Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razıolsun canım benim ama düzeldiği yok iyice kötüye gidiyor önceden evliymiş beni kandırdı haberim yok sonradan öğrendim tabi öğrenene kadar başka bi hataya düştüm yani aramızda birşeyler oldu seversen yaparsın dedi deli gibi aşık olunca sonucunu düşünmedim yaşım 16 tı idi onun yaşını 23 24 biliyodum o da 30 yaşında imiş yine bırakmaya çalıştım olmadı ondada iki çocuk varmış sevmiyordum dedi ayrıldı ondan benimle evlendi çok iyi idik mutlu idik şimdi hayatım cehennem gibi burnumda getiriyor
Allah razıolsun canım benim ama düzeldiği yok iyice kötüye gidiyor önceden evliymiş beni kandırdı haberim yok sonradan öğrendim tabi öğrenene kadar başka bi hataya düştüm yani aramızda birşeyler oldu seversen yaparsın dedi deli gibi aşık olunca sonucunu düşünmedim yaşım 16 tı idi onun yaşını 23 24 biliyodum o da 30 yaşında imiş yine bırakmaya çalıştım olmadı ondada iki çocuk varmış sevmiyordum dedi ayrıldı ondan benimle evlendi çok iyi idik mutlu idik şimdi hayatım cehennem gibi burnumda getiriyor
Canım bende evliyiz iki çocuğum var onlara üzülüyorum söyledim ki aileme kaç sefer ailemde kaldım adam olduğu yok boşanacam diyorum boşan zaten mutlu değilim diyor piskolojim bozuldu valla eski karısı ile sünnet düğünü yapmış bana istanbula iş için gidiyorum demişti onunla ilişkiye girmiş eski karısı durmadan arıyor bırakmıyor peşini çok zordayım çokkkk:-,(
Canım çocuklarımın boynu bükük kalacak diye üzülüyorum cesaret edemîyorum ama bunalıma girdim çok zayıfken otuz kilo aldım canım her yerim çatladı ondan mı soğudu kıskanmıyor gibi birşey artık ondan mı soğudu yoksa:-(
Allah canımı aksında kurtulayın