Eşim bana pasakli dedi ve kiyamet koptu

Siz kendi cocugunuz oldugu icin tiksinmiyorsunuz.erkekler anneler gibi degil bag konusunda ccouklarini sadece sevmekle yetiniyorlar.
Esinizinde pasakli demesi hic hos olmamis.bir dahaki sefere cocugun altini kendi temizlesin
Evet benımkıde alt degısırken altına bez koy bulaşmasın etmesın . Kusmugunu iğrenır ben hıcbıseyını iğrenmem kızımın
 
Çocuğun dışkısıyla ve idrarı ile direkt temas etmediyseniz bir kez yıkamak yeterli bence....
Elinize bulaşır o ayrı o zaman iki üç kez yıkanmalı. O da eşinizden ve kendinizden önce bebeğiniz için. Ona mikrop bulaşma riskinden dolayı.
Acaba sevgili eşiniz tuvaletten çıkınca elini kaç kez yıkıyormuş bi sorun. Bebekten tiksineceğine kendinden tiksinsin.
 
Tmm Can'ım yıkarım desen ne olurdu...sende de hata.adam titiz işte.sen yıkarım de yıka.sonra kendi bildiğin gibi yıka.zaten bir kere yıkamak yeterli yeterki uzun süre ovala.
 
Gereksiz tartışma büyümüş
Sadece üslubu yüzünden olay büyümüş
Açıkçası çiş yaptıysa bir yeterli diğerinde 2 kez yıkarım
 
Ne kadar gerekli görüyorsam o kadar yıkarım.Bu 1 de olur 3 te 5 te.Bana öyle langır lungur konuşmaya hakkı yok kocamın, çocuk azarlar gibi ne o öyle.yemesin madem yemek, kendi yemeğini kendi hazırlasın.
 
Eşinizin söyleme şekli çok kaba ve kırıcı olmuş.
Fikir olarak aynıyız egerki kakasını temizlediysem ki pamuk ve suyla yapardım haliyle kırleniyor ,bende 2 kere yıkardım
Kendim tahret alınca 3 kere yıkadıgım oluyor çünkü en çok korktugum şeydir parazit sebebide malum el yıkamadan kaynaklı en başta.. bu hassasiyetimden sanırım kolibasili kaptıgım halde evhalkına geçmedi..bende eşime göre daha titizim ama hiç sert ve kırıcı şekilde konuşmam , kırılmakta haklısınız nasıl genelleme yapar..
 
elimi on defa yıkar eve de temizlikci tutar parasını ona ödetirdim ben hizmetci değil hanımıyım ....
 
Bunun sayı ile ilgisi yok ki. 30 saniye el sabunlayın. Bazen ben de hemen tuvaletin arkasından mutfağa gireceksem bir de elime kolonya dökerim sabunlamadan sonra.
 
Haklisiniz. Bencede bir kere yikamak yeterli yani elini sabunluyorsun sonucta iyice köpükleniyor bütün eline sürüyorsun duruluyorsun yetiryor bencede. Elin illaki cok kirliyse camurluysa felan kalirsa birsey tekrar yikarsin ama cocugun alt degisirken degmiyorumki ben cocugum idrarina yada kakasina elimi sürmüyorumki yani o yüzddn bir defa yeterli sanirim.
 
titiz insan takintili olur, az kavgalar etmedim evin icinde en ufak seyden dolayi
artik huyuma gidiyorlar cogu zaman dirdirimdan kurtulmak icin

bazi konularda esler birbirlerini idare etmek durumundadirlar

ayrica siz anne olarak igrenmeyebilirsiniz ama baba bal gibi de igrenebilir
ayni sey degil
 
Sen kime pasaklı diyooooooooosssuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn
Derdim ben olsam
Yemezse yemesin zıkkımın pekini yesin
 

Cnm bence de el hijyeni çoook önemli ben kirklarim valla
Ev konusunda daganigim ama
 
Ya bu konuda ben de takintiliyim .Ya bide çocuğun altını uzun süre degismeyenler var çocuğu kucağıma aldım kolum çiş koktu resmen ya.konu sahibi Eşiniz istiyorsa yıkayın. Benim için bir kere yeterli olurdu ama herkesin anlayışı farklı .
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…