Abartmış biraz. Hadi yaşlı birine bakıyor olup altından alsaydınız haklı da, fazla büyütmüş.
Çocuk olan ev mum gibi de olamaz zaten tabi ki dağınık olacak.
Evet daginigim ama bu pasakli oldugum anlamina gelmez kiEğer dağınık biriyseniz ve eşiniz bu durumdan rahtsızsa elinizi bahane ederek pasaklı kelimesini kullanmış olabilir...
Gicikligi titizliginden fazla :)oh canıma minnet, daha mutfağa girmem, yemekleri bundan sonra sen yap deseydin.
eşin titiz mi, gıcık mı, karar veremedim.
Canım dağınıklık temizliği göstermez ama.. eşin düzenli biriyse gözüne batıyordur ilk fırsatta yüzüne vurur böyle malesef...Evet daginigim ama bu pasakli oldugum anlamina gelmez ki
17 aylik oglumBebeğiniz çok küçük mikroplara açık bir çağdaysa mesela ilk 2-3-4 aylar bende hep 2-3 kez yıkardım çünkü bebeğim prematüreydi ve herşey baştada benim ellerim temiz olmak zorundaydı. ama kendiniz için kendi çocuğunuzun bezini değiştiripte bu şekilde itham çok saçma. Şu an mesela 1 kez yıkıyorum 22 aylığız.
El yıkama konusunda ben çok takintiliyim. İki kere yıkamak nasıl oluyor onu anlamadım. Önce elimi suya tutar köpükler ve güzelce durularim. Sen sadece suyun altinami tutup çektin ? Bazı erkekler takıntılı olabiliyor. Esin kaba davranmış orası ayrı. Benim eşim bana dese bundan sonra sana yemek yapmıyorum derim.
Yani 1 defa sabunla yikadim. Bi kez daha sabun dok, yine yika diyo. Gereksiz oldugunu dusundum o anda
Bazi seylere cok dikkat eder ama asiri titiz de degil benceO zaman sacmalamis canım
Çok mu titiz eşin ?
Yani 1 defa sabunla yikadim. Bi kez daha sabun dok, yine yika diyo. Gereksiz oldugunu dusundum o anda
Yemek yedi mi?Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?