yaa 2 yıllık evliyim eşimin bana yardım ettiği bir günü hatırlamam. sabah gec kalkıyoruz anıden bı misafır gelicek olur hafta sonu ben pasta borek girisirim diyrum şu odaya bi süpürge tut ben anlamam tamam diyorum şu çöpü kapıya koyy asla onu bıle yapmaz daha once bı ameliyat gecrdim we kolumu yormamam gerekiyo dün perde yıkadım onu bile asmadıı yaaa sinir oluyorum yanii söloemesi ayıp adama klozetin sfonunu çektiremiyorum yaaa wcde sigara içer küllerini yere dökerr misal yere düşmüs bi pecete ee gülüüüm bunu cope at bilerek atmadım ve bana bunu 4 defa soledi kendi alıp atmıyo yaa misal akşam ewe gelir ben yemek hzırlarım yer bı kanepeye cekılır yattıgı yerden caynı ıçer alrım ardından cerez kola ardından meyve ve en son dondurma her akşam bnları kesın ıster ve her götürdüğüm yiyeceğin arasında sıgara ıster onu bıle kalkıp içmez yediği bişeyii asla mutfaga bırakmaz yere koyar ben alıcam haa mutfakta amerikan mujtfak uzak falan değil yanii bi annemlere gderım kalmaya ewe bı gelirim 2 gun sonra ew rezil halde ben yokken ewde hıc yemek yemez gelip yediği meyvenın cerezın kabınıda makınaya bıle atmaz içinde kabuklarla tezgaha bırakırr bu ne yaa
anlamıyorum bu erkekleri
ya siz çalışmıyorsunuz ama çalışan bayanlar var hep çevremde o kadar yoruluyorlr ki hepside eşlerinin önceleri yardım ettiğini ama zamanla bıraktıklarını söylüyo yani bayan hem çalışan hem ev hanımı oluyo
Pardon da eşiniz o evde sadece konu mankenliği yapmak için mi evlenmiş?
Yardımı geçtim, bu düpedüz kişisel temizlikten , görgü kurallarından bihaber olmak demek.
Ama dışarda görsen tertemizdir böyle tipler,
her şeye de burnunu kıvırır.
Bunlar deve kendi eğrisini bilmez,
yılan boynun egri diyen tipler :)
Biraz da siz alıştırmışsınız.
Yapmayın hiç bir şey , eli var ayagı var.
zaten ayrı kullanıyorum cnm bilmiyorumkii hanı calısmıyorumda ben temizlıkçi almam cok saçma olmaz mı zaten calısmaya basladıgımda mutlaka alıcam
hastayım dersin..bel fıtığı oldum belim ağrıyor yapamıyorum dersin..bu dediğim aylarca sürmez zaten en çok 2 ayda anlar durumu..
sıkıntı çekmesi lazım yoksa zor..söyle süpürge çok ağır belim ağrıyor kaldıramıyorum de..
nerdeymiş erkekliği...parana acırsan canım kusura bakma hakedersin...biraz canının kıymetini bil..
böyle yapınca yaranıcam zannetme teşekkür bile etmez bu tipler hizmetçilik ettiğinle kalırsın..
ya da yapma sende pis evde yaşamaya alış..bırak o rahatsız olsun..
yok canımmm yıkanmak zor gelirmiii her aksam dusunu alrr we işe gderken yaptıgı hazrlıgı bı gorseeen bayaa yorucuuu diş fırcalar yaklasık yarım saat saclarını dikmekle gecer:) kıyafet secerrr zar zor ayakkabılarnıı sıler haa bıdeee parfum kutusuna düserrr :) bu konuda erinmez asl
yazık edersin kendine
canımj aslında bak sen bunları solınce bende nankormusum gıbı geldı bana haftada bı kez mutlaka dısarda yerız zaten mısafrım geldıgındede eşim hazır alıyım dıyoo ama ben hazır koymayaa cekınıyorum yanı esım bana yardım etmesınde harcadıgı paranın hıc bı onemı yookk...
yaa 2 yıllık evliyim eşimin bana yardım ettiği bir günü hatırlamam. sabah gec kalkıyoruz anıden bı misafır gelicek olur hafta sonu ben pasta borek girisirim diyrum şu odaya bi süpürge tut ben anlamam tamam diyorum şu çöpü kapıya koyy asla onu bıle yapmaz daha once bı ameliyat gecrdim we kolumu yormamam gerekiyo dün perde yıkadım onu bile asmadıı yaaa sinir oluyorum yanii söloemesi ayıp adama klozetin sfonunu çektiremiyorum yaaa wcde sigara içer küllerini yere dökerr misal yere düşmüs bi pecete ee gülüüüm bunu cope at bilerek atmadım ve bana bunu 4 defa soledi kendi alıp atmıyo yaa misal akşam ewe gelir ben yemek hzırlarım yer bı kanepeye cekılır yattıgı yerden caynı ıçer alrım ardından cerez kola ardından meyve ve en son dondurma her akşam bnları kesın ıster ve her götürdüğüm yiyeceğin arasında sıgara ıster onu bıle kalkıp içmez yediği bişeyii asla mutfaga bırakmaz yere koyar ben alıcam haa mutfakta amerikan mujtfak uzak falan değil yanii bi annemlere gderım kalmaya ewe bı gelirim 2 gun sonra ew rezil halde ben yokken ewde hıc yemek yemez gelip yediği meyvenın cerezın kabınıda makınaya bıle atmaz içinde kabuklarla tezgaha bırakırr bu ne yaa
yok canımmm yıkanmak zor gelirmiii her aksam dusunu alrr we işe gderken yaptıgı hazrlıgı bı gorseeen bayaa yorucuuu diş fırcalar yaklasık yarım saat saclarını dikmekle gecer:) kıyafet secerrr zar zor ayakkabılarnıı sıler haa bıdeee parfum kutusuna düserrr :) bu konuda erinmez asl
yazık edersin kendine
yazık edersin derken
canım fazlasında gözüm yokki zaten sfonu ceksin yere kul atmasın yediklerni mutfaga kaldırsın bunlar kafii:)erkeğin yaptığı temizliğe, işe güvenen var mı aranızda yaa?? odayı süpürdü diyelim, ne kadar iyi süpürebilir ki?? bunları beklememek lazım bence erkekten.. hasta olursunuz, orası başka, tabii ki yapsın yapabildiği kadarıyla.. ama diğer durumlarda ben hayatta iş beklemem eşimden..
fakat seninki biraz fazla abartmış canım.. ne demek senin kolun rahatsız olucak da, o kolla perde asıcaksın.. ne demek sifonu çekmemek?? tuvalete sigarayla girilmesi zaten en nefret ettiğim şeydir!! koku siner hemen banyoya ve havlulara. öğk
bir kez ben de sabah kalktım, baktım klozette çiş, gece uyku sersemi yapmış işte ve sifon çekilmemiş! sabahın köründe kafam attı, ben de çekmedim sifonu. çağırdım hemen bunu, ben senin çişini görmek zorunda mıyım, allah el vermiş kullanabildiğin, utanmıyo musun dedim.. ondan sonra da asla böyle bişeyle karşılaşmadım. çok ayıp bişey ciddi anlamda.
bence sen al karşına konuş canım.. evde çöp atmak, bakkala markete gitmek, perde asmak, bunun gibi görevler ver ona.. kendi kişisel temizliği için de sert konuş hatta.. ben senin kakanı çişini görmek zorunda değilim, hiç utanıp çekinmiyo musun de, ses yükseltme ama sert söyle.
onları yapsın da, bırak evi sen süpür, yemeği yap, çayını getir..
küçük küçük başla, gerisi de zamanla gelir belki..
Sadece ilk sayfayı okudum, belki konuşulmuştur.
Merak ettim, siz de onun her dediğini yapıyor musunuz yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?