Esim bana hediye almiyor

selinay61

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2023
166
26
13
28
Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum

İçinden gelmiyorsa aldiramazsin. Birseyler hissetse cidden alirdi.
Benim eşim kart senin dolu bisey alıyorsun diyor halbuki hediye farklı diğer konularda çoğu erkeğin düşünmediği inceliktedir.
Bence ölçüp tartmak gerek hersey hediye mi ? Benim için değil.
Ben de cok ince düşünen biri değilim hediye almam :)

Erkekler bizim kadar ince düşünceli olamayabiliyorlar maddi durumla alakası yok. Ama almıyor diye değer vermiyor değildir. Kendinizi kurmayın boş yere.

Ay benimkinin aldıklarını ben pek begenmem. Bazı bir kacını iade bile ettirdiğim oldu. Ya sunu sunu al derim alır ya da kendim alurım kendime hediye. Sırf hediye diye içimin almadığı seyi ne giyer ne de kullanırım. Şu hediye olayı bana cok sacma geliyor. Bana hediye alan bana sorsun alsın😂.
Özel gün dediğiniz jadınlar günü ya da nişan yıl dönümü falansa eşinize cok boş iş gibi geliyordur. Bence evlilik yıldönümünde hediye de saçma. Bir yemeğe cıkılır belki bu. Eşiniz hiç yapmıyorsa tek bir gün secin. Doğum günü veya bir baska sey (yılbası, anneler günü sevgililer günğ o kadar cok gün var ki bemce cogu sacmalık) hediye secemiyorsa da bir hafta 10gün önce ne istediğinizi belirtin.

Amaaan boşver benim kocamda almaz, valla 30 yıldır hiçte sorun olmadı
Bana değer verdiğini biliyorum ya o bana yeter
Neye ihtiyacım varsa gider alırım
Zaten o alsada ben beğenmem, çok zevksiz
Adamı hemen de gömdün ağzıma helva tadı geldi resmen 🤣

4 yıllık ilişkide 3-5 defa çicek almışımdır bir kerede yüzük hediye aldı o kadar ama böyle papatya bile olsa mesela ara sıra çok mutlu olurdum, doğum günlerimde ne istiyorsan seç beğen al modu oldu ama ben sürpriz birşey olsun isterdim çünkü kendim seçince çekiniyorum birde büyüsü bozuluyor 😅 Ama kırılmıyorum çünkü niyet önemli benim için. Fıtratı böyle. Ama kırılsam söylerdim kesin.

direk söyle ( bana şunu alman beni çok mutlu eder) gibi

Hiç mi mesela senin için bişey görüp getirir falan Özel gün olması şart değil

Benim eşimde almaz muhtemelen babasida atasida yetmisyedi sülaleside almamıştır.🤣 11 senelik evliyim özel günler dışında almaz yani hata bikerisinde çiçek almış onuda poşete saklamış getirmişti ama beni sevip bana değer veriyor mu bu sorunun cevabına bakmak lazım ee çok şükür ben azından bu sorudaki cevabımı alabiliyorum çok takmıyorum...

Sadece bu konudamı yetersiz yoksa genel anlamdadamı soğuk ve düşüncesiz ?
Hasta olsan ilgilenirmi? Yükünü alırmı ev işlerinde?
Gün içinde sorarmı halini? Önemsermi seni?
Parasını esirgermi? Harcadığına kızarmı?
Bu sorular çok önemli cidden bazı insanların sevgisini ilgisini gösterme şekli farklıdır

Bi insan bu kadar olur eşim bir tane güm alabilecek razıyım ufak şeylerden mutlu olan bir insanım ben ona yapıyorum hediye alıyorum pasta yapıyorum ama o bana yapmıyor sizce evlilikte sorun olurmu bu esime karşı nasıl tavır almalıyım gerçekten üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum sanki beni hiç düşünmüyor diyorum halbuki maddi durumu yerinde bir insan anlamıyorum benmi yanlış düşünüyorum
Ben eşime açık açık "ben çiçekleri çok severim, bana ara sıra çiçek alacaksın" demiştim nişanlıyken, alıyor şimdi.. Hiçbir özel günde özel bir sürpriz yapmadı bende söyledim beklentimi, en son yaptı.. Yani açık açık söyleyin, bir şey olmaz bence.. Bazı insanlar böyle şeyleri bilmiyor veya ailesinde görmemiş, kendimiz öğretmemiz gerekiyor 🤷🏻‍♀️

Küçük şeylerden mutlu olduğun için almıyor. Sanıyor ki hediye almasa da olur.
Yooo olmaz.
Direkt iste. Hatta onun alabileceğinden fazlasını iste, çıtayı yüksek tut ki aza alışmasın.

Hediye almaya benide götürüyor bu hediye olmuş olmuyo ama napalımmmm erkekler böyleee kendini kurma adama karşı dert arama bacım

Back
X