eşim bana s*ktir git dedi :(( ne yapmalıyım

iyi canım

sen evlenince bekar komşularınla çay içmeye çık..

ama kocansız

anlayışı medeniyetini gösterirler.. bizim göremediğimiz medeniyeti.. olurmu.

bakkaldan sakız almakla , bekar erkek kapısını evli kadın olar tc . de çalmanın ne olduğunu ayırt edince yorum yap

hem bekar hem genç , çok umutlusun ..

bir 50 sene bekle medeniyet için. kimse Ortadoğu zihniyetine bayılmıyor ama aşure vererek o zihniyetin ak olmacağını hepimiz biliyoruz ... sende öğrenirsin

Bukadar kiskanacagini ve sinirlenecegini dusunemedim hem seni yormak istemedim o yuzden verdim aramz bozulunca pisman oldum verdigime deyin oda izi kirdigina pisman olup adim atacakir.

Eşiniz sizi kıskanmış olabilir evet haklı da olabilir ama küfür etme hakkını da vermez sizden özür dilemesini sağlayın konuşarak kavga ederek değil..söylediği şeyin ne kadar yakışıksız olduğunu söyleyin..

hak verdım evet aynı durumu bana yasatsa bende kızardım ama ben kuserdım alınırdım ne bıleyım, yuzune bakmamak ceza değil mi?

alinirdiniz küserdiniz ama küfürde etmezdiniz

burda bi yorum okudum sasirdim acikcasi

kocam bana o... dedi dalga gectim o... nedemek ya, öyleylerine bile bunu diyemezken

Sorun çözüldü mü bilmiyorum ama, benim merak ettiğim şu, siz yaptığınız şeyin yanlış mı doğru mu olduğunu düşünüyorsunuz, tartışmadan sonra yani, eğer siz yaptığınız şeyde bi hata görmüyorsanız, eşinize yaptığınız şeyde hiçbir ard niyet olmadığını anlatmaya çalışmalısınız bi şekilde çünkü hayatta bir kez yaşanmaz bu tür olaylar, ve tekrar yaşandığında takınacağınız tavrı bilmeniz gerekir, eğer yaptığınızın yanlış olduğunu ama bi hatadır yaptığınız düşünüyorsanız, eşinize, tamam benim yaptığım yanlıştı ama senin bana küfretmen benim yaptığım yanlışın 100 katı daha fazlaydı düşüncesini bi şekilde kabul ettirmelisiniz. Yok eğer yaptığınızın yanlış olmadığını düşünüyorsanız, bu konuyu oturup sakin bir zamanda konuşmalısınız ve bi sonuca ulaşmalısınız. Ben asla olayların üzerinin örtülmesi taraftarı değilim, çünkü üzeri örtülen her olay bir gün yine karşınıza çıkıyor.

Sakin bir şekilde konuşmalısınız. Bir de eşinizin söylediği şeyden dolaı pişman olduğunu görüyorsanız, hissediyorsanız, söylediği şeyin üzerinde çok da fazla durmadan (ama tabi çok kötü birşey söylediğini ve sizi çok kırdığını bir kez belirmek kaydıyla), asıl meseleyi konuşmanız daha uygun olur diye düşünüyorum

Kadin-erkek, evli-bekar ayrimi yapmaksizin Komsusuna asure ikram eden eşine son derece namussuzca bi kufuru layik goren erkek icin, kiskanmis kocan, haksizsin diyen kadinlar oldukca, medeniyeti bu ulkeye 50degil, 50bin yilda gelmez. Neler yasadiniz, nerelerde yasadiniz, neler gordunuz de bu duruma geldiniz uzuldum.. Allah kurtarsin..

....

Arkadaşlar siz tartışıyorsunuz burda iyi güzel de, bu kadın okuyup üzülmüyor mudur bunları, önemli olan onun kendinde hak görüp görmediği, gerisini tartışmak şuan faydasız bence, devam etmenizi tavsiye etmem doğrusu

ben apartmanda bir komşuya aşure götürüp kapıdan verdim diye eşim bana bu tepkiyi verecek, bende ay beni kıskandı diyip onu haklı göreceğim. bekar adamın evine mi girdim? o eve giderken özellikle süslenip mi gittim? yoksa oraya giderken aşureye fazlamı fındık attım? hatam ne? bence bir koca eşiyle bu tarz konularda konuşurken 100 kere değil 1000 kere düşünmeli. çünkü ucu çok farklı yerlere gider.
ha şu da var. evli bir çiftin kapısını çalınca yetişkin oğlunun açmayacağının garantisi mi var, belki anne baba dışarıda. ya da evli çift kadın evde yok adam aldı kapıdan aşureyi.
madem bu kadar rahatsız oluyor baştan karıcım sen yaparken yoruldun, ben dağıtayım o sevabı da ben alayım deseydi.
Allah size kolaylık versin, bu hata sadece aşure için kapı çalmayla yapılmıyor maalesef, bundan sonra aynı hatayı yapmamak için hayatınızı yeni bir düzene sokun. eşinizle konuşup hata listesini yaptırın. eşinizi de sizi kıskandığı için küfür etme eziyetinden kurtarın. hem siz hem de eşiniz mutlu mesut yaşayın inşallah
bazıları demişler bekar kızlara eşin götürse rahatsız olmaz mısın diye. eğer bütün apartmana eşim dağıtıyorsa tabi ki rahatsız olmam. bu benim genişliğimden değil yalnız, kendime ve eşime duyduğum saygıdan dolayı.

Arkadaslar bence herkesin evlilik anlayisi farklidir
Kimi kiskanir kimi kiskanmaz
Kimi medenidir kimi yobaz
Ve kim nasil mutlu oluyorsa oyle devam etsin evliligine
Yorumlarda herkes kendince hakli ve zaten herkes cerceveye gore degil kendince evlilik kurmali.
Konu sahibinin basina gelen olayda bazi evlilikte kadin haklidir, bazi evlilikte erkek.
Sonuc olarak uzlassinlar evlilikleri zedelenmesin cunku evlilik gercekten cok kutsal ve saygidegerdir ence. Mutu oluyorlarsa her iki sekildede mesele yok bence. Ha asla onursuzluktan yada asillikten bahsetmiyorum demek istedigim, herkesin kendine gore evliligi vardir ve mutlu olma seklinede saygi duymaliyiz. Biz hakli yada haksiz bulsakda mutlu olup barismalari onemli bence.

en azından eşin sana bana söyleseydin götürmicekmiydin dediğinde haklısın canım dağıtırken rasladık verdim deseydin belki böyle tepki vermezdi.sende ne var bunda sevap diyince kızmıştır.tabi yanlış yaptığı ama erkekler böyledir.

Vallahi siz kadınları anlamıyorum ben eşiniz üst katta bekar bir bayan otursa ve atıyorum konu aşüre değil de başka bir şey olsa onların kapısını çalsa eminim gelir burada konu açardınız " üst katımızda bekar bayanlar oturuyor eşim bir bahaneyle kapılarını çaldı acaba aldatılacak mıyım ? " diye.. Yalan mı ?

... giderdim ben olsam...

bumudur budur..

dün, arkadasların 100de 98 inin söylediği gibi canım düşünemedım kusura bakma sen götürsen daha ıyı olurmus deseymişim, eşim cok anlayışlı davranacakmış bana, ama tıpkı senın gıbı kendımı acıkladım diğer komsularda erkek yok mu madem o kadar sorun yapıyorsun sen verseydın dedım falan filan.. kendısıde oyle dedı kızlar otursa ben gotursem ne yapardın dedı.. bende özellikle kızlarda var dıye gıdıyorsan bana yanlış yapmış olursun ama hıc bır nıyet gozetmeksızın sevabına asure verıyorsan vallahı bısey demezdım dedım, e demezdımde yanı

başkası o dediğini yaparmıydı bılmıyorum :)) ama ben oyle bır konu açmazdım canım dunki sorunlarımı okuduysan, ben eşimin küfüründen yakınmışım.. eşimde öyle bişey yapmazdı zaten haa şu var ki,, eğer aynı olayı ben değilde o yapmıs olsaydı ınanın kötü nıyet aramazdım...

Canim burda sorun asure goturmen degil . Karsidaki insanlari tanimiyor sun dogru duzgun. Art niyetli dusunmeyecekleri ne malum kendini koruman acisindan
Bunun namusla fln ilgisi yok yani genc yeni evli bi bayansin sonucta

aynenoyle oldu canım :) ama o küfürünü yedırecegım ona sabah kalkıp bana kahvaltı hazırlamış, akşamda ayaklarımı öptu ayyh yelkenler suya mı ındı ne

canım teşekkürler açıkcası pek olgun yaklaşamadım bu sefer. bu şekılde davranmamasını net bı dılle anlattım.ama ne bıleyım doluyo ınsan herzamanda hürremlık yapamıyoruz kı

Kız Hürrem gibi olsak Sülümanı elimizde oynatırız,nerde bizde Hürremlik nerde bizim kocalarda Hükümdar Slümanlık

Boşver işi tatlıya baglayın sen bunu net bir dille anlatmışsan eşinde hatasını anlamıştır
Sabah kahvaltı hazırlamışsa akşamada ayaklarımı yıka uleynnn diye nara at

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…