- 11 Ağustos 2018
- 1.527
- 3.151
- 133
- 41
- Konu Sahibi mavipapatyaa
-
Vicdanına çok güzel oynamış kocan.Şimdimne yaparsa yapsın gözüne görünmeyecek dimi? Aklını başına toplamazsan hep ama hep ödün veren sadece sen olacaksın.Cidden bunu mu istiyorsun?Evlilikte bile hakettiğin değeri göremiyorsan ne diye bu işi sürdürüyorsun ki.Al karşına konuş ya aklını başına alsın yada boşan.Çekilmez bu tip insanlar ailesine seni hiç eder gözünün yaşına bile bakmaz.Ağır depresyon hapına kalırsın sonundaİnanın ben de kendime inanamıyorum . O kadar okudum ettim kendimi geliştirdim her ortama yakisirim yapmasam da mesleğim var . Ama nasıl böyle sindim nasıl bağımlı oldum ona anlamıyorum . Kendimi çok seviyorum iyi ki seviyorum kendimi hep değerli görürüm ama ona karşi istemsizce yalvarış üzüntü ağlama moduna geçiyorum . Ya ayrılırsa ya tek kalırsam gibi gibi .
Kesinlikle tercüman olmuşsunuz . Ben de susacagim anlatmaya çalıştım anlamadı . Önce kendim psikologa gideceğim sonra çift terapisi önereceğim başkasının ağzından duysun yaptıklarını çünkü narsist gibi kendini haksız bulmuyor asla . Önce ailem demesi lazımBu yazdıkların oldukça haklı şeyler. Adam anlamiyorsa ne yapacaksin? Kaç kere söylemişsin. Artık susmayi dene bence. Kızma, kendini anlatmaya çalışma. Ev arkadaşı gibi, gerekmedikçe diyalog kurma ama trip de yapma. Uzulmeyi de bırak. Çünkü bu şenlik bir şey degil. Konuşmk isterse güzelce anlatırsın tekrar. Aile terapisi iyi gelir size. Çünkü seni dinlemiyor ama uzman söyleyince bir ampul yanar kafasında
Hakkımızda hayirlisi olsun sizin bitirme nedeniniz nedirValla canim ben de esimden soğudum bunu da soyledim , o da bugün bana söyledi zaten 1 haftadır odalar ayri , herkes iftar sofrasini kendı hazırlıyor, birbirimize yokmuş gibi davranıyoruz , şirket avukatımla konustum da suan yeni dava açılmadığı için 15 Haziran'i bekliyorum ben de.
Valla canım, adam anneci , ama beni suçluyor ben anneciymis çünkü , her hafta anasina gitmemizi istedi gittikte hatta 3 güne bir istedi ona da hay hay dedim , ama hadi benim anneme gidelim dedigimde o da gecen sene 5 mayista gitmiş benim anneme yanlış anlasilmasin öyle haftada bir falan degil yani , senede 1 yani neredeyse, vay efendim ben annesine gitmek istememisimde , o da benim anneme gitmeyecekmis , ben hep ailecilik yapiyormusum bunun gibi o kadar çok ki adam resmen düşman belledi beniHakkımızda hayirlisi olsun sizin bitirme nedeniniz nedir
Boşanmak istemiyorsan ondan uzak dur ilgilenme barışmak için uğraşma mesaj yazma,,bunun öncesi tartışmada kal gelme demiş ya ben olsam kapimda yatana kadar gelmezdim,barışmak için gelmezse de ipleri koparirdim,bu evlilikte alttan alan ses çıkarmayan sen olmuşsun anlaşılan beyimiz pek nazlı.Merhabalar herkese. Eşimin aileci olduğundan bizi ikinci planda görmesinden bahsetmiştim. Normal zamanlarda çok guzel geçiniyoruz ilgi gösterir sever mutfak alışverişiydi ne istersem alır . Ama aile konusunda 3 yıldir kavga ediyoruz ve hiçbir yere varamiyoruz . Her seferinde karışma onlar için gerekirse seni de bebeğimi de üzerim bile demişti . Ben bugün ne sorun çıkarsam diye düşünmüyorum ama ila ki oluyor bir şey onlarla olunca. Altınları aldılar kavga ettik, ben aileme birkaç çeyreği habersiz verdim kızdığım için kavga ettik, annem hastaydı birkaç gün kaldım ailesinin doldurusuna gelmiş beni almadı alıştın madem gelme kal orda dedi kavga ettik hep ben peşinden koştum . Telefonumu açmadı çocuğumu saar gece 12 de arabaya koydum eve gittim yüzleşmek için . Ona göre prblemi çıkarmasam bu durumlara gelmuycez ne zaman para ya da ortaklık meselelrri çıksa ben sürat asiyomusum . Son meselede de otururken kardeşiyle konuşuyordu tamam o zaman ortak alalım dedi bir şey için bennde kapatınca hayırdır dedim ne alıyosun ikiniz ortak diye .
Ben diye bir şey yok analmiyo musun yok dedi . İyi tamam da sonuçta bı para gelmiucek mi öncesinde bı çekirdek ailemiz var ya hani sonuçta bizim de harcamalarımiz var dedim ailem bile diyemiyo genel ailemize gelirse bize de damlar dedi . Ben de üzüldüm cikistigi için yüzüm düştü konuşmadım fazla . Şimdi kaç gündür o benimle konuşmuyor bugün yazdım ise gidince artık soğudum senden ailemle ilgili para konularına karışma dedim hala karisiyosun hep aynı konular hep aynı dedi . Sogudun mu deyince heee soğudum . Uzaklaştım dedi . Kaç gündür de ayrı yatiyo önce beraber uatiyiruz uyuyamiyo sozde kalkiyo . Ben burda ailesine bir şey demedim aslında tavrına kızdım hemen beni paylamasına . Ne yapacağım yine bunalıma girdi yazmiyo iftara gelmiycem diyo . Olgun iki insan gibi oturup konuşamıyoruz bunalımlara giriyo sonra ailesi devreye giriyo sürekli onlar düzeltmeye calisiyor onunla konuşsak da ailesine gelince beni kiriyo yine .
Bu arada eşimi seviyorum ama bugün geldiğinde soğudum dedin . Dediğin şeyin ağırlığını bilmen ucunun nereye gittiğini görmen gerekiyor . Evli iki insan bunu birbirine diyemez çünkü bunun bı üstü dsha yok . Bugün dediğin şeyin nereye gittiğini düşünüp kendine çeki düzen var ben bunları haketmiyorum ve bu durum hayra alamet değil iyiye gitmiyoruz diycem . Ama ters teperse diye korkum oluyor arkadaşlar çünkü annem hasta eğer ayrılırsam basta o çok üzülür babam anneme bakiyo bebeğim var daha küçük sadece ağlıyorum ve düşünüyorum .
Karmaşık ve dağınık yazmış olabilirim oruçtan ve ruh halimden toparlayamiyorum lütfen bana bir seer deyin .
Beraber kazancta bı mal slininca esinin üstüne yspiliyormu,yoksa babasının üstüne mi oluyor,aile apartmanı ev verdi demişsiniz tapu kimin üstüne o kadar cslisiyor eşiniz sizin geleceğiniz için ne yapiyorAlmiyo yok diye . Babası ev verdi zaten aile apartmanındayım . Araba da alinmiyo herkese yetiyo masraf diye bir şekilde kaliyo . Eşime soyluyorum olsa alırız paracyok diyo ters zamanına gelirse de yetmiyo mu araba şöyle istediğim yere götüreyim diyo ama zar zor kaliyo kapıdaki gibi olmuyo
Yüzyıl beklesen sana karşı bir şeyler alacağını aldığı altınları yerine koyacağını sanmamEşimin benden tek şikayeti surat asmam . Ben her şeyi konuşarak evlendim . Öncesinde konuştum tamam dedi . Şimdi ise oyle bir şeye getirdiler ki her şeyimiz bir ayrimiz gayrimiz yok diye .tamam olmasın bir şey demiyorum ama bebeğim dogdugunda takılan paraları bile aldı eşim ki alacağım şeyler vardı . Babası sıkışmış . Ona da eyvallah dedim . Ama bı telwfi et yani . Alacağım hirnsuru şey var sürekli tamam alırız bakarız . Ne hediye alır ne bı şey sözde alicak bekliyorum
Benim normal olarak şikayet ettiği hiçbir şeyim yok kendisi de bulamiyo yemek eğitim güzellik çocuk bakımı ona ilgim her şeyim ne kadar iyi o da farkında. Ama kıymetimi bilmiyo
Babasiin üstüne tabi ki. . onlar öyle oğlanın üstüne ev mi yapar. Geleceğimiz için suanlik bir şey yapmiyo babasına guveniyor biraz daBeraber kazancta bı mal slininca esinin üstüne yspiliyormu,yoksa babasının üstüne mi oluyor,aile apartmanı ev verdi demişsiniz tapu kimin üstüne o kadar cslisiyor eşiniz sizin geleceğiniz için ne yapiyor
HayırÇalışıyormusun?
Senin eşin ben calısıyorum benim param diye düşünüyor. Böyleleri iflah olmaz, kendini geri çek bu konularda karışma iyilik için söylersin fesat olursun.
Evet hatasını anlamış geldi özür diledi seni çok kirmusim ama soylediklerim gerçek değildi sinirle soyledim dediEşiniz sizden Uzaklaşsa eve gelmez o yüzden içinizi serin tutun, ama ailesiyle arasına girmeyin madem istemiyor .
Çok haklisinizSenin eşin ben calısıyorum benim param diye düşünüyor. Böyleleri iflah olmaz, kendini geri çek bu konularda karışma iyilik için söylersin fesat olursun.
Kazık yemeden akıllanmaz. Süt oğlan çünkü. Kendine harçlık alabiliyorsan kendine haline bırak onu. Boşuna nefes tüketme hak etmeyenler için kendini üzme değmiyor bacım değmiyor.
Adam sana ailem icin seni hatta bebegi üzerim diyo.Ve sen diosun ki ben düzeltemeye çalışıyorum alttan aliom falan.Onun ailesi bu kadar değerliyken ve onlar icin sizi üzerim hadi seni anladim ama bebeği üzerim dediği an nasil oluyor da sen soğumuyorsun????Arkadaşım önce cekirdek ailesini bilecek adam erkek herif koca adi her neyse sonra ona siz kadar muhtac olmayan ailesini.Eger ki koparmıyorsa seni ve bebeği keyfi sart koşullarına sokmayacakti.Sen eğer o adamin boyle böyle peşinden koşmaya gece yarısi yüzleşme adi altında yalvarmalara gidersen daha çok ağlar bu ruh hallerine girersin.Ayaga kalk anam babam yokken karnımdaki bebeğimle 2 kızımi alip,al ailen sana mübarek olsun diye çıktım evden.5 haftalık hamileyken çocuğumun hayatı doğması dogmamasi hakkinda konuşabildi. Sen gibiyken ben hadi ordann diye ayaga kalktim Allah a sığındım çıktım o evden.Bosanma davasi açtı hay hayy dedim bakti olmuo geri çekildi o aman yuvam dagilmasin aman seviom diyen ben telde ona bas bas bosanacam senden anlaşmaliya cevir hemen istiom die bağırıodum.Cikip gelmese sürünsem beni yok sayan benim cocuguma dil uzaktan adama dönmezdim.Kendine gell kendine sen hiç değilsin kıymet bilmeyene kendini o bebeği de hiç etme.Merhabalar herkese. Eşimin aileci olduğundan bizi ikinci planda görmesinden bahsetmiştim. Normal zamanlarda çok guzel geçiniyoruz ilgi gösterir sever mutfak alışverişiydi ne istersem alır . Ama aile konusunda 3 yıldir kavga ediyoruz ve hiçbir yere varamiyoruz . Her seferinde karışma onlar için gerekirse seni de bebeğimi de üzerim bile demişti . Ben bugün ne sorun çıkarsam diye düşünmüyorum ama ila ki oluyor bir şey onlarla olunca. Altınları aldılar kavga ettik, ben aileme birkaç çeyreği habersiz verdim kızdığım için kavga ettik, annem hastaydı birkaç gün kaldım ailesinin doldurusuna gelmiş beni almadı alıştın madem gelme kal orda dedi kavga ettik hep ben peşinden koştum . Telefonumu açmadı çocuğumu saar gece 12 de arabaya koydum eve gittim yüzleşmek için . Ona göre prblemi çıkarmasam bu durumlara gelmuycez ne zaman para ya da ortaklık meselelrri çıksa ben sürat asiyomusum . Son meselede de otururken kardeşiyle konuşuyordu tamam o zaman ortak alalım dedi bir şey için bennde kapatınca hayırdır dedim ne alıyosun ikiniz ortak diye .
Ben diye bir şey yok analmiyo musun yok dedi . İyi tamam da sonuçta bı para gelmiucek mi öncesinde bı çekirdek ailemiz var ya hani sonuçta bizim de harcamalarımiz var dedim ailem bile diyemiyo genel ailemize gelirse bize de damlar dedi . Ben de üzüldüm cikistigi için yüzüm düştü konuşmadım fazla . Şimdi kaç gündür o benimle konuşmuyor bugün yazdım ise gidince artık soğudum senden ailemle ilgili para konularına karışma dedim hala karisiyosun hep aynı konular hep aynı dedi . Sogudun mu deyince heee soğudum . Uzaklaştım dedi . Kaç gündür de ayrı yatiyo önce beraber uatiyiruz uyuyamiyo sozde kalkiyo . Ben burda ailesine bir şey demedim aslında tavrına kızdım hemen beni paylamasına . Ne yapacağım yine bunalıma girdi yazmiyo iftara gelmiycem diyo . Olgun iki insan gibi oturup konuşamıyoruz bunalımlara giriyo sonra ailesi devreye giriyo sürekli onlar düzeltmeye calisiyor onunla konuşsak da ailesine gelince beni kiriyo yine .
Bu arada eşimi seviyorum ama bugün geldiğinde soğudum dedin . Dediğin şeyin ağırlığını bilmen ucunun nereye gittiğini görmen gerekiyor . Evli iki insan bunu birbirine diyemez çünkü bunun bı üstü dsha yok . Bugün dediğin şeyin nereye gittiğini düşünüp kendine çeki düzen var ben bunları haketmiyorum ve bu durum hayra alamet değil iyiye gitmiyoruz diycem . Ama ters teperse diye korkum oluyor arkadaşlar çünkü annem hasta eğer ayrılırsam basta o çok üzülür babam anneme bakiyo bebeğim var daha küçük sadece ağlıyorum ve düşünüyorum .
Karmaşık ve dağınık yazmış olabilirim oruçtan ve ruh halimden toparlayamiyorum lütfen bana bir seer deyin .
Abinin egosunun neden tavan yaptığı belli ,size önerim kenarda eşinizden habersiz para biriktirin,ayrilsaniz yada kocanız ölse gram hak talep edemezsiniz kendinizi sağlama alinn.Babasiin üstüne tabi ki. . onlar öyle oğlanın üstüne ev mi yapar. Geleceğimiz için suanlik bir şey yapmiyo babasına guveniyor biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?