Esim bana kizarmi yarin hastaneye gidicem

tugbaoyku

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
450
-13
13
28
Yarın hastane randevum var. Ablamin eşi geldi kendisi Hakkari de görev yapıyor. (Eşimle eniştem küs) sebebi de . Eşim ve ailem tartıştı sonra ablam kocasına instgram sildirmis eşimi. Bana dedi beni silen kişilerle sende yanına gitmiyorsun . Hastane uzak götürsem kızım durmayacak sizce

Ee esiniz ailenizle tartisti diye ailenizle gorusmeyecek misiniz?
Ayrica enistenizin sizi hastaneye goturme gibi bir gorevi yok
Adam izne gelmese nasil gidecektiniz?
Esim bana kizar mi diye sormaniz bile tuhaf valla

Ee esiniz ailenizle tartisti diye ailenizle gorusmeyecek misiniz?
Ayrica enistenizin sizi hastaneye goturme gibi bir gorevi yok
Adam izne gelmese nasil gidecektiniz?
Esim bana kizar mi diye sormaniz bile tuhaf valla
Aileme görüşüyorum ya ailemlik bi durum değil enişten eşimi insggram sildiği için

Ailecek tuhafsınız galiba. Eşinle, ailen tartıştıysa ergen gibi ablan, kocasına niye sildiriyor? Eşin, ablan veya ailenle görüşmene neden mani oluyor? Sonuçta senin ailen ve bu karar sana ait. Eş ailesi ile sen kavgalı olsan, sen de eşine karışamazsın.

Ortamda 1 tane aklı başında birisi yok mu?

Siz çok aşırı panik birisiniz ve herkesten sürekli korkuyorsunuz. Birileri sürekli size kızar mı, size bir şey olur mu diye düşünüyorsunuz. Ben size üzüldüm. Umarım bir tedavi alırsınız yoksa hayat böyle aşırı zor
Donya bacım sitenin muhtarı gibisin. Son 1 haftadır varım burada, konuya bakıyorum diyorum kesin donya buna yorum yazar 😂 sağlıcakla kal

Konuyu anlamadım. Hastane randevun varsa git. Enişte ve abla ne alaka hastaneyle?

Hastane ile Hakkariden gelen eniştenin ne alakası var biri beni aydınlatsın ya. 😀
Hastaneye gıdılıcek ama Hakkari den ızne gelen enıste goturmek istıyı. Esı de enişteye kusmuş.
Mılenyum cagımızım ılıskılerı engelleme ve sosyal medya takıbındem cıkma ıle olculdugı ıcın kusler

Hastaneye gıdılıcek ama Hakkari den ızne gelen enıste goturmek istıyı. Esı de enişteye kusmuş.
Mılenyum cagımızım ılıskılerı engelleme ve sosyal medya takıbındem cıkma ıle olculdugı ıcın kusler

Anladım şimdii.

Enistesi hastaneye götürecektir diye düşündüm ben, az bağlantı kuruverdim 🤣

Bişeyler oturdu hanımlar teşekkür ederim. 😀

Back
X