Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
El nasıl 2 defa yıkanıyor, suyu kapatıp tekrar mı oluyor. Her insan bir kerede birdefa yıkar.
Eşiniz çocuğun altını değiştirirken dirseklerinize kadar bezin içine batırdığınızı mı düşünüyor acaba ? Ben de bir kez yıkarım ama ben genelde gir çık her işte elimi çok yıkarım çocuklu ev illaki dağınık olur. Böyle kadın işine karışan çok bilen erkekler sinir bozucu oluyorlar...![]()
İnşallah bu akşam önüne yemek koymamışsınızdır
Yersen adam değilsin deseydin
1 kere adam gibi yıkarım elimi yeter.
Yemek yapmaya başlarken de yikiyoruz zaten al sana iki
Slm kizlar.. Cok sinirliyim suanda bile. Dun oglumun altini degistirdim. Esim de lavaboda elini yikiyodu. Ben de elimi yikamaya gittim. Bi defa yikadim ve ciktim. Arkamdan bagiriyo bi defa mi yikanir el, cocugun altini degistirdin falan diye. Ben de evet dedim hep bi defa yikiyorum. Basladi bagirmaya.. Nasil bi defa yikarsin, pasaklisin, senin elinden yemek yemem artik. Cabuk bi daha elini yika diye. Ben de normal soylese yikardim ama bu cumleleri soyledigi icin yikamadim. İyice sinirlendi falan. Baya tartistik.
Ya siz elinizi kac defa yikiyosunuz ki? Bana 1 yeterli geliyo. Ve bu tartismada hakli oldugumu dusunuyorum, cok abartti. Daginik oldugumu kabul ediyorum ama asla pasakli diyemez bana. Dikkat ederim temizlige..
Niye buraya yazdim onu da bilmiyorum..
Yani bilmiyorum ona sinirliyken evetOğlunun b.ku eşinden değerli mi![]()
ellerini çocugun b.kuna mı sürüyorsun da
ayy,çok güzel ya,biz de yapardık küçük oğlumun çişli bezleriyle...Üslubu çok kaba olmuş abartmis resmen biz kizimin cisli bezleri ile oglumla maç yapıyoruz evdeçocuk lu evde hersey makbul
![]()