- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Denizlerin_Inci_Tanesi
-
zaten o tarz erkekler bekarken konusurlar evlendıkten sonra kuzu olurlar..
Duruma bak yaaa,,bu sefer yuva yıkmaya calısan bir arkadas
bekar erkek sorumsuzdur zaten düşünmez ki, ancak evlendıgı zaman anlar durumu
evet ya evlı olupta bekar takılan denyolara nedemelıyazık degılmı bu kızların ılgısız gecen yıllarına?
Canım bebek ıcın 2sene ugrastıgınıza gore ozaman vajınusmus degılsındır canın yanıyo olemı yara yada ıntıhap olmasın bak nedıcem bunlardan bırı varsa hem fecı sekılde canın yanar sızlar hemde zevk almazsın ah be gulum ya yarın gıdıver doktora nevar bunda utanıcak bısey degıl evlılıgın huzurun mevzu bahıs
insanın zoruna gıder yaaa..
soruna bakarmısın sorun 3. kişi yaa
en berbat şeyyy valla..
sorun ıkı kişi arasında olsa, insanın bu kadar zoruna gitmez...
boşayacaksın böylelerini bak nasıl köpek gibi aklı başına gelıyor..:113::113::113:
bebek düsündügümüzde ilk isimiz doktora gitmek oldu..
Alttan muayene oldum.. Doktor hersey normal dedi bebek icin bi sorunun yok dedi...
Bilmiyorum ki ama birde su var.. Hala ilk gecedeki gibi cok korkuyorum bu yüzdende cok kasiyorum kendimi ve buda aci veriyor o yüzden iliskiden hep kacmisimdir
canım bak bunu asmak zorundasın!pekı tam anlamıyla hıc bırlesme olmadımı?hep yarıdamı kaldı yakın zamnada yenı evlenın bır arkadasım cozdu bu sorunu hadı ben kendı kendıme cozdumde o krem ve kas gevsetıcıyle cozdu jınekologu vermıs
aynen sorun ikimiz arasinda olsa neyse diycem ama bu 3. kisiylede ne yapabilirimki :S
bi sinirle arkadasina telf acip kizmayi bile düsünmüstüm ki yari yoldan döndüm.. o evli degil nerden bilsin dedim
bunu esim düsünmesi gerekiyor ama yokkk
[sıze=3]insanın zoruna gıder yaaa..
Soruna bakarmısın sorun 3. Kişi yaa
en berbat şeyyy valla..
Sorun ıkı kişi arasında olsa, insanın bu kadar zoruna gitmez...
Boşayacaksın böylelerini bak nasıl köpek gibi aklı başına gelıyor..:113::113::113:[/sıze]
oldu.. Cok nadirdir yarida birakmalar kremlerde kullandim ama kendimi kasmaktan vazgecemiyorum yani kremlerde ise yaramior bende :d
canım benım bosadıktan sonra basa gelen aklı napayım ben
Vajınusmusu bır kere yendınmı cınsel hayatın normale donmeye baslar
eşinle oturup ciddi anlamda konusman lazım..
valla burda bana yapılmıscasına kendımı yalnız hissettim yaaa..sende insansın, hak ettiğini sanmıyorum.
gıcık oluyorum böyle yaratıklara..
krem ne krem kullandın ne tarz bır kremdı ıse yaramaz olurmu mılyonlarca ınsan faydalanıyor
hatirlamiyorum simdi yaa.. Fayda etmeyince cöpe attim :d
bide bu hafta gece vardiyasindalar..
gece saat 3...
patron gelmis demiski bir kisi hastalandi birinizin erken cikip öglen gelip ise baslamasi gerekiyor demis..
icten ice cok kizmislar patrona neyse arkadasi erken gitmis eve esim 3 saat yalniz calismis..
eve gelince bana bunu anlatti ve dediki... o 3 saat yalniz basima gecmek bilmedi..
kerem napti acaba ise kalkabildimi merak ettim ya yazik acidim cocuga dur bir arayayim diyor :O
hay yarabbim ya
ya sanane uyanip uyanamamasindan ya niye merak ediyor bu kadar ya anlam veremiyorum
onu merak ettigi kadar beni neden merak etmiyor ya küfür etmek istiyorum ama edebim izin vermiyorDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddd
anestol pomatmıydı acaba?bu uyusturucu bır krem arkadasıma doktor bu kremı vermıs kasıldıgı ıcın bu krem sayesınde cozmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?