Eşim bana soğudum uzaklastim dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla canim ben de esimden soğudum bunu da soyledim , o da bugün bana söyledi zaten 1 haftadır odalar ayri , herkes iftar sofrasini kendı hazırlıyor, birbirimize yokmuş gibi davranıyoruz , şirket avukatımla konustum da suan yeni dava açılmadığı için 15 Haziran'i bekliyorum ben de.

Bunlar hep korona ve oruç ile açlık birleşince ortaya çıkıyor. Bence sizin olay sepet hikayesine dönmüş atma lazım olur diyin.

Bu yazdıkların oldukça haklı şeyler. Adam anlamiyorsa ne yapacaksin? Kaç kere söylemişsin. Artık susmayi dene bence. Kızma, kendini anlatmaya çalışma. Ev arkadaşı gibi, gerekmedikçe diyalog kurma ama trip de yapma. Uzulmeyi de bırak. Çünkü bu şenlik bir şey degil. Konuşmk isterse güzelce anlatırsın tekrar. Aile terapisi iyi gelir size. Çünkü seni dinlemiyor ama uzman söyleyince bir ampul yanar kafasında

Vicdanına çok güzel oynamış kocan.Şimdimne yaparsa yapsın gözüne görünmeyecek dimi? Aklını başına toplamazsan hep ama hep ödün veren sadece sen olacaksın.Cidden bunu mu istiyorsun?Evlilikte bile hakettiğin değeri göremiyorsan ne diye bu işi sürdürüyorsun ki.Al karşına konuş ya aklını başına alsın yada boşan.Çekilmez bu tip insanlar ailesine seni hiç eder gözünün yaşına bile bakmaz.Ağır depresyon hapına kalırsın sonunda

Kesinlikle tercüman olmuşsunuz . Ben de susacagim anlatmaya çalıştım anlamadı . Önce kendim psikologa gideceğim sonra çift terapisi önereceğim başkasının ağzından duysun yaptıklarını çünkü narsist gibi kendini haksız bulmuyor asla . Önce ailem demesi lazım

Hakkımızda hayirlisi olsun sizin bitirme nedeniniz nedir

Hakkımızda hayirlisi olsun sizin bitirme nedeniniz nedir
Valla canım, adam anneci , ama beni suçluyor ben anneciymis çünkü , her hafta anasina gitmemizi istedi gittikte hatta 3 güne bir istedi ona da hay hay dedim , ama hadi benim anneme gidelim dedigimde o da gecen sene 5 mayista gitmiş benim anneme yanlış anlasilmasin öyle haftada bir falan degil yani , senede 1 yani neredeyse, vay efendim ben annesine gitmek istememisimde , o da benim anneme gitmeyecekmis , ben hep ailecilik yapiyormusum bunun gibi o kadar çok ki adam resmen düşman belledi beni

Boşanmak istemiyorsan ondan uzak dur ilgilenme barışmak için uğraşma mesaj yazma,,bunun öncesi tartışmada kal gelme demiş ya ben olsam kapimda yatana kadar gelmezdim,barışmak için gelmezse de ipleri koparirdim,bu evlilikte alttan alan ses çıkarmayan sen olmuşsun anlaşılan beyimiz pek nazlı.

Yapılması gereken evli kalmak istiyorsan eğer aram sorma mesaj atma rutin hayatına üzerine katarak keyifle devam et. İnstagramin mi var melankoli olma keyifli resimler at ihh günümü gün ediyorum tarzı. Yok aradımi hiç birşey yokmuş gibi aşkım cicim demeden sevdiğin bir arkadasinla konuşuyormuş gibi konuş iyi akşamlar de kapat. Yok ayrılmak istiyorsanda kafanda tart nafakani almadan ayrılma. Kendini garanti altına almadan çok iyi tartmadan ayrılma. Ayrılırsa da tüm enerjini çocuklarına ver gerisi teferruat.

Beraber kazancta bı mal slininca esinin üstüne yspiliyormu,yoksa babasının üstüne mi oluyor,aile apartmanı ev verdi demişsiniz tapu kimin üstüne o kadar cslisiyor eşiniz sizin geleceğiniz için ne yapiyor

Yüzyıl beklesen sana karşı bir şeyler alacağını aldığı altınları yerine koyacağını sanmam
Öyle bir duruma getirmiş ki sizi mutfak alışverişine şükreder hala getirmiş sizi
Eee onuda yapmasaydı aç mı koyacaktır evin içinde sizi?

Eşiniz sizden Uzaklaşsa eve gelmez o yüzden içinizi serin tutun, ama ailesiyle arasına girmeyin madem istemiyor .

Beraber kazancta bı mal slininca esinin üstüne yspiliyormu,yoksa babasının üstüne mi oluyor,aile apartmanı ev verdi demişsiniz tapu kimin üstüne o kadar cslisiyor eşiniz sizin geleceğiniz için ne yapiyor
Babasiin üstüne tabi ki. . onlar öyle oğlanın üstüne ev mi yapar. Geleceğimiz için suanlik bir şey yapmiyo babasına guveniyor biraz da

Senin eşin ben calısıyorum benim param diye düşünüyor. Böyleleri iflah olmaz, kendini geri çek bu konularda karışma iyilik için söylersin fesat olursun.
Kazık yemeden akıllanmaz. Süt oğlan çünkü. Kendine harçlık alabiliyorsan kendine haline bırak onu. Boşuna nefes tüketme hak etmeyenler için kendini üzme değmiyor bacım değmiyor.

Eşiniz sizden Uzaklaşsa eve gelmez o yüzden içinizi serin tutun, ama ailesiyle arasına girmeyin madem istemiyor .
Evet hatasını anlamış geldi özür diledi seni çok kirmusim ama soylediklerim gerçek değildi sinirle soyledim dedi

Çok haklisiniz

Adam sana ailem icin seni hatta bebegi üzerim diyo.Ve sen diosun ki ben düzeltemeye çalışıyorum alttan aliom falan.Onun ailesi bu kadar değerliyken ve onlar icin sizi üzerim hadi seni anladim ama bebeği üzerim dediği an nasil oluyor da sen soğumuyorsun????Arkadaşım önce cekirdek ailesini bilecek adam erkek herif koca adi her neyse sonra ona siz kadar muhtac olmayan ailesini.Eger ki koparmıyorsa seni ve bebeği keyfi sart koşullarına sokmayacakti.Sen eğer o adamin boyle böyle peşinden koşmaya gece yarısi yüzleşme adi altında yalvarmalara gidersen daha çok ağlar bu ruh hallerine girersin.Ayaga kalk anam babam yokken karnımdaki bebeğimle 2 kızımi alip,al ailen sana mübarek olsun diye çıktım evden.5 haftalık hamileyken çocuğumun hayatı doğması dogmamasi hakkinda konuşabildi. Sen gibiyken ben hadi ordann diye ayaga kalktim Allah a sığındım çıktım o evden.Bosanma davasi açtı hay hayy dedim bakti olmuo geri çekildi o aman yuvam dagilmasin aman seviom diyen ben telde ona bas bas bosanacam senden anlaşmaliya cevir hemen istiom die bağırıodum.Cikip gelmese sürünsem beni yok sayan benim cocuguma dil uzaktan adama dönmezdim.Kendine gell kendine sen hiç değilsin kıymet bilmeyene kendini o bebeği de hiç etme.

Babasiin üstüne tabi ki. . onlar öyle oğlanın üstüne ev mi yapar. Geleceğimiz için suanlik bir şey yapmiyo babasına guveniyor biraz da
Abinin egosunun neden tavan yaptığı belli ,size önerim kenarda eşinizden habersiz para biriktirin,ayrilsaniz yada kocanız ölse gram hak talep edemezsiniz kendinizi sağlama alinn.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…