- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
Anladım canım. Senin yapabileceğin en mantıklı şey işe girip hayatına yön vermek olacak.Çünkü ikiz bebeklerim var ve ailemde gelinlikle girdin kefenle çıkacaksın anlayisi var vede babam yok arkamda duracak
Sanayi bölgesi olabilir ama derincenin havası iyi.Asl
ASlında beni en çok
Demek havadı kötü? Ben şuan kazdağı'nda pırıl pırıl bir yerde oturuyorum. Burası da çok sıkıcı.ama buraya alışığım. Havası kötüyse yandım.ciğerletim hassas
Siz nerdesiniz ki ? harmantarlinin en yüksek yerlerin demi ?Sanayi bölgesi olabilir ama derincenin havası iyi.
Hayır ben orda oturmuyorum. Harmantarla da halamlar oturuyor. Derince de amcamlar. Ben istanbul. Uygun fiyatta ev olsa izmitten ev alırım. Yaşam yeri olarak derince yenikent ve izmit merkezi tercih ederim.Siz nerdesiniz ki ? harmantarlinin en yüksek yerlerin demi ?
Bunu da diyorsa gerçekten yolu açık olsun derim. Gitsin yaşasın anası babasıyla!Banada ayni şekilde ben gidice m sen kal istersen diyor iki çocukla nasıl kalayım ki . biliyor mecbur gidecegimi
Evet ,yüz bulunca astar istemek,erkekliğin şanındandır.Yoksa derince güzel bir yer,aman aman gecelere akma durumunuzBugün bunu yapan yarın nasıl olsa sözüm geçiyor diye işin daha da cıvığını çıkarabilir.Önünü almanız lazım.
Çekin resti
Bunu diye biliyor Çünkü benim Burda kalamayacağımı biliyor. Daha 6 aylık bebeklerim Var BenimBunu da diyorsa gerçekten yolu açık olsun derim. Gitsin yaşasın anası babasıyla!
Derince yi hiç görmedim demişsiniz, hiç gitmediniz mi kayınvalidenizin evine?Eşimin ailesi derincede yaşıyor. Ama ne nişanlılık nede evlilik süresince oraya taşınırız demedi.konusunu dahi açmaya gerek görmedim.ama 2 aydır oraya taşınmaktan bahsediyor.ev arayışına bile girmiş.annesi babası yaşlanacakmış bugün yarın.tek erkek çocuk olarak uzaklarında olamazmış.kendimi hiçe sayılmış,aldatılmış hissediyorum. Evlilik böyle bir şey mi? Derinceyi görmedim ama şimdiden nefret ediyorum. Ben orada yapamam.boğulacakmışım gibi geliyor. Ağlamaktan içim çıktı .nasıl ikna ederim. Derince yaşanılır bir yer midir ki?
Peki ya,insan gibi iletişim kurmaya ne oldu?Düşünmek ve iletişim kurmak insanın en büyük özelliğiydi?İşlerine gelince, nasıl da,eğitim,iletişim,görgü,sevgi,anlayış saf dışı bırakılıyor değil mi?Halbuki eminim evliliğe kadar,düşünceli,naif,bir damla gözyaşınıza kıyamayan insanlardı.Bunu diye biliyor Çünkü benim Burda kalamayacağımı biliyor. Daha 6 aylık bebeklerim Var Benim
+1@Maya5358 dilerseniz ayrı bir konu açın.
Konu sahibine ayıp olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?