- 16 Haziran 2011
- 16.514
- 73.047
- 798
- Konu Sahibi hopefullyyy
-
Şifresini vermeyen adam aldatıyordur net. Önemli olan sizin ne yapacağınız? Delil bulup boşanmak mı, direkt boşanmak mı? Yoksa göz yummak mı?
Merhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
Şuan eşimde şifrem yok, onun da ben de yok. Ama böyle bi halt karıştıracak, ben de şifresini isteyeceğim vermeyecek, bunun için benimle kavga edecek bu durumda aldattığından başka seçenek düşünmem. Yani eşim benden şüphelenip şifre istese (bunun için geçerli bi nedeni olsa) kendime güveniyorsam sırf ağzını kapamak için veririm şifreyi. Sonra istiyorsa değişsin.Hiç ilgisi yok. Sosyal medya hesabından ne olacak demeyin; eşinize, çocuğunuza dahi hesaplarınızın şifresini vermeyin. Hesap sahibi olarak, hesabın tüm sorumluluğunuzun size ait olduğunu unutmayın.
Merhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
Şuan eşimde şifrem yok, onun da ben de yok. Ama böyle bi halt karıştıracak, ben de şifresini isteyeceğim vermeyecek, bunun için benimle kavga edecek bu durumda aldattığından başka seçenek düşünmem. Yani eşim benden şüphelenip şifre istese (bunun için geçerli bi nedeni olsa) kendime güveniyorsam sırf ağzını kapamak için veririm şifreyi. Sonra istiyorsa değişsin.
Şifre vermemesi bence normal. Ama yabancı kadın takip edip her fotosunu beğenmesi beni düşündürdü. Ciddi bir şey olduğunu sanmam ama yine de gözü biraz dışarda gibi geldi. Aldatıcak insan şifre verse de vermese de aldatır. Bence ilişkinizi genel olarak gözden geçirin. Ayrı olmanız ilişkinize zarar veriyor gibi.Merhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
Şifremi istese neden gizleyim ki eşimden .Bu tarz şeylerde şüphe olmadan durduk yere istenmiş keyfi bir şey değil. Bu kişilere kalmış bazıları ortak hesap kullanır bazıları şifresini sebep olmaksızın en başında verir .aynı durumu eşim benden istese ben verirdim saklayacak ne vardı ortada .maalesef sanal aldatma vs çok yaygın .Bir sürü problemimiz varken bende zaten bayılmıyorum dert üstüne dert eklemeyeEşiniz ne yapıyordur bilemem ancak şifresini vermemekte haklı. İster sosyal medya, isterse finans/telekomünikasyon vb uygulamalar olsun; şifre ile kullanıma sunulmuş tüm uygulamaların kullanımından hesap sahipleri birebir sorumlu ve şifrelerini korumakla yükümlüler. Siz de ne şifre isteyin, ne de şifrenizi verin.
Bugüne kadar eşinizin hesabını takip etmemeniz de ilginç. Adamın beğeni yaptığı hesapları görünce; birden bire eşinizin hesabı ilginizi çekmiş.
Eşinizin hesabı herkese açıkmış. Adamın hesabını takip etmeyenler dahi, hesaptaki paylaşımları görebiliyorlar zaten.Siz mesaj kısmını incelemek istemişsiniz.
Evet zaten bir arada olsak bu konuyu aşmış olabilirdik.şifresine gerek olmadan kendi hesabına girer gösterirdi. Gereğinden fazla güvenmek iyi değil zaten .ilişkimize daha önemli problemler varken bunu da üzerine tuz biber olarak eklemiş oldu .kızdığım nokta buŞifre vermemesi bence normal. Ama yabancı kadın takip edip her fotosunu beğenmesi beni düşündürdü. Ciddi bir şey olduğunu sanmam ama yine de gözü biraz dışarda gibi geldi. Aldatıcak insan şifre verse de vermese de aldatır. Bence ilişkinizi genel olarak gözden geçirin. Ayrı olmanız ilişkinize zarar veriyor gibi.
şifresini vermedi diye boşanılırmı ya .yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı .başka şeyler varsa onu bilemem ama bir şifre icin yuvayi yikma derim .takibe al madem güvenmiyorsun yakalarsan o zaman düşününMerhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
İşte zaten orası ayrı bir muamma .güvenim boşunaymış.aslında kendime kızıyorum herkesi kendim gibi düşündüğüm icinBen şu noktada hayrete düşüyorum.
Şimdi bu tip erkekler sosyal medyadan bu tip fotoğrafları beğeniyorlar. Bu adamları takip eden eş-dost ve akrabalar da buna şahit oluyorlar. Bu nasıl bir terbiyesizliktir ki ucu bucağı olmuyor. Kimseden utanmıyorlar.
Bu konuya değil daha önemli konulara odaklanın derim ben.Evet zaten bir arada olsak bu konuyu aşmış olabilirdik.şifresine gerek olmadan kendi hesabına girer gösterirdi. Gereğinden fazla güvenmek iyi değil zaten .ilişkimize daha önemli problemler varken bunu da üzerine tuz biber olarak eklemiş oldu .kızdığım nokta bu
Daha kritik ve önemli problemlerinizi var zaten.ve bu bardağı taşıran son damlalardan bir tanesi .şifresini vermedi diye boşanılırmı ya .yuva yıkmak bu kadar kolay olmamalı .başka şeyler varsa onu bilemem ama bir şifre icin yuvayi yikma derim .takibe al madem güvenmiyorsun yakalarsan o zaman
Şifresini vermeyen adam aldatıyordur net. Önemli olan sizin ne yapacağınız? Delil bulup boşanmak mı, direkt boşanmak mı? Yoksa göz yummak mı?
O zaman tamam derim cocuk varsa inşallah düzelir .eger yoksa cocuk.sakin evliligim düzelsin diye cocuk yapma düzelmezDaha kritik ve önemli problemlerinizi var zaten.ve bu bardağı taşıran son damlalardan bir tanesi .
Çok anlam yüklüyorsunuz. Bana aynısı yapılsa böyle birşey yapmayacağımı bildiği halde nasıl bana bunu ima eder, bundan şüphelenir diye eşime kırılırım. Belki eşinizde bunu yaşamıştır. Aldatmak isteyen insanı öyle kolaylıkla yakalayamazsınız. Yapacak olsa ruhunuz duymadan yapar. Allah içine vermesin yeter ki. Bence biraz sakinleşin. Ne zaman yanyana geleceksiniz? Güzelce konuşun.Eşim benim bu konuda çok hassas olduğumu bildiğim halde nasıl böyle davranır halen aklım almıyor. İçimden bir ses intagraminda görmemi istemeyeceği şeyler olduğu için bu şekilde davranıyor diyor. Sadakatsizlik ince çizgim affetmem biliyor. Bile bile yapmasını hazmedemiyorum
Çok kesin bir yargı. Bana sorulsa gıcık olurum. Neyden şüpheleniyorsa bana neyi yakıştırıyorsun ne münasebet derim. Rahatsız olduğum içinde vermem. Kocamın şifresini bilmem hiçte sormadım ama bazen ondan birilerini stalklamak için girerimŞifresini vermeyen adam aldatıyordur net. Önemli olan sizin ne yapacağınız? Delil bulup boşanmak mı, direkt boşanmak mı? Yoksa göz yummak mı?
Bence kesin aldatıyoMerhaba hanımlar. Eşimle aramızda problemlerin oldugu bir dönemdeyiz üstelik iş dolayısıyla ayrıyız mekansal olarak.bilerek sosyal medyasını takip etmiyorum ilişkimizin başından beridir .ama kullanıcı adını biliyorum ve geçen gün bir baktım ki profili açık yabancı bir kadını takip ediyor ve tüm fotoğraflarını beğenmiş. Bu kişiyi tanıyıp tanımadığını sordum .tanımıyorum ama önerilerde çıktı vs gibi şeyler söyledi kötü niyet arama dedi.bende şifresini istedim vermeyi reddetti .önce şifrem otomatik ve bilmiyorum dedi .sonra da sana şifremi vermek istemiyorum hiç bir zaman bunu benden isteme dedi .tabiki kavga kıyamet birbirimze girdik.uzakta telefonunu alıp bakamam .günlerdir sinirden deliriyorum. Boşanmayi düşündüğümü söyledim güvenimi sarstı .sadece abarttiğımi söyledi kenara çekildi. Sizce ne düşünmeliyim
Gelmesine aylar var şu an konuşmuyoruz zaten. O zamana iyice ipler kopar .hayırlısı.ama boşanmak istiyorum o kesin .ikna olursa ne ala yoksa beni uzun bir çekişmeli süreç bekliyorÇok anlam yüklüyorsunuz. Bana aynısı yapılsa böyle birşey yapmayacağımı bildiği halde nasıl bana bunu ima eder, bundan şüphelenir diye eşime kırılırım. Belki eşinizde bunu yaşamıştır. Aldatmak isteyen insanı öyle kolaylıkla yakalayamazsınız. Yapacak olsa ruhunuz duymadan yapar. Allah içine vermesin yeter ki. Bence biraz sakinleşin. Ne zaman yanyana geleceksiniz? Güzelce konuşun.
Yalan var evet. Ama şifre bana göre çözüm değil. Şifre vermeden önce tüm keşfetini yenileyebilir dm siler ne bilim kılıfına uydurur.İçimdeki şüpheyi gidermemi sağlayacaktı en azından. Şifresini zaten ömür boyu zimmetine geçirecek değildim o an bakıp çıkacaktım. Asıl mesele zaten önce şifremi unuttum otomatik zaten diyip sonradan bilsemde vermezdim demesi .yalan söylenmesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?