eşim bana neden hiç yardım etmiyoo

ooffff offfff.......... canım daha dün akşaaam konuştum bana yardım etmesende o sfonu cek dedimm amaaa yok klozeti açtım şimdi yine pecete idrar olece duruyooo cıldırtcak benı yaa

ooffff offfff.......... canım daha dün akşaaam konuştum bana yardım etmesende o sfonu cek dedimm amaaa yok klozeti açtım şimdi yine pecete idrar olece duruyooo cıldırtcak benı yaa

ayy bu son derece iğrenç ama. klozeti açıyorsun ve pislik içinde.. dayanılmaz bir durum gerçekten. hem görütü hem hijyen. anası hiç mi öğretmemiş bunları. bunu yapmayan wc den sonra el bile yıkamaz. ben yapmamam böyle bir adamla.

ben senin yerinde olsam eve özürlü tuvaleti alcam derdim, otomatik sifon çeken varmı bilmiyorum ama yoksa bile zarf atardım
neden dersede özürlü gibi davrnıyorsun baksana hadi onların eli bekli dönmüyor sifon çekmeye senin elin kolun sağlam maşallah
sifonu çekmediğine göre özürlü gibi davrnıyorsun derdim
birde harbiden anlamıyorum bu insanları kim olursa olsun ister bayan ister erkek elin ayağıın tutuyorken yapki kendi işini sonra allah korusun bişi olduğunda ufak bir hastalandığında bile sana yardım eden kendi bakımını sağlayan kişi bunu hevesle yapsın mutlu olarak yapsın
insanları usandırmamak gerek

yok canım yaa onlara cok dıkkat ediyorum mutlaka elini yıkıyo

yok canım yaa onlara cok dıkkat ediyorum mutlaka elini yıkıyo

madem yıkıyor elini ki el yıkamak suya tut çek değildir kesinlikle. ben tuvalet takıntılı bir insanım. hemen hemen her akşam klozeti falan çamaşır suyuyla yıkarım, rezevuar blokları atarım içine, çünkü tuvalet eğitimi verdiğim bir kızım var küçük..madem elini yıkıyor 1 tık neden sifon çekmiyor?

ayy ne huysuz ve bencil biri, böyle birine asla yüz vermem kocam da olsa inadına yapmam ,canım sen çocuk felan düşünme hiç çok zorlanırsın

şimdi aradım eşmi ben dün sana ne konustum dedim sfonu cek yere kul atma dedin dedi eee dedim walla cktim diyoo ama pecete ölece duryooo bide galbaaa sfonda bi bozukluk war smdi bn cektım su gelmiyo bende her zamn yıkarken tum banyoyu yıkarım fskiyeyi kullanırım klozeti yıkarkende amaa oda bunu yapabilir demi sfondan su gelmiyosa fiskiyeyii kullanablır

canım sfonda problm war galbaa su bı gelyo bı gelmıyo ama yanı fıskıyeyle yıkasın demı

sabırlı ve inatçıyış işe yaramış mı acaba:26:

canım sfonda problm war galbaa su bı gelyo bı gelmıyo ama yanı fıskıyeyle yıkasın demı

o zaman önce o sorunu çözeceksin. ee sifon ezelden beri mi bozuk? daha önce nasıldı? diğer WC yi kullandığı zaman nasıl bırakıyor. insan biraz çekinir ya. utanır yani.

Yanlış anlamayın, ama siz çok rahatsız değilsiniz bu durumdan.
Anasının evinde yapmamış olabilir, ama o yaşa gelmiş insan hiçbir şeyi bahane edemez, yapacak, ne demek sigarasını bile ayağına istemek!

Kendi işini yapmıyor ki evin işine baksın.
Zaten evin işinde gözüm yok diyorsunuz, ama anlamıyorum ben bu düşünceyi.
Yemeğine de temizliğine de deyip isyan bayrağı çekmek gerekmiyor mu bazen?
Kavga çıkmasın demişsiniz de en basit şeyleri bile yapmayan adam kavgayı, huzursuzluğu hak eder.
Ben olsam o kavgayı ben çıkartırdım güzellikle olmuyorsa.

Sorumluluk bilmeyen insanın yemeğinden bana ne, çamaşırından-ütüsünden bana ne.

Son düzenleme:
eşine söyle az yesin kendine bi hiçmetçi tutsun sen onun karısısın o seni hizmetçiyle karıştırıyor herhalde.bende böyle bir koca olsa öldürürdüm herhalde tövbe estefurullağ.

benim koca da yardım etmez canım herşeyi ayağına bekler seninki kadar tembel değil sifonu falan çeker yere çöp atmaz ama dediğim gibi suyunu bile almaz zamanında annesi nazlamış adam alışmış değişmiyor bende 3 çocuk da var ev hanımıyım ama bazen bende deliriyorum sen çalışıyorsan işin daha da zor Allah yardımcın olsun canım umarım sen yola getirebilirsin kocanı

Sevgili kitty düzelteyim 400tl.
Elbette ki sifon çekmeme,çoraplarını yere atma gibi davranışlar bence de saygısızlık.ancak toplumun erkeklerinin %80'lik bir kısmının bu davranışları yaptığını düşünürsek,bunun saygısızlık değil annelerimizin hiçbir sorumluluk vermediği sevgili oğluşlarının sorumsuz birey olarak yetiştirilmesinden ileri geldiğini anlayabiliriz.yani bunun saygısızlık olduğunu bizler değil,kocalar bilmeli.onlar bilinçlenmeli.Anladığım üzre eşiniz bu konuda sorumlu biri,sizi tebrik ediyorum.ancak hepimiz sizin kadar şanslı değiliz.saygısızlık olduğunun da farkındayız.ancak arkadaş yardım istemiş,bunun saygısızlık olduğunu o da biliyor.burda soru sormamızın temel sebebi yardım istemek.sizin cevabınız yardım niteliğinde değil maalesef.

Kardeşim üstesinden gelmişti

Gerçi sizin anlattığınız gibi hizmet bekleyen biri değil kardeşim eşi ama çok dağanıktı..
Kardeşim yoğun bir iş hayatı olduğu için evde temiziliğe ayrıdığı sürenin kat kat fazlasını ev toplamakla geçiriyordu..
Yani tatil günleri zehirdi..

Kardeşimin eşi;işten eve gelince duşa girmeden üstünden çıkardığı tüm kıyafetleri banyodan,giysi odasına fırlatıyormuş,artık nereye
denk gelirse.
Kardeşim de defalarca ''ne olur şunları sepete at demiş'' ki adam günde 2 kere duş aldığı için,2 saat önce giydiği temiz t-shirtü
bile kirli diye fırlatıp attığı için,oda çamaşır dağı oluyormuş..

Neyse,artık söyledi söyledi olmadı..
Eşine,eğer bu sepete kirlileri atmazsan çamaşırlarını yıkama ütüleme yok demiş
Yine dinlememiş..
Ve dediğini yapmış..
Neredeyse 2 hafta boyunca çamaşırlara dokunmamış,sepetin içine bile atmamış kardeşim,evi silerken süpürüken
bile kirli çamaşırları kenara ittirmiş..
Sadece kendi çamaşırlarını yıkamış..
Eee eşi bir bakmış giyecek temiz ne çamaşır ne birşey kalmış
Tüm dolabı,giyinme odasında yerde ve kirli..

Şimdi bunu hallettiler...

Eğitim şart

Dinsizin hakkından imansız gelir..

Son düzenleme:
sağolsun bazı aileler erkek evlatlarını el bebek gül bebek yetiştirdikleri için çoğu erkek bu şekil şeyleri yapmıyor çünkü adamlar hazıra alışmış bende de buna benzer bı kaç sorun vardı baktım ki ben üzülmekle kalıyorum canım isteyince yapıorum canım istemeyince cingar çıkarıyorum eşim yardım etmek zorunda kalıyor galiba en iyisi bu onlara bu lazım

Sen isteniyosun gibi geldi bana:)) sana boşa yazıyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…