• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana dürüst davranmıyor sanki

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?

Bir insan eşine neden dürüst olmaz ki... insllah ablasina veriyordur yani açik açik sorun sakin kalarak ama kavga ortamı yaratmadan bence
Ablasının durumu iyi ikinci evini arabasını aldı açıkçası ben de umarım ona vermiyordur diyorum

Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?
Borsa falan sa eğer borsa konusunda bilgili birisi değilse baştan kesip atın konuyu çünkü insanlar çok çok para kaybediyor borsa da kazanacağız bu sefer kazanacağız hırsıyla aynı kumar gibi sarıyorlar malesef

Altınınızı kimseye vermeyin ne görümcenize ne eşinize, adınıza kasa kiralayın orda dursun kimse de isteyemez böylece hem evde çalınır
Zaten öyle kasada duruyor ama ben kredimi kapatmak istiyorum kafam rahatlasın dedi çıkardım verdim nakit paramız sonradan aklıma geldi

Bu psikologun videolarına lütfen bakın çok Harika tespitleri var .Evliliklerde sorunları çözen bir doktor.

Zaten öyle kasada duruyor ama ben kredimi kapatmak istiyorum kafam rahatlasın dedi çıkardım verdim nakit paramız sonradan aklıma geldi
Benim altınlar 4 senedir duruyo bazen eşim de istiyor kardesimin düğünü var o bize takmıştı Bi büyük versene diyo işine bak diyorum :))) bence zırnık vermeyin

Ablada sizi mi beklemis ev almak icin biri evlenmesin altinlara hemen.goz koyuluyor ilginc yani neysee

Sana guvenmiyor bence kuzum.erkekler biraz gec guvenir onun icin de cogu evlilikte anne ve aile on plandadir es ikinci planda kalir konusmalisin

Buarada takılan nakit paraları da altın yapıp koyun kasaya. Borsa çok dalgalı boğa piyasası var tecrübesizse tüm parayı batırmıştır

Ablada sizi mi beklemis ev almak icin biri evlenmesin altinlara hemen.goz koyuluyor ilginc yani neysee

Sana guvenmiyor bence kuzum.erkekler biraz gec guvenir onun icin de cogu evlilikte anne ve aile on plandadir es ikinci planda kalir konusmalisin
Bana neden güvenmesin ki şimdiye kadar parasını hiç sorgulamadım o da bunu çok iyi biliyor bugün aniden aklıma geld sordum o da beklemiyordu o yüzden cevap veremedi ne yapacağımı şaşırdım

takılan tüm takılar size ait. Bunu bilen ve öğrenen eş ve ailesi sizin altın ve paranın üzerine çullanmış. Eşiniz dediğiniz kişinin evlilik gibi bir sorumluluğa girerken kendi başına parasını harcayamayacağı gibi size ait veya ikinize ait olan hiç bir şeye kendi malı gibi davranamayacağını bilmesi gerekiyor. Oturun karşısına bana açık ve net yanıt ver. Altınlara ne oldu. Neye ne kadar borcun var, yatırım amaçlı borsa vs oynadıysan ne kadar verdin hepsini oturup size kağıda Veya Excel dosyasında toparlayın. Tek kuruş sizden habersiz harcayamaz. Ablasına da vermeyin, başkasına da. Ablasının utanması yok mu? Gitsin alsın kuyumcudan.

Back
X