Ben şöyle yaptım :) Annemlerdeym ben. Orda bişey belli etmedk tabi. EVe giderken de çıt çıkmadı. Sonra eve gttik ne o konuşuyo ne benbu gitti banyoya girdi ki biz hiç tek başımıza banyoya girmeyiz banyoya tuvalete her yere beraber :) bende gttm yattım küstm yani :)) sonra ağlıyo numarası yaptım geldi baktı başladı konuşmaya kızdı kızdı kızdı ağzımı bile açmadm sonra yumuşadı öptük sarıldık barıştık :) Sonra dedm ki beni çok üzdün özür dile. O da özür diledi :))))))))))))
ben kızdıgım zaman yapıstırıyorum bı tane aklı basına gelıyo
sonra boynunu bukuyo askım sen nıye benı dovuyorsun demez mı acıyorum sonra da ya :44:
ben ne dedımsana sekerımozur bıle dıletırsın demedım mı helal sana :))
Yok artıkk :)) Şiddet mi var :) Acıdım kocana kız :)
ooww süper ağlama numarası herzaman tutar herşeye ağlayıp adamı bıktırmadıktan sonra :):) bende kaçışım olmadığı zamanlarda hemen ağlarım hiç zorlanmam bu konuda suçluda olsam birebirdir :):) ama napimmmm aşkımmmm senii çok seviyorumyaaa iştee ondann kıskanıyorummmm hep o yuzdenn problemm çıkarıyorummmmm napimmmm ama sende benii çok üzüyosun hadi öpte affedeyim derimm :):):):) oy kurban olurum senin bir damla yaşına der sarılır :):):) hiç şaşmaz bu ağlama durumu
ayy kızlar korkulur sizden hee :)) ben beceremiyorum ya eşimin yanında ağlamayı gizli gizli ağlıyorum, gözlerim kızarmışsa da nezleyim diyorum. özendim şimdi size:))
aç kocaman kocaman gözlerini.
nassı???? börtletsin mi gözlerini...
:) aynen benim taktikte öyle baktım olcak gibi değil hemen ağlıyorum :) bi keresinde çok zorladım ağlayamadım da gittm gözüme sabun sürdüm :) çok fena yanmıştım ama gözlerim kıpkırımızı olunca çok ağladğımı düşünmüştü çk üzülmüştü kocişim :)
Şuan moralim çok bozuk. Haksızım çünküEşimle benim facem ortak aynı faceyi kullanıyoruz yani. Az önce bi arkadaşı eşimin bi fotosunu etiketlemiş bahçe gibi bi yerde. Bende neresi olduğunu bilemedim. Fatihinde böyle bi yere ne zaman neden gittiğinden haberim yok. yani herşeyi söyleriz birbirimize. Eşimde işte soramadım ona. Salak gibi o fotoda etiketli olan başka bi erkek arkadışı açıktı gittim ona sordum. Burası neresi dedim fln. Sonra fatih geldi onada sordum normal bi açıklama yaptı araba yıkama yeri dedi.
Sorun şu: O sorduğum kişi eşimi aramış Senin hanım böyle sordu bi sorun olmadı dimi demiş yani ben laf almaya çalışıyor gibi sormuştum birazFatihte aradı şimdi beni Sen neden ona soruyosun bana sormadan ben sana açıklama yapmadan dedi avazı çıktğı kadar bağırdı güvenmiyomusun sen diye kapattı suratıma Nasıl bi açıklama yapabilirm haklı yani ona sormadan gittm bi arkadaşına sordum neden yaptım bilmiyorum Ki erkek arkadaşlarıyla konuşmamdan hoşlanmaz çoğu bekar. Offf çok moralim bozuk çok kızdı yardım edin diyim ne söyleym
Yok artıkk :)) Şiddet mi var :) Acıdım kocana kız :)
valla bende acıdım kız yazık bu kocişlerenedırbu kadınlrdan cektıklerı
ben sımdıden doveyımde evlendıkten sonra ne olacagı bellı olmaz ayagını denk alsın
hayır evlı degılız :)
hayır evlı degılız :)
hehe canım süpersin yaaa, izindeyim :))))
Ben şöyle yaptım :) Annemlerdeym ben. Orda bişey belli etmedk tabi. EVe giderken de çıt çıkmadı. Sonra eve gttik ne o konuşuyo ne benbu gitti banyoya girdi ki biz hiç tek başımıza banyoya girmeyiz banyoya tuvalete her yere beraber :) bende gttm yattım küstm yani :)) sonra ağlıyo numarası yaptım geldi baktı başladı konuşmaya kızdı kızdı kızdı ağzımı bile açmadm sonra yumuşadı öptük sarıldık barıştık :) Sonra dedm ki beni çok üzdün özür dile. O da özür diledi :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?