- 19 Temmuz 2015
- 2.466
- 6.469
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Körle yatan şaşı kalkar
Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundanÜzüm üzüme baka baka kararır lafı boşa çıkmamışÇok zaman geçirdiği arkadaşından bile huy kapıyor insan evliliklerde çok normal. Bu rahatsız edici olmamalı ne güzel uyumlusunuz.
Biz de 5 yıldır evliyiz ve asla benzemiyoruz ya.ve sanki asla birbirine benzeyen iki insan olamayız gibi. İyi mi kötü mü bilemiyorum
![]()
Ahahahah normal tabikiMerhabalar. Neredeyse 2 aylık evliyim. Eşimin huyları bana benzemeye başladı. Mesela koltuğa kıyafet atardı hep ben dolaba koyardım geçen baktım dolaba koymaya başladı bu hoşuma gitti tabi ama daha sonra kahvaltı ben hazırladığım zamanlar o telefonla konuşuyorsa hadi hadi çabuk soğuyor kapat kapat derdim nişanlıyken o da bana kahvaltı hazırlardı ama telefondaysam beklerdi böyle demezdi geçen bana kahvaltı hazırlamış benim gibi yaptı hadi hadi çabuk soğuyor gibi. Bazı mimikleri de bana benzemeye başladı. Ben de ona sordum bilerek mi yapıyorsun hayır fark etmedim dedi sonra senin de bazı huyların bana benzemeye başladı dedi. Eskiden kızdığım şeylerle o dalga geçerdi şimdi ben de dalga geçiyormuşum ben de ona benzemişim bazı konularda o da öyle dedi. Bu normal mi anlamadım? Eşimin bazı huyları tavırları davranışları bana benzerken benim de bazıları ona benzemiş sanki kardeş aynı evde büyümüşüz gibi birbirimize benzemeye başladık 2 ay olmadı henüz ama neredeyse 2 aylık evliyiz diyebilirim. Bu normal mi yoksa bizde bi sorun mu var ?
Hahah kınamak olabilir. Evet eşimde hoşlanmadığım şeyleri kendimde gördüğüm oluyor benim de. Ama bu uyumlanmak değil bence deYa kocamda sinir olduğum ne varsa ben de, onun sinir olduğu ne varsa onda olmaya başladı. Bizim mi acaba uyumdan değil de, birbirimizi kınadığımız için mi oldu ki![]()
Al birini vur ötekine olur mu?Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundanbaşka var mı?
Yok damlaya damlaya göl olur.Al birini vur ötekine olur mu?![]()
4 senelik ev arkadaşım vardı ama onla böyle olmamıştı bulunduğum kabın şeklini alsam asıl onda olurdu ama eşimle oldu yani öyle olduğunu sanmamKonuda bir ben normal bulmadım heralde. 2 aylık evlilikte kimse birbirine benzemez herkesin bir kişiliği vardır. Anlaşmak demek orta yolu bulmak demek birinin diğerini kopyalaması demek değil. Karakter olarak bulunduğun kabın şeklini alan insanlarsanız eşinizle.
Ayy ayyyyyy armudun sapı üzümün çöpü bu ne yaa. Atalarımız bile demiş körle yatan şaşı kalkar diye.. hem bunda ne var kiMerhabalar. Neredeyse 2 aylık evliyim. Eşimin huyları bana benzemeye başladı. Mesela koltuğa kıyafet atardı hep ben dolaba koyardım geçen baktım dolaba koymaya başladı bu hoşuma gitti tabi ama daha sonra kahvaltı ben hazırladığım zamanlar o telefonla konuşuyorsa hadi hadi çabuk soğuyor kapat kapat derdim nişanlıyken o da bana kahvaltı hazırlardı ama telefondaysam beklerdi böyle demezdi geçen bana kahvaltı hazırlamış benim gibi yaptı hadi hadi çabuk soğuyor gibi. Bazı mimikleri de bana benzemeye başladı. Ben de ona sordum bilerek mi yapıyorsun hayır fark etmedim dedi sonra senin de bazı huyların bana benzemeye başladı dedi. Eskiden kızdığım şeylerle o dalga geçerdi şimdi ben de dalga geçiyormuşum ben de ona benzemişim bazı konularda o da öyle dedi. Bu normal mi anlamadım? Eşimin bazı huyları tavırları davranışları bana benzerken benim de bazıları ona benzemiş sanki kardeş aynı evde büyümüşüz gibi birbirimize benzemeye başladık 2 ay olmadı henüz ama neredeyse 2 aylık evliyiz diyebilirim. Bu normal mi yoksa bizde bi sorun mu var ?