Eşim bana diyor ki...

Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Boşver kiraz güzeli

Buluyorlar böyle narin, hassas kadınları ağızlarına geleni söylüyorlar.
Biraz ters tepki vereceğinizi bilse seni edemez o lafları.
Lütfen kırılıp, dökülmeyin, sen hiç aynaya bakmıyorsun herhalde diyecektiniz en hafifi.

Valla katılıyorum, yiyen varsa gelir bana sataşır😁😁

Esim dün aksam bana dedi ki seni begenmiyoeum bence guzel degilsin. Ama seni cok seviyorum sarilmayi kokunu seninle uyumayi sohbet etmeyi... bi kadin olarak o kadar incindim ki 3 sene once kiraz festivalinde kiraz guzeli secilmistim. Herkes guzel bir kadin oldugumu ve aurasi yuksek bi kadin oldugumu soylerdi... dunden beri uyuyamiyorum cok uzgunum... napmaliyim.
Sizde diyinki bende seni beğenmiyorum hayatım. Üstelik sarılmayı, kokunu falanda sevmiyorum. Sohbetinde acayip sıkıyor. Ama napayım katlanıyorum işte.

Benim de çilek güzeli arkadaşım vardı yalan değil 17 yaşında seçildi.
Zaten öyle geleneksel il festivallerine katılanlar birkaç yaş üstü veya altı oluyor genelde kiraz güzelliğinize şaşırdım.
Güzelsinizdir ona şaşırmadım yaş itibari ile şaşırdım babannemin ilinde Farklı demek ki.
Neyse kiraz,çilek,my avokado bir yere bırakırsak eşiniz baya hödük yani ve bilerek yapmış gelmeyin bu oyunlara

Back
X