Esim bana neden dokunmak istemiyor

Ben adetliyken esim hicbir zaman iliskiye girmek istemedi bugüne kadar. Dokunmak görmek vs bile hicbir sekilde istemedi. Ama yanasip nezaman bitecek bittimi diye sorardi simdiye kadar. Fakat busefer öyle degil tamamen uzak duruyor ve sebebini anlayamiyorum

o zaman sorun yoktur sıkmayın canınızı denk gelmiştir bazen olur öyle
malum regl dönemi hormonlar tavan, karamsar düşünebilirsiniz ama bence boş yere üzüyorsunuz kendinizi

Sagolun. Ama neolursa olsun insan istegini dile getirdiginde esinin dönüp uyumasi cok kirici bir hareket

Farklı birseye kırılmış olabilir anlattiklarinizdan biz anlayamayız

Benimde kocam oyle.
benimde uzerime dun çaydanlık dokuldu.
El ayak yqndi ama ben onu istedigim halde o canm acir diye yaklssmadigi icin kirilsim.
Bendw tek bırakıp boraz kahve yaptim kendime.

Benimde kocam oyle.
benimde uzerime dun çaydanlık dokuldu.
El ayak yqndi ama ben onu istedigim halde o canm acir diye yaklssmadigi icin kirilsim.
Bendw tek bırakıp boraz kahve yaptim kendime.
Cok gecmis olsun

Her daim boyle degilse büyütecek bir durum yok. Belki yorgun belki is yerinde stresli

Regliyken de sevişebilirdiniz ileri gitmeden. Daha öncekilerde nasıldı? Bi de normalde de kaçıyo mu böyle? 10 kiloyu 2 günde almadın heralde

Erkeklerde daha farklı oluyor frenliyemiyorlar kendilerini. Regl dönemindesiniz ve eşiniz sizinle temasa geçse isteği artacak sonucta sonucada ulaşamayacak haliyle reddetmesi doğal.
Ama eğer normal günlerinizde de böyleyse bi sıkıntı olabilir.

Bide şunu da eklemek istiyorum. Eğer sizden soğusaydı doğum günü kutlama birlikte yemeğe gitme gibi şeyleri yapacaģını sanmıyorum.

Regl olduğunuz çiçin uzaklaşmış olabilir ayrıca niye ısırarak öpüyorsunuz ki adamı bazılarını bu uzaklaştırabilir görünürde bir sorun yok kutlamış yemeğe götürmüş iki gün size yakınlık göstermedi diye de konu açılır mı anlamadım sizin de bazı günler yakın durmayı istemediğiniz zamanlar olmuyor mu benim oluyor. Yanıma yaklaştırmıyorum içim daralıyor yorgunum sıkıntı basıyor bugün çok yanaşma diyorum ilişki olarak değil sarılıp öpmek anlamın da da yani hemen büyütmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…