Esim bana ilk Gunden Tasarruflu diyor

konudan çok saptım özür diliyorum bunun için ama,
gözünü açtığından beri kampüs içinde yaşayan ve yıllanmış (8) bir asistan olarak, konu sahibinin bu beyanına inanmıyorum böyle bir durum mümkün değil büyük ihtimal meslek kısmını salladı şimdi de geri adım atmak istemiyor
binde bir bu durum doğruysa,
çok ciddi bir laçkalık ve tamamen yasa dışı, YÖK'e şikayet edilmesi gereken bir durum.
maddi manevi hak yemektir bu...

M meleknr20 önlisansla nasıl araştırma görevlisi oldun yahu azcık bizi de bilgilendirir misin? İki dil biliyorum beş yıllık lisans geçmişim var sence yetermi? Ben olamadım bir türlü
:)) Ben y.lisansı bitirdim, doktorayı tırmalıyorum yine olmuyor :/

konunun fake olma ihtimali %30

aynen. ağabeyim ve yengem profesör. ben olmasam bile içlerinde olduğumdan biliyorum. hoş onlar olmasa bile genel kültür diyelim kısaca

valla gözüyle görmeden redetme olayımız var desende hayır denilecek,en güzeli yönetmeliği koyayım dedim
Yazış biçiminden sınıflanıyor zaten alayı :))
"Ben öğretim bilmem nesiyim" deyince "He ben de Pamuk Prenses'im" diyesim geliyor.

aynen. ağabeyim ve yengem profesör. ben olmasam bile içlerinde olduğumdan biliyorum. hoş onlar olmasa bile genel kültür diyelim kısaca

kesinlikle :) çok net anlaşılabilecek bir durum aslında ama konu sahibinin olası yorumlarını baştan kesmek için detay verdim
sistemin bu kadar yozlaşabileceğini aklım almıyor zaten, birçok şey haksızlık, hukuksuzluk, usülsüzlük duyuyoruz ama bu kadarı çok fazla...

bu mümkün değil. olmaz yani

belki adam 10 lliralık havlunun hesabını yapıyor diye inadına almıyordur . bence öyle.

O da mümkün.

Hayır anlamadığım şey bu insanların kendi plaj havluları yok mu? Biz balayına giderken kendi yıllardır kullandığımız havlularla gitmiştik.

Bu arada konu sahibi, doğru düzgün bir otele gidiyorsanız havluyu veriyorlar zaten, olmadı onları kullanırsınız.

Ay bir havlu ya marketler bangır bangır indirim yapıyorlar havlularda yaz bitti falan diye. Sen de alabilirsin ne var ki ya? Evlenmek daha masraflı, her şeyi halledip havluya mı takmış müstakbel eşin? En sinirlendiğim şey kusura bakmayın. Yazlık havlu olsun ya da genel kullanımda havlu olsun nedir yani nasıl sorun edilir ki? 10 TL'ye mis gibi havlular var geçen gördüm bir markette. Çok saçma. Yarın öbür gün ihtiyacın olan şeyler annesinde varsa "annemde var tasarruflu ol" der yine söyleyeyim. İşin iş bu adamla. Ne münasebet onların kullandığı havluyu kullanmak tasarruf mu oluyor? Cimrilik ile tasarruf başka.

Oky ablamiz demis madam coco var english home var onlar olmadi ozdilek var,uc kurusa havlu almayani doverler aliverin yahu ayip nedir bu deveden ne kil koparirsam kardir mantigi?bazen aciyorum erkeklere nadir de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…