Eşim bana çok kızdıı :( ne yapmalıyım :(

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Şuan moralim çok bozuk. Haksızım çünkü Eşimle benim facem ortak aynı faceyi kullanıyoruz yani. Az önce bi arkadaşı eşimin bi fotosunu etiketlemiş bahçe gibi bi yerde. Bende neresi olduğunu bilemedim. Fatihinde böyle bi yere ne zaman neden gittiğinden haberim yok. yani herşeyi söyleriz birbirimize. Eşimde işte soramadım ona. Salak gibi o fotoda etiketli olan başka bi erkek arkadışı açıktı gittim ona sordum. Burası neresi dedim fln. Sonra fatih geldi onada sordum normal bi açıklama yaptı araba yıkama yeri dedi.
Sorun şu: O sorduğum kişi eşimi aramış Senin hanım böyle sordu bi sorun olmadı dimi demiş yani ben laf almaya çalışıyor gibi sormuştum biraz Fatihte aradı şimdi beni Sen neden ona soruyosun bana sormadan ben sana açıklama yapmadan dedi avazı çıktğı kadar bağırdı güvenmiyomusun sen diye kapattı suratıma Nasıl bi açıklama yapabilirm haklı yani ona sormadan gittm bi arkadaşına sordum neden yaptım bilmiyorum Ki erkek arkadaşlarıyla konuşmamdan hoşlanmaz çoğu bekar. Offf çok moralim bozuk çok kızdı yardım edin diyim ne söyleym

zor bı durum cnm kolay gelsın sana valla ama sole bı acıklama yapabılırsın eger daha onceden muhabbetın olan bı arkadasıysa laf almak ıcın sormadım uzgunum ozur dılerım sadece o etıketledıgı ıcın senı merak ettım falan de kadın kısmı seytandır bıraz zorlarsan fatıhı bıle haksız cıkarırsın merak etme :))

normalde hep öyle yaparım yani baskın bi kişiliğim var ama o bağırmalara baskın olamadım mesaj attm özür dilerm hata ettm sana sormadan ona sormakla dedim ama cevap vermedi vermezde çok sinirliydi

Eşiniz haklı önce ona sormalıydınız
Ne diye başkasını karıştırdınız ki
Çokta büyütülecek bişey değil,umarım kısa sürede sorununuzu çözersiniz

normalde hep öyle yaparım yani baskın bi kişiliğim var ama o bağırmalara baskın olamadım mesaj attm özür dilerm hata ettm sana sormadan ona sormakla dedim ama cevap vermedi vermezde çok sinirliydi

sen cok uzerınde durma cnm bırak adam eve gelsın sakın ustune gıtme ben cok tecrubelıyım bu konuda eve geldıgınde hafıf bukuk bı boyunla yaptıgın hatanın pısmanlıgıyla gozlerıne bakarak ozur dılersen mutlaka kırarsın zıncırlerı merak etme ha bıde senı dınlemek ıstemesse onunden cekılme kendını ifade et anlatamssanda yuzune bak sadece dayanamıcaktır sana kızdıgını solıcektır ama affeder meraklanma

yatisir siniri canim simdi konusma zaten birkac saate durulur o zaman da duzgunce soylersin ozur dilersin, buyuk bir sorun cikmaz yani merak etme :) bu arada arkadasin yorumuna da cok guldum hakli bile cikabilirsin yani bide ozur diletirsin ustune biz kadinlar niye boyleyiz ya yazik bu kocislere de

durulur ama durulurken önce güzel bi dalgalandırır eminim buna :) Kızcağını bile bile yaptım bende nedendir bilmiyorum. Düzgünce neyi söyleyebilirm ki. Resmen tuzağa düşürmeye çalıştım yani. Arkadaşına sorarak ağzından laf almya çalıştım. Bunu nasıl açıklayabilirm yardım edin yalan mı söyleym napaym :)

napyım cnm seytanız ıste kabul etmek lazım ama haklı cıkıcaz dıe de hatalar yapıoruz malesef cnm yalan sayılmaz senın soledıgın sey pembe yalan :))sen usteleme emın ol duzelıcekk

Ya boş bulundum nolur kızma aşkım de Ama bir daha yapmayacağıma emin ol de üstte çıkmaya çalışma biraz suyuna git düzelir aranız merak etme:):)

çok da büyütülecek bir şey değil. yaptığınız hatayı kabul etmeniz güzel. (erkeklerin gözünde hata bence. kanımızda var şüphe napalım =) ) eşinize de bunu hissettirdiniz mi sorun kendiliğinden çözülecektir. sıkmayın canınızı =)

Evet ya bende bu çok kötü bi huy bence. Eşim hiç bişey yapmadı bişey yakalamadım bugüne kadar yada öyle bişeyde sezmedim ama böyle bişey olduğu zaman hemen soruşturma başlatıyorum haksızca. Belkide Babamın Annemi aldatmasından dolayı ölüp gitmesnden kaynaklanıyordur..

Ah canım yaa, kıyamam. Hayat ne yazık ki herkese eşit davranmıyor. Hakk'n adaleti diğer dünyada, hepsinin; her zulmedenin hesabını soracak...
Sen şimdi özrünü dilemişsin. Bağırsın, çağırsın. Sen hiç konuşma, eğ başını, aç kocaman kocaman gözlerini. Yumuşar kalbi.

Eşin arkadaşları ile konuşmandan rahatsızsa aynı face'i neden kullanıyorsunuz ki?

Umarım sorununuzu kısa zamanda çözersiniz, büyütülecek birşey değilmiş...

eşiniz çok haklı
bence hiç sesinizi çıkarmadan oturun oturduğunuz yere

aç kocaman kocaman gözlerini.

nassı???? börtletsin mi gözlerini...

Sen nasıl eşinin bekar arkadaşlarınla konuşmasını istemezsen. oda istemez...

Bazen düzeltmeye çalışayım derken daha kötü yapabilirsin.. Suçlusun biliyorsun zaten farkındasın...

Ben olsam kendime ceza verirdim. Evli de değilim ilişkiler konusunda başarılı da değilim.ben olsam Nasıl özür dilerdim inan bilemeyeceğim.Çünkü her erkek farklı tepki verir. O yüzden eşini senden daha iyi tanıyan biri olamaz...

Ben şöyle yaptım :) Annemlerdeym ben. Orda bişey belli etmedk tabi. EVe giderken de çıt çıkmadı. Sonra eve gttik ne o konuşuyo ne ben bu gitti banyoya girdi ki biz hiç tek başımıza banyoya girmeyiz banyoya tuvalete her yere beraber :) bende gttm yattım küstm yani :)) sonra ağlıyo numarası yaptım geldi baktı başladı konuşmaya kızdı kızdı kızdı ağzımı bile açmadm sonra yumuşadı öptük sarıldık barıştık :) Sonra dedm ki beni çok üzdün özür dile. O da özür diledi :))))))))))))

nur sende az degılsın bacım demek aglama numarası yaptınn

nur sende az degılsın bacım demek aglama numarası yaptınn

ooww süper ağlama numarası herzaman tutar herşeye ağlayıp adamı bıktırmadıktan sonra :):) bende kaçışım olmadığı zamanlarda hemen ağlarım hiç zorlanmam bu konuda suçluda olsam birebirdir :):) ama napimmmm aşkımmmm senii çok seviyorumyaaa iştee ondann kıskanıyorummmm hep o yuzdenn problemm çıkarıyorummmmm napimmmm ama sende benii çok üzüyosun hadi öpte affedeyim derimm :):):):) oy kurban olurum senin bir damla yaşına der sarılır :):):) hiç şaşmaz bu ağlama durumu

ben kızdıgım zaman yapıstırıyorum bı tane aklı basına gelıyo
sonra boynunu bukuyo askım sen nıye benı dovuyorsun demez mı acıyorum sonra da ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…