• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana ismimle seslenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
8 yıllik evliyim 1 tane de cocugmz var . bende eşime ismiyle hitap edemiyorum neden bilmiyorum . babamin ismi oldugu icin ismiyle cagirmk tuhaf geliyordr diye düsunuyrm. ama ona hitap ederken canım derim . evimizde de toplum icinde de o eekilde seslenirim. canim kelimesi bnde onun ismi gbi oldu . ondan baskasina bahsediyorsam ismini soylerim. bence cok düsünme neden soylemiyr diye. bence kendiside bilmiyordr;) ille de soyylesin istiyorsan kendisine soyle bunu

Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
25 yıllık evliyim birkere ismimle hitap etmedi soranlara söyler onuda 5 kere yadumuşumdur ya duymamışımdır öyle canım cicimde de demez gelir direk konuya girer ama ben sorun yapmadım hiç ben anormal iyim acaba.

O ismini soylemiyor. Sen soramiyorsun. Ne kadar resmisiniz birbirinize? Sebebini soramayacak kadar uzaksaniz birbirinize, bu nasil evlilik ben onu anlamadim. Kari koca birbirinden cekinir mi?
Ismini mi sevmiyor? Ya da ismin ona birini mi hatirlatiyor?
Bir insan sevmedigi kisinin adini agzina almak istemez. Ben oyle biliyorum. Hadi ismini soylemiyor, en azindan canim, hayatim falan desin. O da yokmus. Senin onun gozunde ismini hitap edecek kadar da mi yok?
Sen neden soramiyorsun? Birsry soyler uzulurum diye mi? Insan gercekleri duymak istemediginde soramaz bir tek.

O ismini soylemiyor. Sen soramiyorsun. Ne kadar resmisiniz birbirinize? Sebebini soramayacak kadar uzaksaniz birbirinize, bu nasil evlilik ben onu anlamadim. Kari koca birbirinden cekinir mi?
Ismini mi sevmiyor? Ya da ismin ona birini mi hatirlatiyor?
Bir insan sevmedigi kisinin adini agzina almak istemez. Ben oyle biliyorum. Hadi ismini soylemiyor, en azindan canim, hayatim falan desin. O da yokmus. Senin onun gozunde ismini hitap edecek kadar da mi yok?
Sen neden soramiyorsun? Birsry soyler uzulurum diye mi? Insan gercekleri duymak istemediginde soramaz bir tek.
Evet birşeyler söyler de üzülürüm diye

Evet birşeyler söyler de üzülürüm diye
Sizin soramama nedeninizi çok iyi anladım...duruma o kadar içerlemişsiniz ki , üzüldüğünüz şeyi zikretmek sizi daha çok üzecek .

Durumu kabullenmek zor geliyor. Ama böyle sürekli üzülmektense 1 kere sorun o an üzulün . Sonra düzelince daha üzülmeyeceksiniz ❤

Ay okurken aklıma geldi yazayım

Bir gün sitenin bahçesinde çocuklar oynuyor biz de laflıyoruz

Komşu ve görümcem ( o da komşu) bankta oturuyor ben de karşılarında durdum konuşuyoruz

O arada komşunun eşi geldi selam sohbet sonra veda etti ayrıldı

Biraz gitti “hocaanım anahtarın var mı” dedi

Hocaanım ı duyunca görümcem adama döndü bana ne diyor diye ama adam kendi eşine anahtar soruyormuş gidiyor diye

Kadın cevabını verdi ama biz görümcemle göz göze kaldık tamam adam da kadın da öğretmen de görümcem de öğretmen😀

O direkt üzerine alındı yabancı olan o diye 😂

Bu arada adam bana gayet damdan Hn der vs ama eşine site bahçesinde nasıl bağıracağını bilemedi işte

Öğretmenlerde özellikle öğretmen çiftlerde çok rastlıyoruz benzer olaylar

Eşim de iş ile ilgili beni nasıl anlatacağını bilemiyor

“Damdan hn ile görüşün” çok sıkıntı değil de bazen “diğer arkadaş biliyor “ya da “diğer arkadaş hazırladı” gibi şeyler deyip kendi rahatsız oluyor

Bir seferinde iş yerinde bir arkadaşı bir de eşi varmış demişlerdi bana, eşi ile görüşmek için gelmişlerdi vs

Oysa hepsi bendim 😀😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X