- Konu Sahibi Denizlerin_Inci_Tanesi
-
o arkadaşını tanıyormusunuz ve gerçekten onunla gezdiğine eminmisiniz:44:
evli erkeğin bekar arkadaşlarının olması taraftarı değilim
evet taniyorum bir kac kerede eve geldi cok iyi birisi ama biraz nasil desem türk gibi davranmiyor almanlarin yasantisina benzer bir yasantisi var..
gercekten onunla geziyormu diye bu süpheye bende cok girdim ama telf caldiginda bakiyorum hep kim ariyor diye hep o ariyor onunla konusuyor seslerinide duyuyorum sonra cikip gidiyorlar artik disarda ne yapiyorlar bilmiyorum :S
gercekten anlattiklarinimi yapiyorlar yoksa baska seylermi off bilmiyorum ya :S
Ayyyyyyyyy aklıma bısey geldı ılk okudugumda ama utanıyorumacaba bırbırlerınden mı hoslanıyorlar
yorum yapmadan önce bişey sormak istedim cinsel hayatınızı normalmi
evet taniyorum bir kac kerede eve geldi cok iyi birisi ama biraz nasil desem türk gibi davranmiyor almanlarin yasantisina benzer bir yasantisi var..
gercekten onunla geziyormu diye bu süpheye bende cok girdim ama telf caldiginda bakiyorum hep kim ariyor diye hep o ariyor onunla konusuyor seslerinide duyuyorum sonra cikip gidiyorlar artik disarda ne yapiyorlar bilmiyorum :S
gercekten anlattiklarinimi yapiyorlar yoksa baska seylermi off bilmiyorum ya :S
Ayyyyyyyyy aklıma bısey geldı ılk okudugumda ama utanıyorumacaba bırbırlerınden mı hoslanıyorlar
uffffffffffff iste korktugum soru geldi :SSSSSSSS
normal degil!
cünkü sanirim bende bir sorun var nasil desem bilmiyorum ama cinsellikten igrenen birisiyim belkide bana aci verdigi icin...
ve bu yüzden cok kez yarida kaldi iliskimiz aci duydugumdan dolayi. :S
evli bir insanın bu kadar başıboş davramnası iyi değil.tamam arkadaşıdır görüşsün ama bu çok çok fazla
oğlum böyle davransa kızarım
Onunla geziyor, çünkü hala bekar gibi yaşıyor!
Evde bir eşi oldugunu unutuyor!
Aslında biliyor da bilmemezliğe geliyor!
Çünkü onunla gezdiği, tozdugu yerler daha cazip geliyor!
Daha yazasım var da varrrr...
Çok sinirlendim eşinize!
Ne yaptıklarını tam olarak bilmeniz mümkün değil,ama anlattıklarıda hiç normal değil.
Hala bekar hayatı yaşıyor adam.
Bu kadar samimi arkadaşıysa yemeğe veya sinemaya giderken sizde gidin onlarla.
normal degil!
cünkü sanirim bende bir sorun var nasil desem bilmiyorum ama cinsellikten igrenen birisiyim belkide bana aci verdigi icin...
İlk işiniz bir doktora gitmek olmalı.Evlilikte cinsellikte diğer paylaşımlar kadar önemlidir.
normal degil!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?