Bizde böyle bir ülkede yaşamaktan inan memnun değiliz canım..
Yaş ve tecrübe aldıkça..masum iyidüşüncelerin köreliyor
Ben hiçbir sinyal vs. vermediğim ,kur yapmadığım , hiçbir cesaret verici davranış sergilememe rağmen ,
iki evli erkekten ilanı aşk duydum.. onur kırıcı...
Artık tiksiniyorum ...
Arkadaş iyi niyetli , oda karısına küfür etmemiştir..
O zihniyetin durumdan alacağı hikayeye..
Aynen maalesef her dk.düşününen , en ufak bir iyi niyete fırsatçılık yapan erkeklerimiz var :/
Böyle bir durumda değil küfür etmek sesini yükseltse ıı ııhhh imkanı yok gönlümü almadan konuşmam
Tamam kıskanmak,kıskanılmak güzel fakat küfür etmesini gerektirmiyor yaptığın davranış..
Sonuçta sohpete gitmemişsin bekar polislere bu neyin tribi?
Kendini kötü hissetme herşeyi zamana bırak hatasını anlayıp özür diler umarım (öküzcan)
evet küfür etmesi gerekmezdi ama adam haklı bence
biz de geçende tartışıyorduk '' defol git'' diye bağırdım telefonda sonra da kapadım. ama bir anlık sinirle yapmıştım. evet bir gerekçe sayılamaz bu ama oluyor bazen. sonra gittim kuzu kuzu özür diledim.
bazı arkadaşların da yazdığı gibi, öğrenci kızlar olsaydı mesela üst katınızda eşiniz götürseydi aşure. siz ne tepki verirdiniz?
nasıl peki mesela???
inan merak ettim gerçekten bu cevabını canım......
küfür etmesi hata mutlaka.....
benim en sevmediğim şeylerden biridir küfür....
yalnız her insanın bir iyi yanı bir kötü yanı vardır karakteri aşırıya kaçmadığı sürece bence.
o halde eşin tamam küfür etmiş o onun yanlışı tamam, ama neden etmiş onu hiç düşündünmü??? onu bi düşün???
bence seni sevip seni kıskandığı için yanlış bi tepki vermiş sana......
seven insan kıskanır.
aman bacım bende evliyim, evlilik güzel ama zor......
bazen her kadın hürrem gibi olabilmeli bence, heleki kadın olmak daha zor.....
ama GÜZEL evlilik, ve bazen ÇOK SABIR İSTİYO.
empati evlilikte çok mühimmiş, burda senle empati yapmış olduk bak, böyle durumlarda empati sana yarar sağlar bence.
bu arada; kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş diyip sana birde şaka yapayım:))))
öpüyorum, sevgiler.......
teşekkür ederim canımgercekten zor emınım kı butun kadınlar benm gıbı duygusal ve narın, akşam eşim sarıldı bana bırdaha aynı hatayı yapma yeter sen benm herseymsın kufur bıanlık sınırımden oldu dedı
ama sabah oyle azarladıgndan berı ölü gibi gezdım, banyoyu yıkıyormus bahanesıyle banyoda ağladım
Eşini tanıyan biri neye kızıp kızmıyacağını bilir ve ona göre hareket eder.ben eşimin kesinlikle bekar evinin kapısını çalıp aşüre vermeme izin vermeyeceğini bilirim.onun güvenini kaybetmemek içinde hareketlerime herzaman dikkat ederim.eşimde bana karşı aynı.diyelim kızıp kızmayacağından çelişki duydum telefon var arar sorarım..zaten kadın olarak çekinirim eşimin söylemesinede gerek yok.akşam eşim geldimi ona veririm o getirir.bence uzatmanıza bile gerek yok.eşinizin küfür etmesini onaylamıyorum ama kıskanmasını normal buluyorum.kadın olarak kendimizden pay biçelim eşimiz bekar genç kızların kapısına gitse bizden habersiz istermiydik.
Yalnız dikkatimi çekti.
Konu sahibi sizi hatalı bulanları dikkate alıp onları beğeniyorsunuz.
Demek ki siz de eşinize hak vermişsiniz.
Yanlış mı düşünüyorum?
kötü hissetmemeye calısıyorum canım, cok üzüldüm bugün, gönlümü almaya calısıyor du bakalım
iyi niyetle, üstelik sevap için bekarların kapısını çalmak kötü kadınlık mı?
Üst komşularınız evli kadına hallenecek kadar adi mi? Bekar erkeksen bu ülkede potansiyel tecavüzcüsün, eşinden boşandıysan başka erkekleri milletin elinden alan ucuz kadınsın, bekar kadınsan da fettan oluyorsun.
Tam tersi olsa eşinizin kapısını biri çalsa kendisi demek ki farklı şeyler düşünecek iyi niyetler yerine ki polislerden bilmiş...kişi kendinden bilir işi lafı ne kadar doğru. Kıskançlık yok bu olayda, yaftalama var.
Bu ülkede birbirimizi potansiyel sapık, tehlike görmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba, bir de eşine hak verenler olmuş pes.
Eşinin sana bu şekilde hitap etmesi hoş olmamış,gönlümü almaya çalışıyor diyorsun,sana bir daha bu şekilde konuşmaması gerektiğini kesin ama yapıcı bir dille anlat canım.Arkadaşlarım neler yazdılar ne söylediler bilemiyorum ama kimse 4*4 lük değil eşinin bu şekilde konuşması hoş olmasa da boşver büyütüp huzurunu iyice bozma,iyi tarafı yok ama kötüden iyi birşeyler çıkarmaya çalış,en azından seni kıskanmış,ortam çok kötü bekar polisler belki çok iyi insanlardır ama bunu ne sen ne eşin bilemeyeceğinizden mesafeli durmakta fayda var.Kimin ne zaman nereden zarar vereceğini kestiremiyor insan.Bugün aşure götürürsün yarın eşine yemek yapar bekarlar dersin kadınlık ve analık içgüdüsü ile belki.Bu huzurunuzun kaçmasına daha çok sebebiyet verirken polislerin aklına farklı düşünceler sokabilir.Sen insanlığını yapmış aşureni vermişsin.Eşine de bu durumu beni kıskanmanı anlayabiliyorum,yaptığım belki senin gözünde hoş olmayabilirdi düşünemedim ama senin bu durumda bana bu şekilde konuşman benim haksızlığımı(onun gözünde)haklı duruma çevirdi diyebilirsin.Hani büyüklerimiz derler ya öpüşüp barışın misali.İnşallah bir daha tekrarlanmaz yuvanızda huzurunuz daim olur.Sevgiler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?