- 24 Eylül 2019
- 627
- 844
- 18
- Konu Sahibi mavipapatyaa
-
Her seferinde karışma onlar için gerekirse seni de bebeğimi de üzerim bile demişti
Ama az ojce başka arkadaş da konu açmış aynı meselelerden kavgalar yüzünden eşi artık soğumuş ilgilenmiyormus . Bennde öyle olmaktan korkuyorumAdam sogumamis merak etmeyin sogusa da zaten onu sizden baska kimse cekmez. Adam benim dedigim olacak ona gore mesaji vermis. Cok uzuldum durumunuza ama bu cinsler duzelmez uzgunum. Sizin hic bir degeriniz yok bu evlilikte sadece ailesi bu cok uzucu.
Aslında haklısınız da demek istediğim mesela sevdiğim bir abur cubur vardır aklıma bile gelmez evi doldurur hep sevdiğim şeyleri alır sen seviyorsun diye aldım der bunları da bir jest olarak görürümÇok alakasiz olacak ama şurada konulari okurken hep dikkatimi cekiyor. Sorunlu kocalarin iyi taraflarindan bahsederken "Eşim mutfaga ne istesem alir" cumlesini okuyorum devamli, yahu bu cok normal birsey degil mi? Almazsa almiyor yazarsin ama normal insanlar normal şartlarda evlerine istedikleri yiyecekleri alirlar, almalilar zaten.
Ben babamin evinde ya da cevremdeki ailelerde durumu olupta mutfaktan kısanını duymadim ömrümde.
Ama az ojce başka arkadaş da konu açmış aynı meselelerden kavgalar yüzünden eşi artık soğumuş ilgilenmiyormus . Bennde öyle olmaktan korkuyorum
Ee bunu ben Sevmedıgım misafirlerime de yapıyorum, evime gelmıs.Aslında haklısınız da demek istediğim mesela sevdiğim bir abur cubur vardır aklıma bile gelmez evi doldurur hep sevdiğim şeyleri alır sen seviyorsun diye aldım der bunları da bir jest olarak görürüm
Aslında haklısınız da demek istediğim mesela sevdiğim bir abur cubur vardır aklıma bile gelmez evi doldurur hep sevdiğim şeyleri alır sen seviyorsun diye aldım der bunları da bir jest olarak görürüm
Bu duruma o getirdi yaptığı böyle şeyleri söyleyerek . Herkes yapmazmis gibime geliyo artık kendimi unuttumBeklentiniz baya yerlerde sürünüyormuş sizin. Seviyorsunuz diye abur cubur almasi iyi ama "iyi ozellik" diye boyle davranan bir adami tarif ederken dile getirilcek birsey bile degil.
Hani adamda iyi ozellik gormek icin cimbizla çekiyorsunuz resmen.Allah kolaylik versin
Bu yazdığına şaşırdım. Neden kendini suçluyorsun. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki evlat annesini öldürüyor para için. Anne evladını başka adamlara pa.. rlıyor. Daha dün okudum 14 yaşındaki kızını sevgilisi ile olmaya zorlayan anne haberini. Sırf eşimle huzurum olsun diye kulaklarımı tıkayıp gözlerimi kapatayım dersen üç beş yıl sonra eşin borç gırtlakta diye karşına geçip konuşursa çocuğunla bir lokma ekmeğe muhtaç halde bulursun kendini. Bu para konusu güvensizlik falan değil bileceksin hesabını nerden geliyor nereye gidiyor. Ne yapıyor ediyor öyle şey mi var ne demek karışmaBana oyle bir gitme vazgeçme korkuus verdi ki ben de kendime inanamıyorum . Aile olmayı istedim para meselelerine karıştım diye kendimi suclamaya başladım. Beni asla ama asla haklı gormez zaten
Bu duruma o getirdi yaptığı böyle şeyleri söyleyerek . Herkes yapmazmis gibime geliyo artık kendimi unuttum
Adamlardan bir cocugun annesinden gordugu sefkati merhameti bekliyorlar. Abur cubur alinca seviniyorlar falan. Bazi kadinlar eslerini cok farkli bir yerde goruyorÇok alakasiz olacak ama şurada konulari okurken hep dikkatimi cekiyor. Sorunlu kocalarin iyi taraflarindan bahsederken "Eşim mutfaga ne istesem alir" cumlesini okuyorum devamli, yahu bu cok normal birsey degil mi? Almazsa almiyor yazarsin ama normal insanlar normal şartlarda evlerine istedikleri yiyecekleri alirlar, almalilar zaten.
Ben babamin evinde ya da cevremdeki ailelerde durumu olupta mutfaktan kısanını duymadim ömrümde.
Ya herkes eşiyle konuşur . Ama ben ortaklık istemiyorum ailesiyle o sebepten kavga ediyoruz çünkü kime ne gidiyo bilmiyorum bı de babasının borcunu ödüyor tamam ödesin ama hiçbir kıymetini bilme gostergesi yok karım fedakarlık yapıyor diye . Ama borç gitlaga dayanacak bir durum da yok çünkü koederimin durumu iyi kalacak mal çokBu yazdığına şaşırdım. Neden kendini suçluyorsun. Öyle bir dünyada yaşıyoruz ki evlat annesini öldürüyor para için. Anne evladını başka adamlara pa.. rlıyor. Daha dün okudum 14 yaşındaki kızını sevgilisi ile olmaya zorlayan anne haberini. Sırf eşimle huzurum olsun diye kulaklarımı tıkayıp gözlerimi kapatayım dersen üç beş yıl sonra eşin borç gırtlakta diye karşına geçip konuşursa çocuğunla bir lokma ekmeğe muhtaç halde bulursun kendini. Bu para konusu güvensizlik falan değil bileceksin hesabını nerden geliyor nereye gidiyor. Ne yapıyor ediyor öyle şey mi var ne demek karışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?