Esim bana kizarmi yarin hastaneye gidicem

Yarın hastane randevum var. Ablamin eşi geldi kendisi Hakkari de görev yapıyor. (Eşimle eniştem küs) sebebi de . Eşim ve ailem tartıştı sonra ablam kocasına instgram sildirmis eşimi. Bana dedi beni silen kişilerle sende yanına gitmiyorsun . Hastane uzak götürsem kızım durmayacak sizce

Instagramdan silince kusen bir koca 🙄 siz diyorsunuz ki hastaneye gitsem kocam kizar mi 🙄 bu adami pamuklara sarmayi dusunmezmisiniz? Nasil hayatlar yasiyorsunuz boyle ya.

Instagramdan silince kusen bir koca 🙄 siz diyorsunuz ki hastaneye gitsem kocam kizar mi 🙄 bu adami pamuklara sarmayi dusunmezmisiniz? Nasil hayatlar yasiyorsunuz boyle ya.
Bu yenı nesıl kocakarda pek prenses sendromlu masllh. Pek hassas kalplıler kıyamam

Eşinle küsme sebepleri zaten facia onu geçtim küsmeseler bile bin taksiye otobüse metroya git illa birileri birilerini bi yere bırakacak ha bunu da burada öğrendim. Konuya gelirsek de benim eşim benden gizli benim küstüğüm yengemle bişeyler yapacak ben büyük rezillik çıkartırdım. Manasız yani.

Donya bacım sitenin muhtarı gibisin. Son 1 haftadır varım burada, konuya bakıyorum diyorum kesin donya buna yorum yazar 😂 sağlıcakla kal
Ay 😂 yok aslında çok girmiyordum ama bu hafta çocuklarım hep bir yerlerde benim de işlerim çok az buraya giriyorum o yüzden 😅

Yarın hastane randevum var. Ablamin eşi geldi kendisi Hakkari de görev yapıyor. (Eşimle eniştem küs) sebebi de . Eşim ve ailem tartıştı sonra ablam kocasına instgram sildirmis eşimi. Bana dedi beni silen kişilerle sende yanına gitmiyorsun . Hastane uzak götürsem kızım durmayacak sizce
Ne kadar abidik gubidik konularınnız var, geçen de görümcenin telefonu karıştırıyordun. Sülale boyu bir değişik😒

Bebegimsu.
Konu acmadan evvel kocanın sana 8 bin tl'lik telefonu çok görüp, ardından aldığı 70 bin tl'lik iphone 15 ile yapay zekaya derdini yazıp, ardından lütfen bunu düzenle diyerek derdini seveyim butonuna bas ve usulüne uygun şekilde düzenlenmiş halini copy-paste yap ve buraya at.

Siz ablaniza refakat edersiniz de keske siz konu acarken de biri size etse. Yazdiklarinizi anlamak icin baska uyelerin aciklamasi gerekiyor.

Bebegimsu.
Konu acmadan evvel kocanın sana 8 bin tl'lik telefonu çok görüp, ardından aldığı 70 bin tl'lik iphone 15 ile yapay zekaya derdini yazıp, ardından lütfen bunu düzenle diyerek derdini seveyim butonuna bas ve usulüne uygun şekilde düzenlenmiş halini copy-paste yap ve buraya at.

İphone 15 mi almış kocasııı? 😀😀

Eşin okadar kızıyorsa gelsin kendi götürsün.
Ayrıca neden kendin gitmiyorsun? Bende bunu anlamıyorum. Her hastaneye gittiğinizde illa birimi olmalı? Bin taksiye git.

Back
X