Eşim bana şifersini vermeyi reddetti

hopefullyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2023
36
72
3
31
Merhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim

Araniz kötü olduğu için kuruntu da yapıyor olabilirsin (%15 bu ihtimal) yada kadinlar böyle şeyleri bir şekilde hisseder cidden eşin farklo bir şey yapıyor (%70 ihtimal) aldatmiyordur ama gözü kaymıştır belki bu de (%15 ihtimal)

Eşim benim bu konuda çok hassas olduğumu bildiğim halde nasıl böyle davranır halen aklım almıyor. İçimden bir ses intagraminda görmemi istemeyeceği şeyler olduğu için bu şekilde davranıyor diyor. Sadakatsizlik ince çizgim affetmem biliyor. Bile bile yapmasını hazmedemiyorum

Yabancı erkekleri takip edebilirsiniz önerilerde çıkarsa. Tüm fotoğraflarını beğenmeyi unutmayın lütfen. Eşitlik severim iliskilerde.

Durduk yere istemedim ki bugüne kadar elime telefonunu bile almış birisi değilim bunu da biliyor
Bu tek sizinle ilgili değilki
Eşiniz size bu güveni vermemiş
Eşler birbirlerine güven vermeli ve güvenmeli
Sizin evliliğiniz için bu söz konusu değil

Bu tek sizinle ilgili değilki
Eşiniz size bu güveni vermemiş
Eşler birbirlerine güven vermeli ve güvenmeli
Sizin evliliğiniz için bu söz konusu değil
Maalesef o güveni bana vermedi ve güvende hissetmediğim için bu evliliği devam ettiremem. Yalnız boşanmaya da yanaşmıyor.ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim .

Bunu yapmayacağım biliyor o yüzden benden çok emin. Belki de o yüzden bu kadar rahat davranıyor.
Yakışıklı kaslı yabancı erkekleri ekleseniz ve begenseniz, sorduğunda da önerilerde çıktı kötü niyet arama deseniz ne güzel olurdu.

Sosyal medyada takipleşmeyip direkt sifre istemekte garipmiş. Neden takip etmiyorsunuz ki.

Neyse eşiniz bir şeyler yapıyor orası kesin.
Demek ki baştan güvenmemek gerekiyormuş. Takip edip ensesinde olmak varmış. Güvendiğim için zaten bu durumdayım. Bir haltlar karıştırıyor kesin .boşanma için delil olmaması için saklıyorum benim tahminim

Benim anlamadığım sosyal medyadan birbirinizi neden takip etmiyorsunuz?

Eşimin hiçbir uygulama şifresini bilmem. O da benim şifrelerimi bilmez.Ne gerek var ki buna?
İçinizdeki şüphe şifreyi alsanız geçecek mi?Sanmam.

Sorun şifre alamamak değil ki.

İçimdeki şüpheyi gidermemi sağlayacaktı en azından. Şifresini zaten ömür boyu zimmetine geçirecek değildim o an bakıp çıkacaktım. Asıl mesele zaten önce şifremi unuttum otomatik zaten diyip sonradan bilsemde vermezdim demesi .yalan söylenmesi .

Ben de şifrelerini bilmem, istemedim de istetmedi de şükür; fakat istediğim zaman telefonunu alırım, istediğim şeye bakarım kem küm etmez, hayır demez. Takıldığım nokta hani sosyal medyada çarşaf çarşaf evli olduğunuzu yayınlamayabilirsiniz;ama en azından eşler birbirini takip etmeliler, ben mi yanlış düşünüyorum? Bu bana garip geldi. Şüpheye düştüyseniz sıkıntılı. Ben bu durumda şifre peşine düşmem, misilleme yapar keyfime bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…