- 11 Aralık 2018
- 43.174
- 268.322
- 598
- Konu Sahibi gamzelihaller
Bu kadar basit bir şeyi sorup, nedenini öğrenip çözemediğiniz insanla neden evlendiniz diyecem kızacaksınız...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhtemelen alışamamışsınız birbirinize. Bence oturun bir konuşun.Severek evlenmedik. Görücü usulü ve mantık evliligiydi.
Benim eşim de ailesinin yanında ailemin yanında ismimi kullanmaz,kendisi doğulu onlarda aile büyüklerin yanında isim kullanmak ayıp.Hayır doğrudan konuşur sohbete girer
Yok. Aşkım, hayatım gibi sözcükler sevmiyorum. Eşim kafaya takmaz. Arada espirisini yapar güleriz.Peki bir hitabiniz var mı? Benimkinde o da yok çünkü
Bunun dışında dişe dokunur bir sorununuz yoksa hiç üzerinde durmayın derim. Sevgisizlik yoksa görmezden gelin...Bilemiyorum .Belki o da geriliyordur.Durumun garip olduğunun farkında ki toplum içindeysek nadiren de olsa seslenir
Ben de bilmiyorum.Bu kadar basit bir şeyi sorup, nedenini öğrenip çözemediğiniz insanla neden evlendiniz diyecem kızacaksınız...
Sormak burukluk veriyor. Çünkü gerek olmamalı yaniiçimden gelmiyor
Öyle. Galiba ben de mesafeliyimBelki o da size tatlım ballım filan hiç demediği için bu saatten sonra demek garip geliyordur, yani onun ne düşündüğünü bilemeyiz ki ya da sorun yapmadığımızı düşünüyor böylesi bozulduğunuzdan belki haberi bile yok. Ben eşime ismiyle seslendiğimde yabancı mıyım ben öyle seslenme demişti. Bana da adını söylemek bu yüzden garip gelir hiç ismiyle seslenmemiş olabilirim. Demese nereden bilecektim di mi ama.
Gayet çekingen biriyim13 yıllık evliyim 3 kere kullanmadi adımı sebebini sordum bilmiyorum söyleyemiyorum der arada aşk sozcukleride yok direk girer konuya asker arkadasiymisim gibi çok konuştum ama değişen bir şey olmadı ve evet bunu hala dert ediyorum ama boşanacak kadar değil eşim doğulu ama ailede bir tek bu böyle diğerlerinde (kayinlarim k.babam )sultanlar aşklar böcekler havada uçuşuyor..bir arkadaşımla konuştuğumda bana şey demişti sizde de öylemi eril enerjin fazladır demişti baskın karakter oluşum onu komutan -asker işveren-isci durumuna düşürdüğü için isminle hitap edemiyor olabilir demişti tabi bunun analizini başka örneklerin olduğunu bilmedigim için yapamadım..sizde baskın ve kontrolcü biri misiniz benim gibi.
O tip hitapları zaten yok :)Ben de eşime evde ismiyle seslendiğimde mesela adı Ahmet olsun... bana bakıp ne o Ahmet mı olduk şimdi diyor :)
Aşkım bitanem kocacım falan demem gerek :)
Eşinizde öyle bir şey yok mu ? Bence sormalısınz
Belki isminizle alakalı kötü bir hatırası vardır
O tip hitapları zaten yok :)