Eşim bana seni böyle kabullendim dedi

Konu sahibi bence de olayınız tamamen bu. Ama siz bunu kabul etmek istemiyorsunuz. O nedenle yazılmış olan bu minvaldeki birkaç mesaja hiç reaksiyonunuz yok.
Klasik bir kk teokisi verip; boşan bence diyesim var. Sanki sizin duymak istediğiniz bu.
Eşimi çok seviyorum ama bence dünyanın en yakışıklı erkeği değil. Kendimi çok beğeniyorum ama dünyanın en güzel kadını olmadığım gibi eşimin de beni öyle görmesini beklemiyorum, beklenemez bence. Gerçekçi olmak lazım. Sizce eşiniz dünyanın en yakışıklı erkeği mi?
eşinizin dışarımı çıkacaksın diye sorması özgüveninize bir balyoz değil. Ne bu hiç güzel olmamışsın demiş gibisiniz.

Haklisın valla.bu durum hamilelik döneminde ya da sonrasında da yaşanıyor.bazı hamile kadınların eşleri birlikte olmak istiyorsa ne anlayışsız adam, eşi orada çocuğunu taşıyor adam uçkur peşinde, hiç çocuğunu, karısını düşünmüyor oluyor, ilişkiye girmek istemese bu sefer kadınlar yine delleniyor, beni eskiden olduğu gibi beğenmiyor mu ? Artık çekici gelmiyor muyum? Benden uzaklaşıyor mu diye ? Bu şekilde istemiyorum diye ?.

Ne kilolu ne hasta kadınlar var ne el üstünde tutuluyorlar bir görseniz intihar edersiniz demek ki.hatta benim ilişkimde ilgi olmasına rağmen ben bile kıskanırım.bu mesele kişilik özelliği olmasının yanı sıra biraz da kısmet meselesi.allah ya da yaratıcı kimse bir şekilde seni seven ve çok beğenen birini bir şekilde gönderiyor yanına.ne çok güzel kadınlar konu açtı buraya kocam benimle sevişmiyor, bana dokunmuyor diye.kısmet bacım kısmet.çok çok çirkin kadınların ne kocaları var ağzın açık gelir.sokakta yalnız görsen bu kadını kim almış dersin o derece.velev ki güzel değilsin dediğim gibi sevme sevilme meseleleri kısmet bence tamamen.güzel olmayanları daha çok seviyorlar valla şaşar kalırsin.kocası çok sevenin de artı bir özelliği yok yani ki sizinki de seviyor.allah halimize acıyor yolluyor.çok matah güzellikte kaç kadın olabilir ülkede.kıyaslama ve kıskançlıktan vazgeçmezseniz hiçbir zaman huzuru bulamazsınız.sevilmek için hiçbir şart yok bunu da bilin.sevecek olana allah sevgi koyuyor işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlgisizlik her evliliğin sorunu bence. Artık monotonlaşan bir hayat. Ve bunlardan rahatsız olmayan bir erkek. Bizde onlar gibi olsak bi sorun kalmıcak. Ama kadınız işte kırılgan hassas yanımız hep var. Sen isteklerini dile getğrmekten asla vazgeçme. Tsbiki kavga etmeden. Kavga ediliyorsa o iş çözülmeyecek demektir

Sorun sizin içinizde, kendinizi güzel bulmamanızda, özgüven eksikliğinizde. Zaten kendiniz de yazmışsınız güzel değilim vs diye. Ama eşiniz sizinle evlenmiş öyle değil mi? Beğenmiş sevmiş evlenmiş, beğenmese evlenmezdi. Siz daha tutkulu olsun istiyorsunuz ilişkinizi o daha sakin. Orta noktayı bulursanız sorununuz çözülür. Psikolojik destek alın önce siz,gerekirse eşinizle devam edersiniz sonra desteğe.

Haksız buldum sizi. Hep üstüne giden siz olmuşsunuz gelip öpmüş tutkulu öpmemiş derseniz daha büyük sıkıntılara yok açarsınız. Biraz halinizden memnun olmaya bakın bence.

Kendi içinde halledemedigin sorunları eşin veya eşinle halledemezsiniz. O yüzden önce kendi sorunlarını kendinle hallet sonra ise herşey eskisinden daha da güzel olacak

Çirkin olduğum söylenemez ama çok güzel değilim belki güzel de. Bilmiyorum eşim hiç söylemedi. Eşim öncesi ilişkilerimde özgüvenim daha yüksekti veya dışarda

O zaman kendini daha güzel nasıl hissedebilirsin önce onu araştır bakalım, kiloysa diyet yap memeyse problem estetik yaptır. Çünkü mevzu aslında senin kendini çirkin görmen, örneğin ben kendimi gerçekten güzel hissediyorum daha az önce eşime “Çok şanslısın ya çok güzel bi karın var” dedim ve ben bunu içi o kadar dolu söylüyorum ki adam benim güzel olduğuma gerçekten inanıyor, çünkü ben onu farkında olmadan manipüle ediyorum. Güzel miyim peki mutlaka benden daha güzelleri vardır ama bir bütün olarak onun için vazgeçilmezim. Önce sen inan o zaten senin peşinden inanır.

Son düzenleme:
Bu arada önceki konularına baktım şu yıllarca maruz kaldığın ikinci kadın alırız yea şakası da aslında buna sebep olmuş, eşin senden daha iyisini bulsam onu alırım sen aslında benim tam olarak istediğim kadın değilsin duygusunu sana o kadar çok hissettirmiş ki şimdi bu duygudan dolayı yanıp kavruluyorsun. İlişki sayısına bile takmışsın doğal olarak daha çok sevişmeliyiz daha çok arzulanmalıyım, bu bile sana kendini kötü hissettiriyor. Aslında ihtiyacın olan şey psikoterapi ama buna bu ekonomik şartlarda ulaşabilir misin emin değilim, daha somut şeylerden başla kilo meme vs gibi.

Çok yakın bir arkadaşım vardı çok severdim onu zamanında ama o kadar memnuniyetsiz bir insandı ki asla mutlu olmazdı. Birşey yapsam neden öyle yaptında böyle yapmadın diye trip atar yaptığım şeyden de soğuturdu beni. Özgüven sorunları vardı ama tedavide olmak istemezdi. Sonra zaten artık onu mutlu edemeyeceğimi, içimdeki çoğu şeyi de asla memnun olmamasından dolayı yitirdiğimi farkettim. Sonuç uzun yıllardır görüşmüyoruz ve ben onu hiç özlemiyorum hep bana kötü hissettirdiği zamanlar geliyor aklıma. Niye bilmem bu konu bana onu hatırlattı. Kendinizi toplayın bence bir şekilde destek alın. adam kabullenme aşamasına geldiyse soğuma aşamasına gelmesi yakındır.

(Sadece bu konuya göre yorum yaptım ilişkinizi önceki konularınızı vs bilmiyorum)

Ben konudan bekaret falan çıkacak diye korkuyla açtım okuyunca da aman bu muymuş dedim yalan yok hepimiz eslerimizi "bu halleriyle" kabul etmedik mi zaten? Ayrica canın mı sıkkın diye sorarken sehvetle nasil öpsün? Bu sefer de șöyle diyeceksiniz: Benim canım sıkkın o başka hesaplar pesinde İlgi alaka görmeyi herkes ister. Ama tavirlanarak, iyi niyetli girişimleri şunu böyle yapmadi ama diye kusur bularak ilgi alaka göremezsiniz. Pasif agresif tepkiler iletişim engeli ve huzursuzluktan başkasını doğurmuyor. Ben de pasif agresif davranmaya bayılırım. canim sıkıldı mı somurtup oturmayı. hih o anlasin da gelsin demeyi. Ama anlamıyorlar şimdi ilgi istiyorsam kucağına oturuyorum, totosuna şaplak atıyorum, mıncırıyorum. kizdiysam hayırdır niye böyle yapıyorsun diye çıkışıyorum tavirliysa ooh iyiymis valla iyi yere postu serdin diyorum. iletişim en iyi sorun çözme metodu anlayacağınız.

Ben de özgüven sorunu gördüm Bir de gerçekten tatminsizlik var bence. Çünkü adam gayet evi ile çocuklarıyla ilgili vakit geçiriyor vesaire mesela gelmiş sarılmış etmiş dudağının kenarından öpmüş tutkulu bir şekilde öpmemiş diye trip atan bir bayan var öpmüş diye trip atan bir bayan var. Aslında aslanlar çok özgüvenlidir ama yükselen vesaire muhabbetleri olabilir. Bence bir destek alması iyi olur çünkü adam da bir sıkıntı göremedim yani ilk seneleri de değil ki 7 senelik evlilik iki çocuk ona rağmen adam gayet evi ile eşi ile ilgili gibi göründü bana. Benim bir arkadaşım vardı aslan burcuydu. Ama yükseleni yengeçti. Kızlar sürekli bir tatminsizlik sürekli hak ettiğim değeri vermiyorlar beni sevmiyorlar �şte o şöyle yapıyor bu böyle yapıyor sen şöyle yapıyorsun sürekli modu düşüktü mesela. Bayanda o tarz sanırım ama böyle adamı da bıktırır yazık. Arkadaşım psikiyatrik tedavi almıştı şimdi nasıldır bilmem

Tamam zaten ben özgüvenimin düşük olduğunu kabul ediyorum zaten. Ben onun sevgisini hissetmek istiyorum o da gösteremediğini kabul ediyor. Ayrıca psikolojik desteğe de karşı ona göre çok saçmaymış bizim özelimizi nasıl psikoloğa açacakmışım.

Özgüven sorunumu kabul ediyorum bunda haklısınız. Estetiğe karşı değilim eşim kabul etmiyor. Cinsel birliktelikte olan sorunları yazmadım buraya ama gerçekten zorlanıyorum. İlişkiye hazır olmakta özellikle. Fizyolojik olarak da böyle. Düşünsenize hep cumartesi akşamı yapacağınızı biliyorsunuz veya eşinizle ilk sen adım at tartışmasına girmişsiniz. Ben kadın olarak onun tarafından beğenildiğimi istendiğimi görmek istiyorum derdim bu.

Anlıyorum hak veriyorum da size. Eskiden bende öyleydim ama eşim haftaiçi beni yorgunum diye reddetmeye başladı beni. Onun için süslendim bakım yaptım farketmedi bile. Veya öpüyorum sarılıyorum gözünün içine bakıyorum o an romantik bi an eşim hadi çıkalım babamlara geç kalmayalım diyor. Bunun gibi bi çok olay yaşadık. Bende artık o istemedikçe yanaşmıyorum. Bi kadın olarak ilişkinin reddedilmesi gayet onur kırıcı.

Eşim psikolojik destek almama karşı çıkıyor özelimizi başkasına anlatmak falan saçmaymış. Ona göre hiçbir sorunumuz da yokmuş

Ekonomiden değil ama eşim psikolojik destek almama karşı. Özelimizi neden başkası bilecekmiş. Ben çok istedim hala da istiyorum. Diyorum bak en azından deşarj olacağım bana iyi gelecek. Kabul etmiyor

özgüvenim düşük ama bu sadece benden kaynaklı değil. Bunu destekleyecek birçok şey yaşadık eşimle.

Elimden geldiğince bakımlıyım ama estetiğe ihtiyacım var göğüslerim sarktı mesela. Ama eşim karşı çıkıyor beni tek durduran da dini sebepler yoksa hiç beklemezdim. Ama kendimi çok beğenip bakımlı olduğumda bile eşimden güzel bi tepki veya beklediğim tepkiyi almadım. İnsan yalandan bile olsa iltifat edebilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…