Eşim bana şifersini vermeyi reddetti

Eşiniz çok haklı. Belki amme hizmeti yapıyor adam kadınlara beğeni atarak. Hemen kötüye yormuşsunuz cık cık cık. Bu kadar da kötü niyetli olunmaz
İlahi hiç güleceğim yoktu inanın tabi ben fesatım yoksa abartılacak ne vardı ki. Alt tarafı takip beğeni belki göremedik ama 2 mesaj vs

Niyeti ortak zevkleri olan bir sayfayı takip edip bilgilenmekmiş. Tabi yersen .neyse artık boşandıktan sonra ne hali varsa görebilir
Kusma emojisi gelse atardim su mesaja.

Kadının profili elden geçirmeden bilgilenemezsiniz diye şartı mı varmış sayfanın. Güçlü durun gerçekten çok iğrenç bu yaptığı. Sizi aptal yerine koyuyor resmen. Burdan ben tetiklendim. Boşa gitsin tıynetsizi

Eşim benden şifremi istese çok sinirlenirdim bu konuda haklı. Ama tanımadığı birini ekleyip fotoğraf beğenmesi şüpheli. En güeli siz de birilerini ekleyin o rahatsız olsun

Yabancı erkekleri takip edebilirsiniz önerilerde çıkarsa. Tüm fotoğraflarını beğenmeyi unutmayın lütfen. Eşitlik severim iliskilerde.
Ek olarak sizde hesabınızı açın ki görsün. Ama şöyle bir şey var erkekler akıl edecekte sizin takip ettiklerinize bakacakta beğeniler aklına gelecekte…

Gerçekten açıklamalar böyleyken şifresini verse kim bilir nelerle karşılaşacaktım.gerci minareyi çalan kılıfını hazırlar. Misilleme yapacak karakterim yok maalesef sonra kendime kızarım biliyorum karakterimi çünkü.

Misilleme önermiyorum. Misilleme sizi nereye götürecek mesela? Adam zaten yiyor o b*ku. Sizin kendinize saygınız olsun. Salın ipini gitsin

Yargı değil aslında deneyim. Nerde karısından şifre gizleyen, tuvalete duşa bile teliyle giren ekranı hep ters çevirip koyan adam duysam sonunda aldattığı ortaya çıktı. Şimdi ben de tuvalete telle girerim diyen çıkar ben de alırım yanıma kk ya bakarım. mesele o değil, mesele hiç ortada bırakmamak tırın tırın bir şeyler gizlemek. Böyle bi adamın da bana nasıl güvenmezsin, ne mübasebet bu bana hakaret demeye hakkı kalmaz. He belki aldatıyor kesin dememem gerekir. Belki başka bir şeyi gizliyor. Ama karısıyla kavga edip şifreyi vermeyecek kadar önemli bir şey demek ki.

Kararsız kaldim. Simdiye kadar evliligim dahil hicbir iliskimde sifre istemedim, benden de talep eden olmadi. Benden durduk yere sifre istenseydi sinirlenirdim. Ancak telefonlarimiz hep ortada dururdu. Diyelim ki benim telefon sarjda, esiminkini alip onun instagramindaki gönderilere bakardım aynisini oda benim telefonumdan yapardi. Tabi mesaj kurcalama vs olmazdi.
Ancak hoslanmadigim biseye sahit olsam hesabina bakmak isteyebilirdim. Vermemesi de suphemi arttirdi. Benden sifrem istense verirdim ama burnundan fitil fitil getirirdim sonrasinda. Keske size şifresini verseydi. En azindan aklınızda suphe kalmazdi.

Tabii öyle kırım kırım kıvranan bir yapısı olursa onda hemfikirim bir haltlar yeniliyordur.

Misilleme önermiyorum. Misilleme sizi nereye götürecek mesela? Adam zaten yiyor o b*ku. Sizin kendinize saygınız olsun. Salın ipini gitsin
Kız buna niye güldünüz ciddi cdii açıklamıştım halbuki.

Şifresini verse bir şey çıkmasa ondan sonra istediği tribi atsın hakkıdır. Ben mahçup olsaydım keşke böyle hiç hoş olmadı. Yan yana olsak neyse ayrı yerlerde olduğumuz için şifresini istedim ama vermeyip kafamda şüpheleri haklı çıkarmayı tercih etti .kendisi bilir . Yolları ayırdıktan sonra istediğini yapmakta özgür. Önemli olan evlilik birliği içinde güvenimi sağlamaktı

Baska sorunlarinizda var mi?
Burdan bakinca sifre vermeme meselesi yuzunden degil de bir birikim sebebiyle bosanmak istiyorsunuz gibi gorunuyor

Baska sorunlarinizda var mi?
Burdan bakinca sifre vermeme meselesi yuzunden degil de bir birikim sebebiyle bosanmak istiyorsunuz gibi gorunuyor
Evet ailevi başka problemlerden var yani nereden tutsan elinde kalıyor. En azindan eşim bana sadık ve bunu sarsmaz derdim .yanılmışım. bütün bunlar çözümsüz ve ortada evliliği devam ettirecek bir sebep kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…