esim, bana olan ilgisizligi ve arkadasi

Denizlerin_Inci_Tanesi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
53
0
16
Hollanda
kizlar nerden baslasam bilmiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacim var
esim 8 saat calisiyor ben ev hanimiyim
esimin is yerinden bir arkadasi var (erkek kendisi bekar)
ilk zamanlar bazen bahsederdi kendisinden ama son 1 senedir cok fazla samimi oldular
isyerinde 8 saat beraber calisip görüstükleri halde eve gelincede telefon görüsmeleri bitmek bilmiyor.. bana kendisini anlata anlata bitiremiyor

haftada 1 gün yüzmeye giderler, yüzmeye gittikleri gün yüzmeden cikip gezerler öyle bos bos magazalarda dolasirlar.. arkadas ziyaretlerine giderler.. top oynarlar.. disarda yemek yerler.. sinemaya giderler ve daha fazlasi...
nerdeyse hergün bulusup gönüllerince eglenirler.. mesela öglen 1 de cikarlar aksam 7de eve gelir
bense bütün gün evde yalniz vakit gecirmekten bunaliyorum..
sonra eve gelince direkt tv'nin karsisina gecer yatana kadar tv izler..

3 yil olacak evleneli ama inanin esimle daha dogru düzgün bir muhabbet etmisligimiz yok... nedense hep bi bahane uydurup kaciyor muhabbetten ki bende cok severim muhabbet etmeyi konusmayi gülmeyi... sonra evde yapilacak bazi isler olur.. ne bilim kadinlarin yapamayacagi isler gibi mesela.. onu yapmasini rica ederim ama bu seferde bel agrisi tutar.. cok yorgun olur yine bi sürü bahane.. ama arkadasi telf actiginda hemen kosa kosa gider ona..

bi kerede biz kari-koca cikip gezelim istiyorum ama ya erteler yada ciktigimiz zamanda pek bi laf etmez konusmaz gibi.. benimle gezmekten zevk almiyormus gibi bi his birakiyor icimde..
arkadasiyla telf görüsmelerinde sürekli bi Kahkaha cok heyecanli bi sekilde bi konuyu anlatmalar vs... ama benimle zorla geziyormus gibi zorla konusuyormus gibi yapiyor.. ve hemen yine telefona sariliyor dur sunu bi arayayim is yerinde ne yapmis yarin topa gelecekmi bi sorayim falan diyor.. akli hep onda!
bazen isteklerimi karsilamak bile istemiyor.. mesela ondan pek fazla bisey istemem istedigim tek sey 1 paket sigara parasi veya almasi.. ama hemen mirin kirin eder.. oysa ki arkadasiyla hep yemek yemek icin veya bowling oynamak icin vs para harcamaktan kacinmaz

yani esim benimle degilde sanki onunla evliymis gibi davraniyor...

kizlar inanin okadar cok bunaldim ki bazen niye evlendim ben diyorum ne güzel bir hayatim vardi :'(
beni hic takmayan gezmek dolasmak beraber yemek yemek muhabbet etmek istemeyen bi esim var.. flört zamanlarimizda böyle degildi!
bugun yemekten sonra sunu bunu yapalim veya evde kalalim film izleyelim falan diyorum ama ne care o coktan arkadasiyla randevusunu ayarlamis oluyor bile...
1 ay önce cok kizmistim esime o arkadasini artik unutacaksin yeter bu ne diye ama ne fayda sanki onun aski oymus gibi :'(

nasil evine baglicam ben bu adami bilmiyorum lutfen biraz tavsiyeler verin bana kizlar ya belki bi caresi olur da artik hem evine hemde bana döner :'(

o arkadaşını tanıyormusunuz ve gerçekten onunla gezdiğine eminmisiniz:44:

o arkadaşını tanıyormusunuz ve gerçekten onunla gezdiğine eminmisiniz:44:

evet taniyorum bir kac kerede eve geldi cok iyi birisi ama biraz nasil desem türk gibi davranmiyor almanlarin yasantisina benzer bir yasantisi var..
gercekten onunla geziyormu diye bu süpheye bende cok girdim ama telf caldiginda bakiyorum hep kim ariyor diye hep o ariyor onunla konusuyor seslerinide duyuyorum sonra cikip gidiyorlar artik disarda ne yapiyorlar bilmiyorum :S
gercekten anlattiklarinimi yapiyorlar yoksa baska seylermi off bilmiyorum ya :S

evli bir insanın bu kadar başıboş davramnası iyi değil.tamam arkadaşıdır görüşsün ama bu çok çok fazla
oğlum böyle davransa kızarım

yorum yapmadan önce bişey sormak istedim cinsel hayatınızı normalmi

uffffffffffff iste korktugum soru geldi :SSSSSSSS

normal degil!
cünkü sanirim bende bir sorun var nasil desem bilmiyorum ama cinsellikten igrenen birisiyim belkide bana aci verdigi icin...
ve bu yüzden cok kez yarida kaldi iliskimiz aci duydugumdan dolayi. :S

Onunla geziyor, çünkü hala bekar gibi yaşıyor!
Evde bir eşi oldugunu unutuyor!
Aslında biliyor da bilmemezliğe geliyor!

Çünkü onunla gezdiği, tozdugu yerler daha cazip geliyor!

Daha yazasım var da varrrr...

Çok sinirlendim eşinize!

Son düzenleme:

Ne yaptıklarını tam olarak bilmeniz mümkün değil,ama anlattıklarıda hiç normal değil.

Hala bekar hayatı yaşıyor adam.

Bu kadar samimi arkadaşıysa yemeğe veya sinemaya giderken sizde gidin onlarla.

İlk işiniz bir doktora gitmek olmalı.Evlilikte cinsellikte diğer paylaşımlar kadar önemlidir.

evli bir insanın bu kadar başıboş davramnası iyi değil.tamam arkadaşıdır görüşsün ama bu çok çok fazla
oğlum böyle davransa kızarım

aynen cok fazla abartiyor

evt maaleseff(

Ne yaptıklarını tam olarak bilmeniz mümkün değil,ama anlattıklarıda hiç normal değil.

Hala bekar hayatı yaşıyor adam.

Bu kadar samimi arkadaşıysa yemeğe veya sinemaya giderken sizde gidin onlarla.

bak bu iyi fikir.. bidahakinde benide götürün diyim bakalim nasil tepki verecek:))

3 yıllık evlisiniz beraber olamıyomusunuz:26:
vajinusmus olabilirmisiniz acaba...
igrenmekmi sevişmek sevmekten gelir..peki siz istemiyorsunuz eşiniz nasıl bir tepki veriyor..doktora gitmeyi düşünmedinizmi
belkide eşinin size ve evine olan soğukluğu bu yüzden olabilirmi
ayy ne çok soru sordum gece gece

e sorunun ne oldugunu cozmussunuz zaten, 3 yil az zaman degil, neden buna bugune kadar bir cozum bulmadiniz ki?
cinsellik evliligin tumu degil ama tumunu olusturan etkenlerden biri iste, demek orda bulamadigi mutlulugu disarda baska alanlara kaydiriyor..
insallah aldatilmiyorsunuzdur ama boyle devam ettirirseniz, ya bosanirsiniz, ya aldatilirsiniz.. hazirlikli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…