- 17 Haziran 2019
- 2.104
- 2.704
- 53
- Konu Sahibi bireylulmasali
Merhaba arkadaşlar bir ay önce evlendim eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama eşimin bana bir türlü açılamadığını hissediyorum geçen gün arkadaşları bize yemeğe geldi o arada laf arasında eşimin ve arkadaşının borsa oynadığını öğrendim tepkimden çekindiği için söylememiş düğünde biriken nakit parayı hesabına yatırmıştı bir kısmıyla borç ödemiştik geriye 12 bin tl kalmıştı bugün benden kredisini kapatmak için çeyrek altınları istedi bende çıkartıp verdim sonra aklıma düğünden kalan nakit para geldi ona bunu sorunca önce cevap veremedi sonra sağa sola ödeme yaptığını en sonunda bankaya yatırdığını söyledi ben de paramız varsa neden altınlarımızı bozdurduk ki dedim o da bankada para olmadığını söyledi üstüne gitmedim ama ne yaptığını bilmiyorum ben ondan hesap sormuyorum ama paraya bir şey yaptıysa bana söylemesi gerekmez mi geçen gün de ablası bizden borç çeyrek istedi düğüne gidecekmiş kendisi ev almış parası yokmuş vs çıkartıp onu da verdik bir şey demedim aklıma ablasına borç verdiği falan geliyor kafayı yemek üzereyim eşimle nasıl bir konuşma yapmam gerekiyor sizce?