Eşim bana çok kızdıı :( ne yapmalıyım :(

üzme kendini canım ya.. bi anlık boşlukla hepimiz yaparız böyle şeyler zaman zaman
eşinin kızması normal ki sende hatanın farkındasın ama büyütülecek birşey yok kendini üzmene değmez
eşine de hatalı olduğunu falan söylersin tatlı tatlı eminim çabucak kapanır sende daha dikkatli davranırsın

karı koca olarak ortak facebook hesabı kullandığınız müddetçe

birbirinize ait alanlara her zaman müdahale etme

fırsatı olacaktır diye düşünüyorum..

sizin ve eşinizin birbirinizden önce de bir hayatı vardı facebook

biraz insanların o yönde kullandığı bir alan gibi gelir bana..

gene de ortak hesap kullanmaya devam edecekseniz sormanız gereken

bir şeyi önce eşinize sormayı bekleyin.Eşinizin arkadaşlarının bekar olup olmamasından

ziyade sizinle direk olarak geçmişleri olmadıkları için bence sizin muhattabınız değiller doğal olarak...

eşinizin tepkisini de abartılı buldum,bir daha bana sor diyip, konuyu çok

önemli bir mevzu varmış gibi kavgaya taşımasa daha olgun bir davranış sergilerdi..

halledilmeyecek bir sorun görmüyorum ortada...

Son düzenleme:

ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN KIZ NE KADAR NUMARACISIN SEN ( ilerde banada taktik olsun bu )

süpersin

işve, cilve ve tatlı dil...bu üçlünün çözemeyeceği dert yoktur erkekler için, bide özür patlattınmı tamamdır kan girmediya araya :)

Kızzzz valla alemsin he Bu ağlama numarasını bende yapıyorum .Herzaman işe yarıyor.Kocacım kıyamıyor :))))

Herşeyi beraber yapmanızada bayıldım he. Banyo, tuvalett güldürdün beniiii

Düzelmenize sevindim canım.

Teşekkür ederim :))) evet buna herkes gülüyo:) nerde olursak olalım beraber giriyoruz tuvalete :)))

Sende trip at niye bu kadar büyütüyorsun de.yaptığım hatanın farkındayım bi daha olmayacak de yanlış anlaşıldım deeeeeeeeee

Ama öyle olmazki :) ağladğını belli et biraz :)

valla bende,suclu veya sucsuz durumlarda hic farketmez.susarim!! suskunluk en buyuk cezadir erkek kismina? :)) kusmem,ama ne cevap veririm,nede soru sorarim.son dakikasina kadar..artik israrlarina dayanamadigimda'da sen neden sustugumu biliyorsun? dedigimde..ilk ozur dilemeler gelir pespese :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…