Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Şimdi bir şekilde yetişiyorsunuz işlere belliki ama bunun hamileliği var doğumu, çocuk büyütme süreci, hatta hastalığı yaşlılığı var. Eğer o süreçlerdede yardımcı olmazsa size vay halinize o zaman. Bence alın karşınıza konuşun tek başınıza tüm işlere yetişemediğinizi anlatın.Baktınız anlamıyor en azından bir temizlikçiyle anlaşıp işlerinizi biraz hafifletin.
ooffff offfff.......... canım daha dün akşaaam konuştum bana yardım etmesende o sfonu cek dedimm amaaa yok klozeti açtım şimdi yine pecete idrar olece duruyooo cıldırtcak benı yaa
ooffff offfff.......... canım daha dün akşaaam konuştum bana yardım etmesende o sfonu cek dedimm amaaa yok klozeti açtım şimdi yine pecete idrar olece duruyooo cıldırtcak benı yaa
ayy bu son derece iğrenç ama. klozeti açıyorsun ve pislik içinde.. dayanılmaz bir durum gerçekten. hem görütü hem hijyen. anası hiç mi öğretmemiş bunları. bunu yapmayan wc den sonra el bile yıkamaz. ben yapmamam böyle bir adamla.
yok canım yaa onlara cok dıkkat ediyorum mutlaka elini yıkıyo
ahhh ahhh kac defa soylüyorummm anlamıyokiii ayy birde huysuz herseyı tam takım ütülü olcak temiz olcak misal beyaz gomlek gıyer onu cıkartır baska bı gmlek giyer ben beyazlar cogalsın dıye yıkamam 2 gun sonra tekrar degısır ustunu yaklasık 10 gmlegı war hepsi temizdir illa o beyazı ister neymiş hemen herşey yıkanıp ütülencekmiş yapmıcaaksam kuru temızlemeye wercekmişim öle diyoo
madem yıkıyor elini ki el yıkamak suya tut çek değildir kesinlikle. ben tuvalet takıntılı bir insanım. hemen hemen her akşam klozeti falan çamaşır suyuyla yıkarım, rezevuar blokları atarım içine, çünkü tuvalet eğitimi verdiğim bir kızım var küçük..madem elini yıkıyor 1 tık neden sifon çekmiyor?
pes ya
annen de geliyor tabii.
bir psikolojik arkadaşımız eşinin bu tip hareketlerinden çok dertliydi.
evi 1 hafta temizlememiş, eşi söylüyormuş ev kötü temizle falan diye.
arkadaş hiçççç eline bez almamış. kocasına da anlatmış.
ben seninle evlendim. seni hayat arkadaşım olarak kabul ettim. ama aynı zamanda biz ev arkadaşıyız da.
yaşadığımız yeri temizlemek ikimizin görevi.
neyse 1 hafta baya bir inat savaşı verilmiş.
sonra ne zaman ki eşi elini kaldırıp bir kaç şey yapmaya başlamış o da yardım edeyim hayatım birlikte yapalım diyormuş.
bakıyor ki adam elindekini bırakmış o da bırakıyormuş.
canım sfonda problm war galbaa su bı gelyo bı gelmıyo ama yanı fıskıyeyle yıkasın demı
o zaman önce o sorunu çözeceksin. ee sifon ezelden beri mi bozuk? daha önce nasıldı? diğer WC yi kullandığı zaman nasıl bırakıyor. insan biraz çekinir ya. utanır yani.
canımj aslında bak sen bunları solınce bende nankormusum gıbı geldı bana haftada bı kez mutlaka dısarda yerız zaten mısafrım geldıgındede eşim hazır alıyım dıyoo ama ben hazır koymayaa cekınıyorum yanı esım bana yardım etmesınde harcadıgı paranın hıc bı onemı yookk...
sabırlı ve inatçıyış işe yaramış mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?