- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.111
- 448
- 33
- Konu Sahibi gamzelihaller
Birbirinize hitap etmeden, aşkım sevgilim demeden nasıl sevişiyosunuz ki cidden merak ettim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de bunu çok merak ediyorumBirbirinize hitap etmeden, aşkım sevgilim demeden nasıl sevişiyosunuz ki cidden merak ettim?
Aynen benim kayinvalidemle kayinbabam da hic isimleriyle hitap etmezler kaynanam hist lan der cok garipsemistim.esime bi defasinda histt hist dedim kaynanam gibi esim sok gecirdi ne oluyo sana dedi annenden ogrendim dedim baya gulmustu35 yaşındayım anne babamin tek bir kez bile birbirine adı ile hitap ettiğini duymadım. Hep hayatım, sultanım, hatun, beyefendi gibi seslenirken sevgilerinden hiç şüphem yok.
Kayinvalidem ile kayinpederimin de neredeyse hiç birbirine adıyla hitap ettiğini duymadım ama onlarda canım cicim de yok. Aralarında sevgi de olduğunu düşünmüyorum.
Yani bu isimle hitap konusu sevgi ile ilgili değil... baştan nasil alıştığın ile ilgili belki...
Anlamadığım şey şu. Yan odadadınız. Size seslenmek için "hey baksana" mı diyor, bir hitap şekli yoksa?Hayır doğrudan konuşur sohbete girer
Benim anlamadigim neden soramiyorsunuz? Bu kadar dertleneceginize Merakcediyorum dikkatimi cekti neden bana adimla seslenmiyorsun diyebilirsiniz. Esinizle herseyi konusabilmelisiniz bence yoksa evliligin ne anlami var ki?Sormak icimden gelmedi. Çünkü böyle bir durum olmamalıydı .böyle bir sikintinin varlığını reddettim simdiye kadar .Yani hep yok saydım
Kendisiyle konuştunuz mu bu konuyu? Belki bunu saygısızlık sayıyordur.. Biz de eşimle ismen hitap etmeyiz ama Aşkım canım filan deriz..ortadan konuşmak garip biraz..Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
İsim sonuçta. Resmi dairelerde söylüyor. Hatta mahkemede olursanız mübaşir adınızı bağırıyor. Çok da şey edilecek bir olay değilKayınvalidem eşine heyy der , dede der denmeyecek herşeyi der, sizinki de başka türlü enterasanmış.
Muhtemelen utangaçlıktan yapıyor bence.
Cok tuhaf ama bende esime hic isminle hitap etmedimEşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken is mimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Eks kaynanamla 2yil ayni evde yasadik hic anne diyemedimAklima kv anne dememek icin 40 takla atan komsunun gelini geldi.Komsum dedi ki asla bana anne demiyor.Ne diyor dedik hani anne demez hanim der birsey der.Hicbirsey demedi dedi simdiye kadar.
Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.
Hitapsiz bir şekilde konuşuyor. Sadece üçüncü bir şahsın yaninda benden bahsederken ismimi söyler. O zaman ikna oluyorum ismimi bildiğine. Annemin kardeşlerimin bile dikkatini çekti neden hiç isminle seslenmeyip doğrudan konuşuyor diye.
Eşim ne tanışma ne nişan ne de evlililigimiz boyunca bana hiç ismimle seslenmedi.bir şey söyleyeceği zaman yanıma gelir söyler.ağzından ismimi hıc duymadım.