.

Körle yatan şaşı kalkar

Yani normalmi bilemedim.
7 senedir evliyim asla birbirimize benzemiyoruz hala

Üzüm üzüme baka baka kararır lafı boşa çıkmamış Çok zaman geçirdiği arkadaşından bile huy kapıyor insan evliliklerde çok normal. Bu rahatsız edici olmamalı ne güzel uyumlusunuz.
Evet gerçekten öyleymiş ama ben o sözün bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum yani ya da arkadaşlarda öyle olur sanıyordum hani küçükken falan ama biz yetişkiniz kişiliklerimiz oturmuş o yüzden dedim acaba bi sıkıntı mı var diye yetişkin olduğumuz için

Yani normalmi bilemedim.
7 senedir evliyim asla birbirimize benzemiyoruz hala
Ya benim mesela kardeşimle benziyoruz bu şekilde ama normal biz beraber büyüdük ama eşimle de kardeşim gibi huy benzemeye başladı o benden ben ondan şeklinde tuhaf geldi

Ya benim mesela kardeşimle benziyoruz bu şekilde ama normal biz beraber büyüdük ama eşimle de kardeşim gibi huy benzemeye başladı o benden ben ondan şeklinde tuhaf geldi

İkinizde uyumlu duygusal burçlarsanız oda olabilir.
Birde pozitif şeyleriniz benziyo okuduğum kadarıyla o yüzden boşver.

Eee gayet normal, bunu mu dert edindiniz şimdi?

Evet çok güzel evliliğiniz var aferin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…