Eşim bana şifersini vermeyi reddetti

Gerçekten Allaha havale ediyorum .yapacak başka bir şeyim yok maalesef
Kavga etmeden bir sorun bakalım tepkisi ne olaxak
Hislerinizi açıklayın böyle yaptığı için güveniniz kırdığını açıklayın bir de böyle deneyin
Bu arada çok haklısınız bende olsam çok sinir olurdum ama adam çok tepkisiz olunca yazık olur size kendi kendinizi yemeyin böyle başka yollar arayin

Tuvalete telefonla girerim diyende çıkar bende kk ya giriyorum deyince komiğime gitti
Öyle yani telefon artık bi organımız olduğu için genelleyemeyiz bütün totosunda dolaştıranları. Ama mesela geçen bi konu vardı adam karısına telefonunun kamerasını kullanması için bile izin vermiyor hatta çektiği fotoyu göstermiyor. Şimdi bu adamın aldattığını söylemek için müneccim olmaya gerek yok. Tamam özel hayat da o kadar da değil o zaman aynı yatağa da girmeyelim.

Ya zaten özel hayat kavramı öyle birşey değil benim gözümde. Yazışmalarım özel hayattır arkadaşlarım özel konularıda olabilir, bakmamalı. Kıyameti kopartırım. Ama sosyal medyada bir özel olamaz. Hele telefon saklamak, yok eline aldırmamak, yok kırım kırım köşe bucak kaçmak bana ters

Eşim benden istese bende vermem.Arkadaşlarımla saçma sapan herşeyi atıyoruz birbirimize.Boşanmayı düşündüğünüzü söylediniz madem boşanın.Bence basit bir yem atma olmuş.

Kadınlar genellikle hissediyor böyle şeyleri ben oyle düşünüyorum. Hisseleriniz doğru olabilir maalesef

Evlendiğinizden beri hiç telefonuna bakmadıysanız daha sonra da bakmayın daha istemeyin bunu yani alışkanlık haline getirmemişsiniz, ben hiç bir insanoğluna güvenmediğim gibi eşime de güvenmem insanoğlu beşerdir şaşar. Umarım öyle bir şey yoktur tam emin olmadan boşanmaya kalkışmayım bence, belki de ona güvenmediğiniz için size çok kızdığı için vermemiş olabilir.

Konu sahibi sıkıntılı bir dönem geçiriyormuşsunuz evliliğinizde, yanınızda da değilmiş. Çok muhtemel mesaj kısmında görmenizi istemediği şeyler olduğu için vermemiştir. Hoşuna giden yabancı kadının profiline girip tüm resimlerini beğenen, kadın Türk ise mesaj da yazar bence. Bu konuda ki hassasiyetinizi bilmesine rağmen böyle davranmasının başka izahı yok bence.

Bu arada gerçekten boşanmak istiyorsanız, adamın keyfini beklemeyın, ne demek yanaşmıyor. Siz açın davayı. Herkese göre değişir belki ama benim için aldatma şüphesi bitirmek için yeterli bir sebep, özellikle aksini kanıtlamak için hiç birşey yapmayan biriyle.

Sorun şifre istemek yada vermemek değil ki tek başına. Durup dururken istenmiyor şifre. Açıklamasına göre keşfette, öylesine karşısına çıkan yabancı bir kadının profiline girip resimlerinin tek tek beğenilmesi üzerine isteniyor. Diyorsunuz ki benden isteseler gıcık olurum vermem. Karşı taraf olarak da ben, böyle yapan adamın, kadın yabancı değil Türk olduğunda mesaj yazdığını belki konuştuğunu düşünürüm. Ki bence çok normal böyle düşünülmesi.

Bu konuyu okuyup akşam arkadaş grubunda sordum erkeklere. Hepsi ayni şeyi dedi: Ben de vermem ama dm yuzunden değil artık instada kime baktın naptin falan hepsi cikiyor. Arada eskileri stalk yapıyoruz falan başımız ağrır dediler.. yoksa dm sil engelle ne var onda dediler. Baksin geri şifreyi değiş dediler.

Hak ettiği o ama onun gibi yapıp kısasa kısas yapmak istemiyorum
Neden? Çünkü adamdan boşanmak istemiyorsunuz. Ve bunu o da biliyor. Buram buram blöf kokarken boşanma isteğiniz nasi ciddiye alıp tamam diyecek? Ayrıca bekarlık zor zanaat insanin elinin altında eşi varken ona buna yazmak daha keyifli. Bos atip dolu tutarsa ne ala, eli bos dönerse de evde nasılsa yedeği var.

Telefonunu karıştırmıyorum ama eğer birşey dikkatımı cekerse şifresini isterimde vermezse büyük bir sorun oldugunu düşünürüm .

Eşim benim sosyal medyama mesajlarıma bakmaz ama ben onun her şeyine bakarım merak ediyorum napıyım. bi de işinde başarılı biri o nedenle sürekli kadınlarla vs de yazışıyor o yüzden merak ediyorum sanırım
telefon şifrelerimizi biliriz. sosyal hesaplarımız telde açık zaten. dediğim gibi o benimkine bakmaz hiç.kadın arkadaşlarım kız kardeşlerimle vs özel konuşuruz diye. ben bakıyorum. ben birçok kişinin aksine eşlerden tel şifresi saklamayı saçma buluyorum. bilinmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…