- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Denizlerin_Inci_Tanesi
-
uffffffffffff iste korktugum soru geldi :ssssssss
normal degil!
Cünkü sanirim bende bir sorun var nasil desem bilmiyorum ama cinsellikten igrenen birisiyim belkide bana aci verdigi icin...
Ve bu yüzden cok kez yarida kaldi iliskimiz aci duydugumdan dolayi. :s
3 yıllık evlisiniz beraber olamıyomusunuz:26:
vajinusmus olabilirmisiniz acaba...
igrenmekmisevişmek sevmekten gelir..peki siz istemiyorsunuz eşiniz nasıl bir tepki veriyor..doktora gitmeyi düşünmedinizmi
belkide eşinin size ve evine olan soğukluğu bu yüzden olabilirmi
ayy ne çok soru sordum gece gece
kizlar nerden baslasam bilmiyorum ama tavsiyelerinize ihtiyacim var
esim 8 saat calisiyor ben ev hanimiyim
esimin is yerinden bir arkadasi var (erkek kendisi bekar)
ilk zamanlar bazen bahsederdi kendisinden ama son 1 senedir cok fazla samimi oldular
isyerinde 8 saat beraber calisip görüstükleri halde eve gelincede telefon görüsmeleri bitmek bilmiyor.. bana kendisini anlata anlata bitiremiyor
haftada 1 gün yüzmeye giderler, yüzmeye gittikleri gün yüzmeden cikip gezerler öyle bos bos magazalarda dolasirlar.. arkadas ziyaretlerine giderler.. top oynarlar.. disarda yemek yerler.. sinemaya giderler ve daha fazlasi...
nerdeyse hergün bulusup gönüllerince eglenirler.. mesela öglen 1 de cikarlar aksam 7de eve gelir
bense bütün gün evde yalniz vakit gecirmekten bunaliyorum..
sonra eve gelince direkt tv'nin karsisina gecer yatana kadar tv izler..
3 yil olacak evleneli ama inanin esimle daha dogru düzgün bir muhabbet etmisligimiz yok... nedense hep bi bahane uydurup kaciyor muhabbetten ki bende cok severim muhabbet etmeyi konusmayi gülmeyi... sonra evde yapilacak bazi isler olur.. ne bilim kadinlarin yapamayacagi isler gibi mesela.. onu yapmasini rica ederim ama bu seferde bel agrisi tutar.. cok yorgun olur yine bi sürü bahane.. ama arkadasi telf actiginda hemen kosa kosa gider ona..
bi kerede biz kari-koca cikip gezelim istiyorum ama ya erteler yada ciktigimiz zamanda pek bi laf etmez konusmaz gibi.. benimle gezmekten zevk almiyormus gibi bi his birakiyor icimde..
arkadasiyla telf görüsmelerinde sürekli bi Kahkaha cok heyecanli bi sekilde bi konuyu anlatmalar vs... ama benimle zorla geziyormus gibi zorla konusuyormus gibi yapiyor.. ve hemen yine telefona sariliyor dur sunu bi arayayim is yerinde ne yapmis yarin topa gelecekmi bi sorayim falan diyor.. akli hep onda!
bazen isteklerimi karsilamak bile istemiyor.. mesela ondan pek fazla bisey istemem istedigim tek sey 1 paket sigara parasi veya almasi.. ama hemen mirin kirin eder.. oysa ki arkadasiyla hep yemek yemek icin veya bowling oynamak icin vs para harcamaktan kacinmaz
yani esim benimle degilde sanki onunla evliymis gibi davraniyor...
kizlar inanin okadar cok bunaldim ki bazen niye evlendim ben diyorum ne güzel bir hayatim vardi :'(
beni hic takmayan gezmek dolasmak beraber yemek yemek muhabbet etmek istemeyen bi esim var.. flört zamanlarimizda böyle degildi!
bugun yemekten sonra sunu bunu yapalim veya evde kalalim film izleyelim falan diyorum ama ne care o coktan arkadasiyla randevusunu ayarlamis oluyor bile...
1 ay önce cok kizmistim esime o arkadasini artik unutacaksin yeter bu ne diye ama ne fayda sanki onun aski oymus gibi :'(
nasil evine baglicam ben bu adami bilmiyorum lutfen biraz tavsiyeler verin bana kizlar ya belki bi caresi olur da artik hem evine hemde bana döner :'(
e sorunun ne oldugunu cozmussunuz zaten, 3 yil az zaman degil, neden buna bugune kadar bir cozum bulmadiniz ki?
cinsellik evliligin tumu degil ama tumunu olusturan etkenlerden biri iste, demek orda bulamadigi mutlulugu disarda baska alanlara kaydiriyor..
insallah aldatilmiyorsunuzdur ama boyle devam ettirirseniz, ya bosanirsiniz, ya aldatilirsiniz.. hazirlikli olun.
O halde o arkadaşıyla
birlikte, farklı farklı kadınlarla aldatıyor sizi(((((((((
[sıze=3]bazı erkekler gerçekten arkadaş delisi olur kıskanılacak şekilde hemde...
ölümüne kankayız muhabbetı yanı..
Bu tarz erkeklerın arkadaslıkları tehlıkelidir, resmen bekarlığa teşvik ederler ayrıca bekar gibi takılır bekarlığa özendirirler..
Eşin seni sevmiyor mu cnm yaa??
Restını çek , arkadası evlense kurtulurdun valla.şimdi seninkini gaza getiriyordur dışarı cıkacakları zaman,,, ne o karına hesap mı verıyorsun? Izin vermıyormu ? Gibi..
Erkek yaa senınkı de gaza gelıyordur..
Bır an önce eşini kendıne getır , evlı bır erkeğin bekar bır arkadasla takılması cok sakıncalı bence,, helekı o kişi çapkınsa..[/sıze]
canım vajınusmu var sende esın undan dolayı senı cezalandırmaya calısıyor olmasın ?bunun tedavısı var bılıyosun degılmı bende vajınusmustum
bazı erkekler gerçekten arkadaş delisi olur kıskanılacak şekilde hemde...
ölümüne kankayız muhabbetı yanı..
bu tarz erkeklerın arkadaslıkları tehlıkelidir, resmen bekarlığa teşvik ederler ayrıca bekar gibi takılır bekarlığa özendirirler..
eşin seni sevmiyor mu cnm yaa??
restını çek , arkadası evlense kurtulurdun valla.Şimdi seninkini gaza getiriyordur dışarı cıkacakları zaman,,, ne o karına hesap mı verıyorsun? izin vermıyormu ? gibi..
erkek yaa senınkı de gaza gelıyordur..
bır an önce eşini kendıne getır , evlı bır erkeğin bekar bır arkadasla takılması cok sakıncalı bence,, helekı o kişi çapkınsa..
Bu arada kendiniz içinde birşeyler yapın lütfen.
Sizin evde kocanızı beklemenize gerek yokki.Bir kursa gidin,okula başlayın,arkadaşlarınızla görüşün veya çalışmaya başlayın.Önce siz kendinize değer vermelisiniz ki karşıdaki de sizi değerli görsün.
insllh.. biliyorum ama bu onun sürekli arkadasiyla gezmesinin bi sebebi olabilir mi sizce ??
evet katılıyorum bu arkadasa benım bır arkadasım var esı aynen senın esın gıbıydı arkadasımda aynı senın dedıgın gıbı esıne benımlemı evlısın yoksa levent 'le mi bellı degıl dıye kızardı kız yıllarca cektı 10sene kadar sonuc nemı levent evlendı tam bır kılıbık cıktı karısı olmadan bır sey yapamaz oldu olan garıbım sıbelıme oldu
canim 2 ihtimali var yani, ya evden uzaklasip dusunduklerinden kurtulmak istiyor, seni gordukce aklina senin isteksizligin , yasayamadiginiz seyler geliyor , disarda tum bu dusuncelerden ariniyor yada 2. secenek aldatiyor..
isin kotusu biri digerinden daha iyi degil, seni aldatmasa da sana yada sorununuza ayirmasi gereken vakti herhalukarda disarda geciriyor.. beraber vakit gecirip bu srun uzerine cozum uretmelisiniz bence.. doktora gidilecekse , beraber gitmelisiniz gibi..
insallah kisa surede cozersin ..
Sizi üzmek istemem, sonucta bir sani, ama arkadasla kahkahalar esliginde hergün konusmak, gezmek tozmak
bana biraz süpheli geldi.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?