- 17 Nisan 2012
- 1.896
- 2.559
- 358
bu arada
Öğretim görevlilerinin atanması ile ilgili YÖK'ün sitesindeki yönetmeliğe baktığımızda şu ibare var:
"ön lisans düzeyinde eğitim yapılan birimlere başvuracak öğretim görevlisi adaylarında en az lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanları ile ilgili iki yıl tecrübeli olmak."
kısaca ön lisans mezunları asla öğretim üyesi olamaz
valla gözüyle görmeden redetme olayımız var desende hayır denilecek,en güzeli yönetmeliği koyayım dedim
Niye uğraştın ki?
Sitenin yarısı öğretim görevlisi zaten :))
İki kişiden üçü
konunun fake olma ihtimali %3023 yaşındasınız
önlisans mezunusunuz
araştırma görevlisisiniz.
fake konulardan dilim yandığı için profil kontrol etmeden yazmam, bence profili bir elden geçirmek lazım.
ek olarak tasarruflu ol biraz demekte bir şey yok. siz adamın her lafından alınacaksanız işiniz zor.
aynen. ağabeyim ve yengem profesör. ben olmasam bile içlerinde olduğumdan biliyorum. hoş onlar olmasa bile genel kültür diyelim kısacakonudan çok saptım özür diliyorum bunun için ama,
gözünü açtığından beri kampüs içinde yaşayan ve yıllanmış (8) bir asistan olarak, konu sahibinin bu beyanına inanmıyorum böyle bir durum mümkün değil büyük ihtimal meslek kısmını salladı şimdi de geri adım atmak istemiyor
binde bir bu durum doğruysa,
çok ciddi bir laçkalık ve tamamen yasa dışı, YÖK'e şikayet edilmesi gereken bir durum.
maddi manevi hak yemektir bu...
Yazış biçiminden sınıflanıyor zaten alayı :))valla gözüyle görmeden redetme olayımız var desende hayır denilecek,en güzeli yönetmeliği koyayım dedim
Plaj havlum yok çeyize de konuldugunu düşünmüyorum. Oldu mu
aynen. ağabeyim ve yengem profesör. ben olmasam bile içlerinde olduğumdan biliyorum. hoş onlar olmasa bile genel kültür diyelim kısaca
bu mümkün değil. olmaz yanikesinlikle :) çok net anlaşılabilecek bir durum aslında ama konu sahibinin olası yorumlarını baştan kesmek için detay verdim
sistemin bu kadar yozlaşabileceğini aklım almıyor zaten, birçok şey haksızlık, hukuksuzluk, usülsüzlük duyuyoruz ama bu kadarı çok fazla...
belki adam 10 lliralık havlunun hesabını yapıyor diye inadına almıyordur . bence öyle.
evet küçükmüşsünüz22 yiz ikimizde ?
Ben de ayni yere takildimOnlisans mezunu, arastirma gorevlisi nasil oluyor yahu hadi bakalim ben de buraya takildim.
nasıl yani torpilmi var. bu bir suç duyurusu biliyorsunuz değilmidilseviyem iyiydi ortalamamda yyüksek olunca bi tanidgmz vesilesiyle basladm ( kesin buna bi şey dersiniz siz :/ )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?