AynenBunun sonunun elinde olmadan ileri gidebileceğinden, kendini tutamayacağından ama regl döneminde olduğundan bunu yapıyor olabilir. Bazı erkeklerin regl dönemlerine karşı yaklaşımı farklı olabiliyor.
her zaman istekli olsanız da bu ayıp bişey değil belirtme ihtiyacı hissetmenize dahi gerek yok.
insan nesli bu sayede sürüyor. bu eğer haz ile yaşanabilen bir şey olmasaydı zulüm olurdu üremek.
sevip evlendiğiniz bir insana böyle hisler duymanız çok normal. evli olmasanız da bizi ilgilendirmezdi. suçlu hissetmeyin, açıklama yapmayın..
yanlış anlamayın, ağız kokusu gelir aklıma ilk. belki de en hassas olduğum şey olduğundandır ama 2 senedir ısırarak öpmeniz sorun değildi de şimdi mi sorun. mideden gelen ya da ağız içi bir sorundan kaynaklı da olabilir. bi muayene olun bence.
Regl doneminde inanılmaz yoğun kokan arkadaşlarım vardi ve bilirdim yani ne zaman regl olduklarinı ona göre mesafeli olurdum bu durumu kendileri hissetmezdı hiç. O zamandan beri takıntı oldu bende ne zaman regl olsam anneme ablama ciddi ciddi sorarm bende koku varmı diye. Belki sendede oluyordur ve hissetmiosundur
Bu sadece bi ihtimal diğer arkadaslrn dediği gibi belki bu dönemde sizinle yaknlasip kendini frenlemekte zorluk cekicegini düşünuyodrBunu kimsede yasamadim ama öyle oldugunu duymustum. Hakli olabilirsiniz tskler. Hergün dus aliyorum her saat alamicagima göre...
Problemleriniz için uzmandan yardım aldınız mı?
Nasıl halloldu en son kavganız?
ben şunu anlamadım pastayı keserken, doğum gününü kutlarken falan sap gibi duruyor mu bu adam sarılmıyor mu öpmüyor mu? O zamanlarda ilgiliyse sizi bi kaç kere reddetmişse onu yazmışsanız haksızsınız.
ama yine de eşinize sorun bence belki koku olarak filan rahatsızlık duyabilir. Öyle bi sıkıntınız var ve farkında olmayabilirsiniz mesela ben çok hassasımdır kötü kokulu herhangi bi insana yaklaşmam bile çok zor.. ve malesef insan kendi ağız kokusunu hissetmiyor bence çoğunlukla.
Ama kilo almanızla alakalı olduğunu hiç sanmam bu durumun
Bunun dışında eşinize öpmenin sarılmanın sadece cinsellik amaçlı olmadığını göstermeniz lazım belkide[/QUOT]
ben şunu anlamadım pastayı keserken, doğum gününü kutlarken falan sap gibi duruyor mu bu adam sarılmıyor mu öpmüyor mu? O zamanlarda ilgiliyse sizi bi kaç kere reddetmişse onu yazmışsanız haksızsınız.
ama yine de eşinize sorun bence belki koku olarak filan rahatsızlık duyabilir. Öyle bi sıkıntınız var ve farkında olmayabilirsiniz mesela ben çok hassasımdır kötü kokulu herhangi bi insana yaklaşmam bile çok zor.. ve malesef insan kendi ağız kokusunu hissetmiyor bence çoğunlukla.
Bunun dışında eşinize öpmenin sarılmanın sadece cinsellik amaçlı olmadığını göstermeniz lazım belkide
Bunun dışında eşinize öpmenin sarılmanın sadece cinsellik amaçlı olmadığını göstermeniz lazım belkide
O elinde pastayla kutlarken ben gittim sarildim öptüm. Öyle hatirliyorum.
duş yazmışsınız da ben duş alırken bile rahatsız oluyorum kendimden adet döneminde, yani mesele koku değil
bir de meselenin kiloyla alakalı olup olmadığını çok basit bir biçimde test edebilirsiniz
regl dönemi dışında da böyle mi davranıyor?
daha önceki adet oldugum zamanlarda böyle degildi ama. Ben ilk defa adetliyken bukadar soguk oldugunu görüyorum. Adetli degilken gayet yanasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?