Eşim bana seni böyle kabullendim dedi

Tamam aynı

Anlıyor musun burç olaylarından?
Bana da bi el atıver merak ettim
Ben balığım kocam koç oğlum kova
Uzun süre astroloji ile ilgilendim hobi olarak siz balık burcu olarak duygusal zekası gelişkin bir o kadar da zeki ve mantıklısınız, yas ilerledikçe daha bir mantığa bürünüyorsunuz , insancıl yanınız çok gelişmiş hümanist bir kişiliğiniz var , evlilikte eşiniz size göre daha aceleci , evhamlı ve maskülen, fakat balık kadını en sert erkeği bile kediye çevirebilir eşiniz mert dürüst dışardan daha bir otoriter imaj çiziyor, çocuksu yanını sadece siz biliyorsunuz, eşiniz genel olarak iyi bir baba ve iyi bir eş , siz de ona layık narin , kibar ve güzel bir hanımsınız ( çirkin balık kadını görmedim) çocuğunuz kova ve aşırı enerjik , dışadönük ve meraklı, çocuğunuzun yaşını bilmediğim için keskin yorumlar yapamıyorum, çocuğunuz babası ile ilerki yaşlarda çatışabilir, kovalar standardın dışına çıkmayı sever fakat koç olan baba bu durumu hoş görmez ve çatışırlar, genel olarak kova burcu özgür ruhludur bağlasan durmaz , sizlerin yükselenlerini ve yaşları bilsem daha net yorumlar yapabilirdim

Ruhen gel gitleri olan biri olduğumu düşünüyor. Haksız diyemem ama ben böyle tabir etmezdim. Mutluyken modum da çok yüksektir ona da belli ederim hatta bu durum onun hoşuna da gider.

Fiziken özgüvenimin düşük olması eşimden yana hiç iltifat almamam olabilir mi? Yani birçok olay yaşadık ama bi keresinde onun için giyinip süslendim ki dışarı çıkarmayacağım birşeydi bi yere mi gidiyoruz dedi sonra oğlum gördü beni aa anne çok güzel olmuşsun dedi bütün takılarımı inceledi

Kim eşinden sevgilisi gibi sürekli iltifat alıyor ki? Eşim zaten benim her halimi kerelerce görmüştür. Benim de aklıma gelmez eşime bugün çok yakışıklı olmuşsun demek. Ekstra bir şey yapmış olması lazım onun için. Siz iltifat ediyor musunuz eşinize sürekli? Ben sizi anlıyorum her kadın ilgi görmek ister ama eşiniz bu yani huyunu suyunu artık tanımanız lazım.

Zahmet ettin çok teşekkür ediyorum uğraştırdım seni
Sanki birazcık beni kayırdın gibi geldi ama çok tatlısın varol
Kocam aslında koç değil mi acaba şüphe ettim adamdan
Ama oğlum yüzde bin koca zerre şüphe yok bu kadar nokta atışı olur ya
Gece gece enerji verdin bana çok sağol arkadaşım

Eşiniz ne güzel öpmüş, beklenti ile bunun tadını çıkartamamışsınız. Daha tutkulu... o zamana heöen dönüp tutkulu şekilde öpseydiniz. Eşiniz için yazdığınız şeylerin çoğu olumlu. Bırakın kendinizi lütfen anınn tadını çıkartmaya gayret edin. Yoğundur belki başka şeyler var kafasında. İnan bir çok çift bu durumu yaşıyor.
Sizi böyle kabullenmesi neden kötü olsun, sizi seviyor ve olduğunuz gibi kabul etmiş. Eşini değiştirmeye çalışan ne odun erkekler var.
Dilerim daha çok seviştiğiniz geceleriniz olsun.
Herşey çok çok daha çok güzel olsun.

Rica ederim, Yok inan kayırmadım , eskilerin burçları genelde hep yanlış oluyor, belki de gerçekten koç değil, mesela teyzem eşini kova sanarken oğlak olduğunu öğrendik, eskiler net tarih bilmezdi , buğday zamanı, kış zamanı der geçerlerdi, misal ben ağustos doğumluyum kimliğim de kış doğumlu görünüyorum, burçlar kişilik hakkında çok bilgi verir , ama şu gazetelerdeki bugün başınıza şu gelecek tarzı değil, insanların karakterleri hakkında detaylı bilgi veriyor , mesela ben sosyal hayatımda baya faydasını gördüm

kapalıyım elbise de dekolteli.
Benim bir tane eniştem dini yazar. Teyzemle 50 küsür senelik evliler. Mütevazi bir hayatları vardı. Eniştem dünya telaşıyla çok ilgili bir insan değildir. Daha çok maneviyatla ilgilidir. Evlerinde bir balkon var. Oraya halı sererler. Teyzemle karşılıklı meyve yerler, sohbet ederler. Erkeğin hanımıyla şakalaşması sünnetmiş zaten.
aşamıyorum bunu daha güzel olsaydım daha farklı olurdu ilişkimiz gibi geliyor
Bunun güzellikle alakası yok. Siz kendinizi güzel bulmalısınız. Sürekli de onaylanmayı beklemeyin. Estetik değil, psikologa gitmelisiniz. Eşinizin yontulabileceğine ben inanmadım.

Ben inanıyorum buna ama vakit ayırıp üstüne düşmedim hiç
Yok ya okadar da eski değiliz, ben 36 eşim 38 oğlum 8 yaşında
Onun anneside benim annemde doğum zamanlarımızı net biliyor
Benim koca enteresan bence

Yükselen de çok fazla etki ediyor, ikisi ile birlikte ele alınırsa nokta atışı olur

Bir şey diyeceğim burada bazı kullanıcılar size gayet yapıcı ve evliliğinize iyi gelecek şeyler diyorlar ama siz hep "evet ama eşim böyle yapsa", "ama eşim yüzünden" gibi yanıtlar veriyorsunuz, kendi üzerinize almıyorsunuz. Evet, eşiniz öyle yapsa cidden daha iyi olur ama yapmıyor ve bu büyük bir hata değil. Olayın aması fakatı geçmiş yani elinizdeki duruma bakıp bunu nasıl kendiniz ve evliliğiniz için daha iyi yapabileceğinizi anlamanız lazım. Anlamak için de yapıcı eleştirilere "ama"lı cevaplar vermek yerine bundan ne öğrenebilirim demek lazım. "Aa o zaman böyle mi yapsam" demek yerine sanki biri sizi suçluyor gibi savunmaya geçmeniz özgüven sorunuzla ilgili olabilir. Özgüvenli insan küçük hatalarını, sorunları rahatlıkla kabul eder çünkü bunlar onu zedelemez, baş edebileceklerini bilirler. Sizinkiler zaten hata bile değil sadece bazı şeyleri daha iyi yönetmeyi öğrenmeniz gerek. Yoksa hata ediyor değilsiniz ama şu an yaptıklarınız ikinize de iyi gelmiyor. Eşinizden beklentileriniz olabilir ama eşlerimizi sürekli değiştirmeye çalışmak onları bizden uzaklaştırır. Net biriyim demişsiniz, ne güzel, bu netlikle ifade edip oluruna bırakmak en iyisi. Oluruna bırakırsınız, olmaz ise bazen de kendi kendimize ilgi göstermek gerekiyor. Sevilen, değerli biri olduğunuza sizi ikna etmesini bekliyor gibisiniz eşinizin (etse güzel olur ama yetmez. Hem de zaten değerli olduğunuzu düşünen biri sizi ikna etmeye gerek görmüyor olabilir). Bu ilgi, ikna olmayınca "değersiz miyim?" sorgulamasına düşülebiliyor, bu da kendi kendimize değer vermekle çözülür sadece (mesela tesettür ve güzel görünmekten bahsetmişsiniz ama tesettür size engel değil ki, giyim kuşam kilo gibi dışsal faktörlere odaklanmak yerine kendi zihninize dönün)

Belli ki yapılarınız uyuşmuyor siz daha tutkulu bir ilişki istiyorsunuz eşiniz ise daha düz biri. Bunda kötü niyet yok. Eşinizin yapısını da değiştiremezsiniz adam gıcıklık olsun diye böyle davranmıyor ki. Seni böyle kabul ettim derken çalkantılı ruh halinizi kastetmiş. Fizikseli siz sormuşsunuz o da öylesine ikisi de demiş. Fazla abartmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…