Bir kadın istekli olmaktan utanmamalı ben istekliyimdir. Adet dönemleri adama sırnaşınca 'bezlisin' diyor ne kadar cinsiyetçi bir tabir olduğunu tartışmayalım aramızdaki espri gülüyoruz ama biraz üsteleyince elle veya sürtünerek bi şeyler oluyor bu tamamen benim yaklaşımımla ilgili. Eşime cinsel anlamda çizgileri ben koyuyorum ve o da bunlara uyuyor. Bence siz de daha önce farklı çizgiler belirttiyseniz adam bunlara uyuyordur bunun başka açıklaması yok.
Ben adetliyken esim hicbir zaman iliskiye girmek istemedi bugüne kadar. Dokunmak görmek vs bile hicbir sekilde istemedi. Ama yanasip nezaman bitecek bittimi diye sorardi simdiye kadar. Fakat busefer öyle degil tamamen uzak duruyor ve sebebini anlayamiyorum
o zaman sorun yoktur sıkmayın canınızı denk gelmiştir bazen olur öyle
malum regl dönemi hormonlar tavan, karamsar düşünebilirsiniz ama bence boş yere üzüyorsunuz kendinizi
Ben adetliyken esim hicbir zaman iliskiye girmek istemedi bugüne kadar. Dokunmak görmek vs bile hicbir sekilde istemedi. Ama yanasip nezaman bitecek bittimi diye sorardi simdiye kadar. Fakat busefer öyle degil tamamen uzak duruyor ve sebebini anlayamiyorum
Benimde kocam oyle.
benimde uzerime dun çaydanlık dokuldu.
El ayak yqndi ama ben onu istedigim halde o canm acir diye yaklssmadigi icin kirilsim.
Bendw tek bırakıp boraz kahve yaptim kendime.
Benimde kocam oyle.
benimde uzerime dun çaydanlık dokuldu.
El ayak yqndi ama ben onu istedigim halde o canm acir diye yaklssmadigi icin kirilsim.
Bendw tek bırakıp boraz kahve yaptim kendime.
Erkeklerde daha farklı oluyor frenliyemiyorlar kendilerini. Regl dönemindesiniz ve eşiniz sizinle temasa geçse isteği artacak sonucta sonucada ulaşamayacak haliyle reddetmesi doğal.
Ama eğer normal günlerinizde de böyleyse bi sıkıntı olabilir.
Bide şunu da eklemek istiyorum. Eğer sizden soğusaydı doğum günü kutlama birlikte yemeğe gitme gibi şeyleri yapacaģını sanmıyorum.
Regl olduğunuz çiçin uzaklaşmış olabilir ayrıca niye ısırarak öpüyorsunuz ki adamı bazılarını bu uzaklaştırabilir görünürde bir sorun yok kutlamış yemeğe götürmüş iki gün size yakınlık göstermedi diye de konu açılır mı anlamadım sizin de bazı günler yakın durmayı istemediğiniz zamanlar olmuyor mu benim oluyor. Yanıma yaklaştırmıyorum içim daralıyor yorgunum sıkıntı basıyor bugün çok yanaşma diyorum ilişki olarak değil sarılıp öpmek anlamın da da yani hemen büyütmeyin.