eşim bana neden hiç yardım etmiyoo

Pardon da eşiniz o evde sadece konu mankenliği yapmak için mi evlenmiş?

Yardımı geçtim, bu düpedüz kişisel temizlikten , görgü kurallarından bihaber olmak demek.
Ama dışarda görsen tertemizdir böyle tipler,
her şeye de burnunu kıvırır.

Bunlar deve kendi eğrisini bilmez,
yılan boynun egri diyen tipler :)

Biraz da siz alıştırmışsınız.
Yapmayın hiç bir şey , eli var ayagı var.

Son düzenleme:

işte benım korktugumda bu hanı şimdi rahatım bebegım yok çalısmıyorum ama bı kaç ay sonra işim daha snrada nasıp olursa bebegm olucak o zamnda ben bu kadar koşturamam kı hanı sımdıden bıseyler yapmaya baslasın istıyorum

çok güldüüm çok dogru soluyosun yaa bu msafrlığe falan gttiğimizdede yemek yiyemezz sankı bzden baska herkes pismis gıbıı ama kendiii piss

zaten ayrı kullanıyorum cnm bilmiyorumkii hanı calısmıyorumda ben temizlıkçi almam cok saçma olmaz mı zaten calısmaya basladıgımda mutlaka alıcam

hastayım dersin..bel fıtığı oldum belim ağrıyor yapamıyorum dersin..bu dediğim aylarca sürmez zaten en çok 2 ayda anlar durumu..

sıkıntı çekmesi lazım yoksa zor..söyle süpürge çok ağır belim ağrıyor kaldıramıyorum de..

nerdeymiş erkekliği...parana acırsan canım kusura bakma hakedersin...biraz canının kıymetini bil..

böyle yapınca yaranıcam zannetme teşekkür bile etmez bu tipler hizmetçilik ettiğinle kalırsın..

ya da yapma sende pis evde yaşamaya alış..bırak o rahatsız olsun..

bi tarafım agrıyo dedğimde hemen annem gelir ben onada solıım iş bulsun gelmesın:) o zamn yapar belki ama işte yapmazsa ben rahat edemem gelen gden oluyo du baklım ya yapcak ya temzlıkçi alcak ama aldrtmam yaa bnm ondan istedıklerım çok basıt sifonu ceksın banyoya kul dokmesın yediğini mtfaga braksın falan bilemedim belkide alırım duu bakiim ben belim ağrıyo demeye baslayımmm

çocukları yetiştirirken her işlerini anneler olarak biz yapıoruz oysaki çocuklarada sorumluluk yüklemek lazım. yoksa ilerde böyle vakalar ortaya çıkıo ,benim kayınvalideminde 15 yıl sonra olmuş çocuğu oda eşime bi iş yaptırmamış o yüzden ilk evlendiğimizde pantolonunu çıkartıp olduğu yerde bırakırdı uyardım yok anlamıo adam. bende hiç dokunmadım yıkamadımda bi kaç gün ,sonra hayatım pantolonu nie yıkamadın dediğinde kirli sepetindeki bütün çamaşırlar yıkandı aşkım demekki olması gerekn yerde değilmiş dedim o gün bugündür böyle sorunlarımız yok ama bazı erkeklere naparsanız yapın böylee gider

40 yaşında adama bu saatten sonra çamaşır bulaşık mı yıkatayım.ben de bir yardımcı buldum;ayda 4000tlye haftanın 4 günü geliyor.yemek temizlik yapıyor gidiyor.

[/QUOTE]

ayda 4000tl cok degılmı ya:26:

Son düzenleme:

erkeğin yaptığı temizliğe, işe güvenen var mı aranızda yaa?? odayı süpürdü diyelim, ne kadar iyi süpürebilir ki?? bunları beklememek lazım bence erkekten.. hasta olursunuz, orası başka, tabii ki yapsın yapabildiği kadarıyla.. ama diğer durumlarda ben hayatta iş beklemem eşimden..
fakat seninki biraz fazla abartmış canım.. ne demek senin kolun rahatsız olucak da, o kolla perde asıcaksın.. ne demek sifonu çekmemek?? tuvalete sigarayla girilmesi zaten en nefret ettiğim şeydir!! koku siner hemen banyoya ve havlulara. öğk
bir kez ben de sabah kalktım, baktım klozette çiş, gece uyku sersemi yapmış işte ve sifon çekilmemiş! sabahın köründe kafam attı, ben de çekmedim sifonu. çağırdım hemen bunu, ben senin çişini görmek zorunda mıyım, allah el vermiş kullanabildiğin, utanmıyo musun dedim.. ondan sonra da asla böyle bişeyle karşılaşmadım. çok ayıp bişey ciddi anlamda.

bence sen al karşına konuş canım.. evde çöp atmak, bakkala markete gitmek, perde asmak, bunun gibi görevler ver ona.. kendi kişisel temizliği için de sert konuş hatta.. ben senin kakanı çişini görmek zorunda değilim, hiç utanıp çekinmiyo musun de, ses yükseltme ama sert söyle.
onları yapsın da, bırak evi sen süpür, yemeği yap, çayını getir..

küçük küçük başla, gerisi de zamanla gelir belki..

ben sana nankörsün demedim öyle olduğunuda düşünmüyorum zaten,
hatta sorunun büyüğü eşinde
ama madem kendisi sana yardım etmiyor bırak yardım etmeyi kendi pislettiği wcnin sifonunu çekmiyorsa, sende hepsine yetişecek değilsin ya sende başka işler için en azından üütü temizlik kuru temizleme gibi dışardan parayla yardım almalısın ki bu kadar yıpranma,
sen aman paramız gitmesin ben yaparım dedikçe adamın hiiçç umrumda olmaz inan, 4 4 lük temizlik yapsan da bir gün hasta olsan nedne bugün hastasın der alışır anlatabiliyormuyum ne demek istediğimi

yani paramı daha değerli yoksa senmi?
kıy paraya gitsin

Sadece ilk sayfayı okudum, belki konuşulmuştur.

Merak ettim, siz de onun her dediğini yapıyor musunuz yani?

Eğer yardım etmiyorsa bir yardımcı tutacak o yapacak işleri, siz beyefendinin hizmetçisi misiniz?
Okurken bile sinirlendim, böyle bir şeye tahammül etmeyin, tehdit edin, ne kadar rahatsız olduğunuzu dile getirin.
Böyle ömür geçmez, onun ne üstünlüğü var ki sizden, siz temizlik yaparken yan gelip yatıyor

İğrendim ya.....

Çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Şimdi bir şekilde yetişiyorsunuz işlere belliki ama bunun hamileliği var doğumu, çocuk büyütme süreci, hatta hastalığı yaşlılığı var. Eğer o süreçlerdede yardımcı olmazsa size vay halinize o zaman. Bence alın karşınıza konuşun tek başınıza tüm işlere yetişemediğinizi anlatın.Baktınız anlamıyor en azından bir temizlikçiyle anlaşıp işlerinizi biraz hafifletin.

canım fazlasında gözüm yokki zaten sfonu ceksin yere kul atmasın yediklerni mutfaga kaldırsın bunlar kafii:)

kusura bakma da klozetin sifonunu çekmeyen ve sigara küllerini WC ye döküp yıkamayan erkek bana göre pistir. sen ne iş bekliyorsun ki ondan. pislettiğini temizlesin yeter. önce onu öğretmelisin

Sadece ilk sayfayı okudum, belki konuşulmuştur.

Merak ettim, siz de onun her dediğini yapıyor musunuz yani?

çoğu zaman yapıyorum ve konuşulmadı yani yapmasam burnumdan gelir biliyorum benım eşim biraz arsız hani hemen bagrır falan kavga büyür ee bızde apt. da oturuyoruz mecbur sussun dıye yıne yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…