eşim bana s*ktir git dedi :(( ne yapmalıyım

Bu mantikla kadinlar kafalarini evden cikarmasin o zaman. Ha komsunun kapisini calmisim, ha sokakta bi adama bi yer sormusum, ha markette kasaptan et istemisim, pazarcidan sebze almisim.. Tehlikeyse hepsi tehlike..kadin-erkek..

Yapmayin nolur, hukukta bile masumluk karinesi vardir. Bu zihniyet kadin-erkek herkesi sapik ilan ediyo..

Ben de şuna takıldım,polislerin eşi olsa sıkıntı yok,bekar oldukları için potansiyel sapıklar mı?Komşularının karısına mı bakacaklar.
Ben de o polislerin yerinde olsam, herkese aşureyi bayan dağıtırken bana tutupda erkeğin getirmesini hakaret olarak algılardım,bilmiyorum ben mi garibim ?
Yine de eşini de anlayabiliyorum ,onun gözünden bakınca...Çok büyütme ama asla bu şekilde seninle konuşmasına bir daha izin vermeyeceğini de mutlaka bilmeli bence.

kötü hissetmemeye calısıyorum canım, cok üzüldüm bugün, gönlümü almaya calısıyor du bakalım

Bazılarının aklı fikri belden asagi calisiyo
Nolurk onlar bekarsa sapikmi millet, insanlara kadin_erkek gozuyle degil insan gozuyle bakmali, bu mantıkla otobüs lerde ayrilsin o zaman

haklısın canım bugün eşime de haklısın cnm bılemedım deseeydım hersey duzelırdı belkı ama napym herkese vermek lazım kötü nıyetm yoktu, o konuda bende haklı buldum ama öyle benı azarlar tavırda s..tr gır karsımdan demesı cok uzdu benı

nasıl peki mesela???
inan merak ettim gerçekten bu cevabını canım......

bilmem her insan farklı şekilde gösterir tepkisini, ama çok büyük bi yanlış olduğunu anlasın.

arada sinirlenince olur denip üzeri kapatılırsa adam her sinirlendiğinde söyler.

bi de kadın söylese aynı şeyi,o sinirli adam ne yapacak dersin?

sizmi haklısınız kocanızmı bilemem,herkesin değer yargıları farklı ama bekar erkeğin kapısını çalmayı ahlaksızlık gibi gören biri karısına bu lafıda söylememeli(bu küfür lugatında olmamalı yani) ahlaki değerlere göre!!!!!.bilmem anlatabildimmi....

teşekkür ederim canım gercekten zor emınım kı butun kadınlar benm gıbı duygusal ve narın, akşam eşim sarıldı bana bırdaha aynı hatayı yapma yeter sen benm herseymsın kufur bıanlık sınırımden oldu dedı
ama sabah oyle azarladıgndan berı ölü gibi gezdım, banyoyu yıkıyormus bahanesıyle banyoda ağladım

Önce senin hata yapmadığını
ve kendi hastalıklı zihniyetini bir an önce temizlemesi gerektiğini öğrensin.

Zihniyete bak?
Hala seni suçluyor

Özrü kabahatinden büyük.

Yalnız dikkatimi çekti.
Konu sahibi sizi hatalı bulanları dikkate alıp onları beğeniyorsunuz.
Demek ki siz de eşinize hak vermişsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

Bir sure sessiz kal.sinirliyken konusman olayi buyutur.sakince bekle bakalim pisman olduysa bunu sana hissettirir.
Kiskaniyor diye bunu söylemeye hakki yok..bunu anlasin.umarim tekrari olmaz.

hak verıyorum canım hak vermez değilim, ama o anda dırek pes etmek yerıne kızacak ne var falan dıye laf salatası yaptım oda doğru olanı soyledı tekrar, bende kendımı acıklarken kızdı işte, cok alınganım

Eşin haklı..
Senin bekar polislerin kapısında işin nedir..
Yorum yapmayın demişsin ama eşin haklı..
Seni fazlasıyla kıskanmış olması suç değil..
Fikir verin demişsin..
Duymazdan gelme, o cümlesi için uyar.. Sonra da geç.. çünkü haksızsın..

Son düzenleme:
Yalnız dikkatimi çekti.
Konu sahibi sizi hatalı bulanları dikkate alıp onları beğeniyorsunuz.
Demek ki siz de eşinize hak vermişsiniz.

Yanlış mı düşünüyorum?

hak verdım evet aynı durumu bana yasatsa bende kızardım ama ben kuserdım alınırdım ne bıleyım, yuzune bakmamak ceza değil mi?

iyi niyetle, üstelik sevap için bekarların kapısını çalmak kötü kadınlık mı?

Üst komşularınız evli kadına hallenecek kadar adi mi? Bekar erkeksen bu ülkede potansiyel tecavüzcüsün, eşinden boşandıysan başka erkekleri milletin elinden alan ucuz kadınsın, bekar kadınsan da fettan oluyorsun.

Tam tersi olsa eşinizin kapısını biri çalsa kendisi demek ki farklı şeyler düşünecek iyi niyetler yerine ki polislerden bilmiş...kişi kendinden bilir işi lafı ne kadar doğru. Kıskançlık yok bu olayda, yaftalama var.

Bu ülkede birbirimizi potansiyel sapık, tehlike görmekten ne zaman vazgeçeceğiz acaba, bir de eşine hak verenler olmuş pes.

kötü hissetmemeye calısıyorum canım, cok üzüldüm bugün, gönlümü almaya calısıyor du bakalım

Eşinin sana bu şekilde hitap etmesi hoş olmamış,gönlümü almaya çalışıyor diyorsun,sana bir daha bu şekilde konuşmaması gerektiğini kesin ama yapıcı bir dille anlat canım.Arkadaşlarım neler yazdılar ne söylediler bilemiyorum ama kimse 4*4 lük değil eşinin bu şekilde konuşması hoş olmasa da boşver büyütüp huzurunu iyice bozma,iyi tarafı yok ama kötüden iyi birşeyler çıkarmaya çalış,en azından seni kıskanmış,ortam çok kötü bekar polisler belki çok iyi insanlardır ama bunu ne sen ne eşin bilemeyeceğinizden mesafeli durmakta fayda var.Kimin ne zaman nereden zarar vereceğini kestiremiyor insan.Bugün aşure götürürsün yarın eşine yemek yapar bekarlar dersin kadınlık ve analık içgüdüsü ile belki.Bu huzurunuzun kaçmasına daha çok sebebiyet verirken polislerin aklına farklı düşünceler sokabilir.Sen insanlığını yapmış aşureni vermişsin.Eşine de bu durumu beni kıskanmanı anlayabiliyorum,yaptığım belki senin gözünde hoş olmayabilirdi düşünemedim ama senin bu durumda bana bu şekilde konuşman benim haksızlığımı(onun gözünde)haklı duruma çevirdi diyebilirsin.Hani büyüklerimiz derler ya öpüşüp barışın misali.İnşallah bir daha tekrarlanmaz yuvanızda huzurunuz daim olur.Sevgiler canım.

öyle onları düşündü mü bılmıyorum,, benm düşünmediğim zaten...olayın boyutu yanı benım ağlamam falan kıskançlığı yuzunden olmadı zaten oda kıskançlık krızlerı gecırmedı,, eşlerın tartışmasını bılırsınız orda oyle mı demıstın burda nıye boyle dedın, nıye canım sen haklıydın dıyemıyosun sen bana nıye bagırdn falan.. :44:

canım teşekkürler açıkcası pek olgun yaklaşamadım bu sefer. bu şekılde davranmamasını net bı dılle anlattım.ama ne bıleyım doluyo ınsan herzamanda hürremlık yapamıyoruz kı

bir anlık öfkeden oldu sanırım. anlattığına göre problemli bir evliliğiniz yokmuş. kıskanmış galiba.. tabii kötü söylemiş ama eminim hatasını anlayacaktır. bence konuyu uzatma. bu konularda hassassa saygı göster. senin de vardır bazı takıntıların. işte evlilik de böyle birşey. karşılıklı alttan almak gerekiyor. mesela bugün ben de tam bir deli gibiydim. sebepsiz yere eşime bağırıp çağırdım. o da bana karşılık verse uzatsa bir sürü problem çıkacaktı... hiç bir şey demedi, ben sakinleştim, sonuçta da utanan ben oldum..
ama kırıldığını hissettirdi...
tabi hiç birşey olmamış gibi de davran demiyorum. çünkü bu ilk olmuş galiba, ama tekrarlanmaması için konuyu halletmeniz gerekiyor.
en güzeli sakinleştiğinizde oturup konuşmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…