• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana sordu, bende size danışıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce iş yeri ile konuşsun durumu anlatsın ne iş yaptığını bilmiyorum ama olabiliyorsa part time çalışmayı veya gece haftasonu çalışmayı teklif etsin. Sonra okulla konuşsun devam zorunluluğu istemeyen hocalar olabilir. Sadece sınavlara girip çıkar.
İşlenen ders notlarını alıp birde sınavlara gidip girmeyi kabul etme şansı var mıdır peki

Umarım yardımcı olurlar. Okul açılınca gel konuşalım demisler eşime
Olurlar bence ya 🤔 hocam evliyim işede ihtiyacım var çalışmayada mecburum acaba beni devamsızlık konusunda desteklermisiniz sizi mahçup edecek bir durumada sokmam ben arkadaşlardan notları alıp dersime çalışıp diplomamı almayı istiyorum derse hocalar destek çıkar. Vardı sınıfta evli yaşı büyük olanlar bizlerde yardım ederdik.

Olurlar bence ya 🤔 hocam evliyim işede ihtiyacım var çalışmayada mecburum acaba beni devamsızlık konusunda desteklermisiniz sizi mahçup edecek bir durumada sokmam ben arkadaşlardan notları alıp dersime çalışıp diplomamı almayı istiyorum derse hocalar destek çıkar. Vardı sınıfta evli yaşı büyük olanlar bizlerde yardım ederdik.
Teşekkür ederim cevap icin🙏 dersleri de sözel dersler zaten uzaktan da halledilebilir dersler umarım kabul ederler. Olmazsa artık okula devam etmesi daha hayırlısıdır umarım ☺

Tabi var insaflı hocaya denk gelmesi lazım. Hocaların çalışan öğrencilere toleransı oluyor hep. En azında kamuda öyle çok var.
Umarım dediğiniz gibi olur. Olmazsa da ne yapalım okula devam et diyeceğim sanırım en doğrusu bu

Okul bitince üst kademeye cikarilacak.
Ama okul bitsin diye bu isyeriyle yollari ayiriyor.

Bana mantikli gelmedi. Cunku issiz kalma ihtimali de var.

Is yeriyle konussa, gelismek istedigini, meslegini egitimli sekilde yapmak istedigini soylese, bir sene icin part time sekilde veya esnek calisma sansi olmaz mi?

Ben bu ekonomide is birakmazdim.

Eldeki elma her zmn iyidir, ben kasim gibi online a gecilecegine neredeyse eminim. Gerekirse gec ciksin isyeri ile gorussun biraz idare etsin sonra duruma gore degerlendirilir.
Çok da işimize geliyordu uzaktan egitim bazıları kızacak ama biz seviniyorduk bu duruma ne yapalım artık duruma göre bakacağız 🙏😊

Tabi ki işi bırakmasın. Okulu gerekirse bir sene uzatsın ama şansını denesin işle beraber yürür mü diye.

Okul bitince üst kademeye cikarilacak.
Ama okul bitsin diye bu isyeriyle yollari ayiriyor.

Bana mantikli gelmedi.

Is yeriyle konussa, gelismek istedigini, meslegini egitimli sekilde yapmak istedigini soylese, bir sene icin part time sekilde veya esnek calisma sansi olmaz mi?

Ben bu ekonomide is birakmazdim.
Açıkçası ben işini bırakmasına onay veremezdim şöyle bir zamanda.
Haklısınız hem ekonomi, hemde yaşadığımız sehir iş imkanı kısıtlı. Eger ikisini bir arada götürebilirse bizim açımızdan çook iyi olacak okul biter bitmez isyerinde kademe yükseltiriz dediler. Ama okul devamlılık isterse ikisi bir arada olması mümkün değil . Çıkarsa da baska firmada mesleğini devam ettirecek okul bitince tabi

Emin misiniz yüzyüze olacağından. Okulların çoğu hibrit kararı aldı birkaç fakülte hariç. Eşinizin bölümü de muhtemelen öyledir. Yüzyüze eğitimi hocalar da istemiyor. İşi bırakması bu ortamda çok saçma olur. Yüzyüze eğitim kararı almışsa bölümü, hocalar yardımcı olur. Konuşmadan da işi bırakmasın bence.

Haklısınız hem ekonomi, hemde yaşadığımız sehir iş imkanı kısıtlı. Eger ikisini bir arada götürebilirse bizim açımızdan çook iyi olacak okul biter bitmez isyerinde kademe yükseltiriz dediler. Ama okul devamlılık isterse ikisi bir arada olması mümkün değil . Çıkarsa da baska firmada mesleğini devam ettirecek okul bitince tabi

Demek ki is yeri egitime sıcak bakıyor. Is yerini biraz sıkıstırsın, esneklik saglarlar.
Önümüz kıs, kapanmalar gelebilir. Hele okula gidicem diye isten cikip evde oturmak durumunda kalirsa canı yanar. Bence kesinlikle isten cikmamali. Ama yari zamanli calisma vs talep etsin.

Yani okulu bitirince herkes ona hadi gel gel diye kucak açmayabilir. Evdeki hesap çarşıya uymayabilir, dikkatli olun diyorum ben.

Emin misiniz yüzyüze olacağından. Okulların çoğu hibrit kararı aldı birkaç fakülte hariç. Eşinizin bölümü de muhtemelen öyledir. Yüzyüze eğitimi hocalar da istemiyor. İşi bırakması bu ortamda çok saçma olur. Yüzyüze eğitim kararı almışsa bölümü, hocalar yardımcı olur. Konuşmadan da işi bırakmasın bence.
Esimin telefonuna okulundan mesaj geldi derslerin yuzde 40 uzaktan yüzde 60 yüz yüze olacak diye. Umarım açılmaz. Ve kafamı karıştıran yüzde 40 uzaktan olan ders için insanlar 1 seneligine evini bırakıp okula gelirler mi saçma da geliyor bir yandan sistem bilemiyorum.

Merhaba. Eşim 2 senelik üniversite okuyor. Yani 1. Senesi bitti uzaktan egitimle 2. Seneye basliyacak işte. Okuduğu okul yaşadığımız şehirde. Hali hazırda işi var mesleği var. Okuduğu bölüm de kendi meslegiyle bağlantılı ve okul bitince onu işyerinde üst kademeye çıkaracak. Şimdi okullar bu sene yüz yüze olacağı icin esim işi bırakıp okulu bitirip 1 sene kayınbabamların yanında vs çalışıp eve bakacak hemde okulu bitirecek geçim sıkıntımız olmaz onda sıkıntı yok. Ama eger işi bırakırsa tekrardan girme şansı yok ancak başka firmada is bulup çalışır ki burada is imkanları biraz kısıtlı. Sizce okulu dondursun mu yoksa 1 sene dişimizi sıkıp okulunu bitirsin mi ? Çok arada kaldı Eşim bana danıştı bende yanlış karar versin istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Pandemiden ötürü iş bulmanın zor oldugunu dusunuyorum... Şahsi fikrim işi bırakmaması şu dönem için konusuyorum ki kısıtlamalar vs tekrar olur mu? Nolur ne olmaz belirsiz bir düzende oldugumuzu dusunuyorum...Pirince giderken,bulgurdan olmayalım korkusu var su donemde bence...Hakkınızda hayırlısı olsun...

Merhaba. Eşim 2 senelik üniversite okuyor. Yani 1. Senesi bitti uzaktan egitimle 2. Seneye basliyacak işte. Okuduğu okul yaşadığımız şehirde. Hali hazırda işi var mesleği var. Okuduğu bölüm de kendi meslegiyle bağlantılı ve okul bitince onu işyerinde üst kademeye çıkaracak. Şimdi okullar bu sene yüz yüze olacağı icin esim işi bırakıp okulu bitirip 1 sene kayınbabamların yanında vs çalışıp eve bakacak hemde okulu bitirecek geçim sıkıntımız olmaz onda sıkıntı yok. Ama eger işi bırakırsa tekrardan girme şansı yok ancak başka firmada is bulup çalışır ki burada is imkanları biraz kısıtlı. Sizce okulu dondursun mu yoksa 1 sene dişimizi sıkıp okulunu bitirsin mi ? Çok arada kaldı Eşim bana danıştı bende yanlış karar versin istemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum
Bilmiyorum çocuğunuz var mı diye ama okul öncelik olmalı çocuk olunca o da zorlaşır . Çoğu üniversite devamsızlığı çok takmıyor .ayarlamaya çalışır yoksa okumaya devam etsin . Bir dondurunca öylece kalıyor .şimdiki imkanlar ilerde olur mu hayat ne getirir belli olmaz .

Bilmiyorum çocuğunuz var mı diye ama okul öncelik olmalı çocuk olunca o da zorlaşır . Çoğu üniversite devamsızlığı çok takmıyor .ayarlamaya çalışır yoksa okumaya devam etsin . Bir dondurunca öylece kalıyor .şimdiki imkanlar ilerde olur mu hayat ne getirir belli olmaz .
Ileride bitirmesi daha zor olur bütün dersler yüzyüze olur simdi pandemi var diye derslerin bir kısmı yüzyüze yapılacakmış. İşte bizde arada kaldık bakalım

Tabii ki önce eğitim, en az %50 güveniyorsa tabii okuduğu bölüme. Siz de yardım edersiniz 1 yıl evin geçimine ne olacak ki sayılı gün çabuk geçer. Yazık adama böyle arada kalmasın, üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X