Eşim bana çok kötü davranıyor

Arkadaşlar yaşım 19genç evlendim 17 yaşında evlendim ve çok zordayım eşimle çok mutlu idim ve ailemde evlenirken ailem istemediği içîn kavga ettiler sonra onlara hep kin besledi ve aiemle görüştüğümde hep kavga çıkarıyodu hep kavga ede ede artık benden soğuduğunu sevgisinn bitmek üzere olduğunu söyledi hergün tattışıyoruZ laf sokuyor hakaret ediyor beni küçümsüyor çok zoruma gidiyor o kadar birbirimize aşıktık ki şimdi herşey çok farklı birbirimize buz olduk nefretle bakıyor her dediğimi yanlış anlıyor yüzü sürekli asık ve benimle hiç ilgilenmiyor

Ablacım bak çocuğun yoksa yol yakınken geri dön.Daha yaşın çok genç.Mutsuz bir evliliğ sürdürmenin ve katlanmanın manası yok.Sana değer vermeyen bir insan gördüğüm kadarıyla.Önce ki eşindende sevmiyorum deyip ayrılmış.Şimdi aynı şeyleri sana söylüyor.Sen ayrılmasan eminim o seni bırakır gider.Hayatının daha başındaykene bir hata yapıp böyle bir insanla evlenmişsin.Bence çocuğun yoksa hiç uğraşma ve ona göre kararını ver.

Canım var işte iki tane biri 1 yaş üç aylık biri daha beş aylık zaten çocuklar olmasa hiç düşünmeden ayrılmak istiyorum

öncelikle Rabbim sana sabır, ve dayanma gücü versin.. yaşadıkların, yaşayacaklarının gölgesi gibi duruyor.. yani gidişatı bunu gösteriyor.
çocukların var diye sevgi ve saygının tükenmiş olduğu bir evliliği sürdürmen, çocukların daha da zararına olur. çünkü iki taraflı bir nefret durumu sözkonusu..yani bundan sonrası için ayakta tutacak saygı ve sevgiden yoksun bi ilişki.. sen bilmeden ve çok küçük yaşta yaptın bu evliliğini.. bu nedenle yaşadıklarını anlatarak bitirirsen ailen arkanda durur kesinlikle.. gücünü onlardan al ve kararını ver. uzatmanın bi anlamı yok.. yeterince sabretmişsin, eski eşiyle birlikte olduğnu bildiğin halde hala ayrılmadıysan elinden gelenin fazlasını yaptın demektir, çocukların için.. daha yaşın 19.. bir işe girer çalışırsın.. çok güçlüsün.. çocukları engel görme, Rabbim onların rızkını verir.. yeni bi hayata başla.. kendini yalan dolu ve nefret ettiğin bir adamın kölesi yapma.. iyi düşün..

peki kusura bakma ama anlattıkların 2 ayda olan biten şeyler değil sanırım. bebeğin 5 aylık.. sen bu sıkıntıları ne zaman yaşamaya başladın.. neden 2. çocuk?

gerçi bunları irdelemenin bi anlamı yok.. senin gibi olup ayrılan bir sürü kadın var. bir yolu vardır elbet.. araştır ve öğren. çocukları da kendini de kurtar. sen ayrılmayınca sevgisiz bi yuva içinde çocuklar hiçbir şekilde mutlu olamayacaklar zaten

çocukların boynunu bükük bırakmak istemiyorum diyorsun ama o ortamda zaten çocukların boynu bükük kalmış :((
ailenle konuş bakalım ne diycekler eğer arkanda dururlarsa boşan ailenin ynına yerşel çocuklara annenn baksın sen çalış. daha çok gençsinn uzun yılların var . çalışarak çocuklarına bakabilrisin güzel mutlu bir hayatın olabilir. yinede senin tercihin ama oöyle bir adamla yaşanmaz, adamda ne dürüstülük var ne sizi sahiplenme ne şeref ne onurr... neyse sen yinede düşün artıları eksileri kararını ver Allah yardımcın olsun

Erken yaşta evlenmişsin birde iki tane çocuğun var. Yaşıt sayılırız ben de 18 yaşındayım.
Yazdıklarını okuyunca tedirgin oldum. Öncelikle kendine zarar verme olur mu?
Ailen seni yanına almaz mı? Boşanırsın çocuklarınla ailenin yanına yerleşirsin. Çalışırsın aynı zamanda düzenini kurmuş olursun.
Kesinlikle boşanmalısın çünkü o ortam hem senin için iyi değil, hemde çocukların için. Güçlü ol. Boşanan bir sürü bayan var.
Yapamayacağın bir şey değil. Yardım edilir illa ki. Yeter ki iste. Bu yolda adım at. Hem o adamdan kurtulman lazım çok gençsin.
Delil toplamakla başlayabilirsin mesela. Adam boşanmakta zorluk çıkarabilir. Mesajlarının dökümanını çıkarabilirsin. Ses kaydına alabilirsin.
Haber bekliyorum senden bak.

Arkadaşlar yaşım 19genç evlendim 17 yaşında evlendim ve çok zordayım eşimle çok mutlu idim ve ailemde evlenirken ailem istemediği içîn kavga ettiler sonra onlara hep kin besledi ve aiemle görüştüğümde hep kavga çıkarıyodu hep kavga ede ede artık benden soğuduğunu sevgisinn bitmek üzere olduğunu söyledi hergün tattışıyoruZ laf sokuyor hakaret ediyor beni küçümsüyor çok zoruma gidiyor o kadar birbirimize aşıktık ki şimdi herşey çok farklı birbirimize buz olduk nefretle bakıyor her dediğimi yanlış anlıyor yüzü sürekli asık ve benimle hiç ilgilenmiyor

Suan ne durumdasiniz bilmiyorum ama inanılmaz sinirlendim bende en kötü es bende var sanıyordum en azından benimki beni başkasıyla düşünme duygusunu tatmamak için boşanmaya yanasmiyor. Kusura bakmayın ama esiniz tam bir kisiliksiz daha sayacagim çok şey var ama söylemek istemiyorum.. 16 yaşındaki bir kızla daha evlenmeden ilişkiye girmek istemek nedir ya? Ben bu geri kafalilar yüzünden evliliklerin bittiğine inanıyorum. Boşan boşan boşan başka diyeceğim bir şey yok başta adama o fırsatı vermeyecektin ilk kavganda Ailene gidip sahipsiz olmadığını gösterecektin. Bütün yazdıklarını okudum ve okudukça sinirlendim. Canım, sakin eşinin önceki karısına suç bulma aynı şeyleri de zamanında o kadın yaşadı kisiliksiz esin eski eşiyle ilişkiye girip sizin çocuklarınızın suratına nasıl bakabiliyor. Ailenle konuş, birde 2 çocuk yapmış senden çok özür dileyerek söylüyorum ama daha uçuruna sahip çıkmayı bilmeden baba olmaya kalkısmis yazık suratına tukurulecek adam adam bile sözün gelişi diyorum. Yazdıklarıma kimse bakmasın yanlış düşünmüyorum benimle aynı düşüncede olmayanlar da olabilir. benimde bir kızım var ben kızım için boşanmak istedim bizim kavgalarimizi görüp psikolojisi bozulmasın diye anneyim diyorsan o adamdan bosanirsin yaşadığın zaten bir evlilik değil ve o yuva dediğin şeyde yuva değil bırak ne hali varsa görsün daha 19 yasindasin yaaa benle aynısın yazık çok üzüldüm Allah sabır versin

Back
X