- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
ne bitmez dertler anam milletin derdi bitmiyorİnstadan sılınmıs dıye heral. Ergen ergen hareketler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne bitmez dertler anam milletin derdi bitmiyorİnstadan sılınmıs dıye heral. Ergen ergen hareketler
Bn senın konuları hep sonradan goruyom kaos bıtmıs banlar kalkmıs hersey sutlıman olmusben açınca ortalık 56 oluyor ya![]()
Yarın hastane randevum var. Ablamin eşi geldi kendisi Hakkari de görev yapıyor. (Eşimle eniştem küs) sebebi de . Eşim ve ailem tartıştı sonra ablam kocasına instgram sildirmis eşimi. Bana dedi beni silen kişilerle sende yanına gitmiyorsun . Hastane uzak götürsem kızım durmayacak sizce
Aman agzının tadı kacmasım alırıza bey edasıyla takılsa hıc konu acmaya degmıycek. Cunku ergen ese soz dınletemıycek enıstyle gıtmıycekne bitmez dertler anam milletin derdi bitmiyor
Bu yenı nesıl kocakarda pek prenses sendromlu masllh. Pek hassas kalplıler kıyamamInstagramdan silince kusen bir kocasiz diyorsunuz ki hastaneye gitsem kocam kizar mi
bu adami pamuklara sarmayi dusunmezmisiniz? Nasil hayatlar yasiyorsunuz boyle ya.
AyDonya bacım sitenin muhtarı gibisin. Son 1 haftadır varım burada, konuya bakıyorum diyorum kesin donya buna yorum yazarsağlıcakla kal
Ne kadar abidik gubidik konularınnız var, geçen de görümcenin telefonu karıştırıyordun. Sülale boyu bir değişikYarın hastane randevum var. Ablamin eşi geldi kendisi Hakkari de görev yapıyor. (Eşimle eniştem küs) sebebi de . Eşim ve ailem tartıştı sonra ablam kocasına instgram sildirmis eşimi. Bana dedi beni silen kişilerle sende yanına gitmiyorsun . Hastane uzak götürsem kızım durmayacak sizce
İyi yapıyorsun, ben de bebek emerken takılıyorum. Hem bilgi hem kafa dağıtma..Ayyok aslında çok girmiyordum ama bu hafta çocuklarım hep bir yerlerde benim de işlerim çok az buraya giriyorum o yüzden
![]()
Bebegimsu.
Konu acmadan evvel kocanın sana 8 bin tl'lik telefonu çok görüp, ardından aldığı 70 bin tl'lik iphone 15 ile yapay zekaya derdini yazıp, ardından lütfen bunu düzenle diyerek derdini seveyim butonuna bas ve usulüne uygun şekilde düzenlenmiş halini copy-paste yap ve buraya at.
Yarın hastane randevum var. Ablamin eşi geldi kendisi Hakkari de görev yapıyor. (Eşimle eniştem küs) sebebi de . Eşim ve ailem tartıştı sonra ablam kocasına instgram sildirmis eşimi. Bana dedi beni silen kişilerle sende yanına gitmiyorsun . Hastane uzak götürsem kızım durmayacak sizce