Eşim bana sormadan arkadaşladıyla plan yapıyor bu doğrumu sizce ?

Bu evliliğe göre değişir. Birbirinize kalan zamana göre, çocukların olup olmamasına göre, ne kadar sık yaptığına göre vs vvs.
Benim evliliğim için normal değil. Zamanımız çok kısıtlı fırsat az onları da çocuklarıyla değerlendirmek zorunda plan yaparken de izin alması gerekiyor
Ben evde otururken öyle haftanın bilmem kaç günü keyif çatamaz.

Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
Bu konu değişken ama mesela her gün mü böyle ya da her hafta sonu mu böyle eğer öyle ise çok cirkin.

Atıyorum maç grubundan yazılıyor eşim bana yazıyor ya da arıyor Salı akşamı maça gideceğiz işimiz var mı ona göre adam çıkaracaklar diye.

Ya da bu öğlen iş arkadaşlarımızla yemeğe gideceğiz diyor çünkü bu iş yeri ile yapılan bir plan ben dahil olamam ve öğlen arası gidecekler

Ama misal x akşamı erkek erkeğe bir planları oldu herked eşlerine diyor ona göre gidip gitmiyorlar duruma göre değişir bu

Siz plansız bir insan mısınız mesela otururken hadi kalk annemlere mi gidelim diyorsunuz ben planımı günler önceden yaparım eşim zaten bilir x gün plan var ona göre arkadaşlarını yönlendirir

Evliliğe göre değişen bir durum. Sizin arkadaşlarınızla çıkmanıza engel oluyorsa kendi de çıkamaz.
biz ayrı planlar yapıyoruz ve izin de almıyoruz. Ama bu karşılıklı olan bir durum. Yani ben de şu gün şununla çıkacağım derim eşim de aynı şekilde yarın şunlarla görüşeceğim der. İzin alsa tuhaf olurdu zatenn

Eğer istediğiniz kişi bile istediğiniz zaman eşinizin onayı olmadan sizde plan yapabilme özgürlüğünüz varsa nırmal. Yok ben gezer bozarım karım evde ben onay vermeden çıkamaz diyen bir tiplerden ise değil.

Eşim erkek arkadaşlarıyla öğlen böyle edelim akşam söyle edelim diye plan yapıyor bana sormadan sizce doğrumu ?
Ne yapsın izin mi alsın cidden herşey için? Yani bazen bir arkadaşımız mesaj atar şunu yapalım mı diye o zaman ikimizde sorabiliriz ama disardayizdir arkadaşlarla plan yaparız o da ben de bunun için izin almayız. Karşılıklı olarak ihmal durumu olmadığı sürece izin bana çok itici geliyor. Çocuk muyuz?

Back
X