Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eşim bana sordu, bende size danışıyorum ve yorumlarınızı bekliyorum..
Yemen'de pirince giderken eldeki bulgurdan olunmaz inşallah. Zaten bu gidişle yine onlina eğitime dönülecek..bir yil kesintisiz yüz yüze eğitim olacağının garantisi yokken neden işi bırakıyor. Belki okula gidemeyecek.
Isi birakmasin kesinlikle çünkü bulundugunuz sehirde imkanlar kisitli diyorsunuz hem bitirince mevkide yukselme ihtimali de var okul bitince baska firmada ise girecegi kesin degil okul her halukarda biter is yeri ile okuldaki hocalar ile anlasarak bir sekilde bitirilir .. herkes okul onemli demis te bu devirde onemi mi kaldi allah askina halihazirda isi olmasa neyse pandemiden dolayi butun firmalar işçi cikariyor.. kesinlikle isi birakmasin hocalarla halletsin derim ben
Çalıştığı için hocalar yoklamada kolaylık sağlayacaktır. Biraz zor olur ama sınav döneminde izin alarak mezun olabilir. Bu yüzden böyle bir risk almak ilk tercihi olmamalı