esim, bana olan ilgisizligi ve arkadasi

canım vajınusmu var sende esın undan dolayı senı cezalandırmaya calısıyor olmasın ?bunun tedavısı var bılıyosun degılmı bende vajınusmustum

soguklugu bu yüzden olabilir... doktora gitmeyi düsündüm gidicemde ins...
ama benim anlamadigim simdi bu yüzdenmi soguk davraniyor yoksa arkadasiyla daha iyi vakit gecirdigi icinmi hep onunla ? :S

bazı erkekler gerçekten arkadaş delisi olur kıskanılacak şekilde hemde...
ölümüne kankayız muhabbetı yanı..
bu tarz erkeklerın arkadaslıkları tehlıkelidir, resmen bekarlığa teşvik ederler ayrıca bekar gibi takılır bekarlığa özendirirler..
eşin seni sevmiyor mu cnm yaa??
restını çek , arkadası evlense kurtulurdun valla.Şimdi seninkini gaza getiriyordur dışarı cıkacakları zaman,,, ne o karına hesap mı verıyorsun? izin vermıyormu ? gibi..
erkek yaa senınkı de gaza gelıyordur..
bır an önce eşini kendıne getır , evlı bır erkeğin bekar bır arkadasla takılması cok sakıncalı bence,, helekı o kişi çapkınsa..

Bu arada kendiniz içinde birşeyler yapın lütfen.

Sizin evde kocanızı beklemenize gerek yokki.Bir kursa gidin,okula başlayın,arkadaşlarınızla görüşün veya çalışmaya başlayın.Önce siz kendinize değer vermelisiniz ki karşıdaki de sizi değerli görsün.

insllh.. biliyorum ama bu onun sürekli arkadasiyla gezmesinin bi sebebi olabilir mi sizce ??

evet katılıyorum bu arkadasa benım bır arkadasım var esı aynen senın esın gıbıydı arkadasımda aynı senın dedıgın gıbı esıne benımlemı evlısın yoksa levent 'le mi bellı degıl dıye kızardı kız yıllarca cektı 10sene kadar sonuc nemı levent evlendı tam bır kılıbık cıktı karısı olmadan bır sey yapamaz oldu olan garıbım sıbelıme oldu

canım vajınusmu var sende esın undan dolayı senı cezalandırmaya calısıyor olmasın ?bunun tedavısı var bılıyosun degılmı bende vajınusmustum

vajinismus varmi bilmiyorum doktora gidince anlasilir insllh ya ama bi sorun var orasi kesin :S

aynen mesela kiz kardeside öyledir.. ailesinden daha cok arkadaslarina deger verir sanki...
gaza getirdigini sanmiyorum ama onunda esim gibi düsüncesiz biri oldugu kesin :S

yapiyorum bazen o yine tv basindayken cikip gidiyorum geziyorum bende kendimce egleniyorum sonra o geliyor gel gezelim falan diyor cikiyoruz ama dedigim gibi cok isteksiz hep akli arkadasinda :S

insllh.. biliyorum ama bu onun sürekli arkadasiyla gezmesinin bi sebebi olabilir mi sizce ??

canim 2 ihtimali var yani, ya evden uzaklasip dusunduklerinden kurtulmak istiyor, seni gordukce aklina senin isteksizligin , yasayamadiginiz seyler geliyor , disarda tum bu dusuncelerden ariniyor yada 2. secenek aldatiyor..

isin kotusu biri digerinden daha iyi degil, seni aldatmasa da sana yada sorununuza ayirmasi gereken vakti herhalukarda disarda geciriyor.. beraber vakit gecirip bu srun uzerine cozum uretmelisiniz bence.. doktora gidilecekse , beraber gitmelisiniz gibi..

insallah kisa surede cozersin ..

zaten o tarz erkekler bekarken konusurlar evlendıkten sonra kuzu olurlar..

duruma bak yaaa,,bu sefer yuva yıkmaya calısan bir arkadas
bekar erkek sorumsuzdur zaten düşünmez ki, ancak evlendıgı zaman anlar durumu

Son düzenleme:

düsüncelerden kurtulmak isteyisi olabilir cünkü.. esimle 2 senedir bebek icin ugrastik ama olmadi cünkü buda esimden gelen bi sorun yüzünden..
doktora gitmesi lazim ama gitmiyor..
bi aralar cok bunalimdaydik bu yüzden..
sonra maddi konuda skntilarimiz oldu..
ailelerimiz yok hepsi uzaktalar buralarda yapayalniziz..
gelen gidenimiz yok..
simdi 1 senedir bununla takiliyor ve gönlünce egleniyor yani düsüncelerden skntilardan uzaklasmak isteyisi olabilir :S

Sizi üzmek istemem, sonucta bir sani, ama arkadasla kahkahalar esliginde hergün konusmak, gezmek tozmak
bana biraz süpheli geldi.:44:

kahkahalarla konustuklari sey hep is veya patronlari arkadaslari hakkinda oluyor... düsündügünüz gibi birsey yok

Bu anlattıklarınızı okurken daha yarısında aynı şeyi düşündüm birçok arkadaşla.
Bir arkadaşım evlendiğinde bunları çok yaşadı. Eşinin böyle bir erkek arkadaşı vardı her şeyi birlikte paylaştığı.
Hem de her şeyi..
Arkadaşı çok gelirmiş evlerine, birlikte tv izlemeler ps oynamalar falan derken, sen odada yat ben xle salonda yatarım, yok banyo muhabbetleri falan..
Cinsellik hiç yaşamamışlar karı koca ve bir süre sonra evlendiği kişinin erkeklere ilgisi olduğunu,
hatta o sıkı fıkı olduğu kişiyle bir ilişkisi olduğunu kendi evinde kendi gözleriyle gördükten sonra bizzat itiraf etmiş adam. Boşandılar..
Allah hakkınızda hayırlısını versin..

Ya madem bukadar uzuluyosunuz neden 3sene bekledınız tedavı ıcın cok gec kalmıssınız gıbı geldı bana ben evlendım doktora bıle gıtmeden kendı kendıme 3.ayda cozdum burda hava atmıyorum kımse yanlıs anlamasın!anlatmak ıstedıgım sey ınsan cınsellıgı yasayamadıgında cok gerılıyor ve uzerınde bır baskı olusuyor neden olmuyo neden olmuyo dıye bıde ben bıraz ısteklı bırı olunca sanırım ondan cozdum Ben 3 sene degıl 3 ay zor bekledım ayol zaten 4sene sevdıcvegıme kavusmayı ıple cekmısımıgrenıyorum dıyosunuz sevmıyosunuz ohalde seksi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…