eşim bana sormadan Derince'ye taşınma kararı aldı

Kocanınzın kafasına buyruk iş yapması çok yanlış. Burda haklısınız.

Derinceyi biliyorum. Kocaelinin ilçelerinden. Çoğu ilçeye göre güzelde. 60 evlerde kuzenlerim oturuyor. Yazları gitmişliğim çoktur. Zaten ist kocaeli arası mesafe kısa bende. Herneyse derince yaşanılabilir bir yer. Bir vasıtayla izmit merkeze ulaşabilirsin. Herşey var. Küçük istanbul gibi.

Yaxları 3 ay açık fuarı var. Eğlencelidir de.

Bence sevebilirsin orayı. Ama kv ile kp'e yakın olmak zor olur mu bilemem. Orası meçhul.

Sanayi bölgesi olabilir ama derincenin havası iyi.

Siz nerdesiniz ki ? harmantarlinin en yüksek yerlerin demi ?
Hayır ben orda oturmuyorum. Harmantarla da halamlar oturuyor. Derince de amcamlar. Ben istanbul. Uygun fiyatta ev olsa izmitten ev alırım. Yaşam yeri olarak derince yenikent ve izmit merkezi tercih ederim.

Gitmeyin sizin aileniz yok mu ? Onlar sizi buyutmedi mi siz hayirsiz misiniz nasil birakicaksiniz ?

Yaslilarmis esin kendi mi bakicak yooo bakicak olan sensin .

Derince falan bilmiyorum kocaeli genelanlamda yasanilcak yer degil . Arkadaslarimiz oturuyodu bi pastane zor bulduk 4 yil once ilk ve sonkkez gittim

Otur oturdugun yerde sen gitmeyince gitmesinin bianlami olmuycagi icin zaten gitmes

Eşimin emrivaki yapması sonucu yeni evliyken Doğu hizmeti çıksın aradan diye buraya geldik. Gerçekten çok mantıklı bir gerekçesi olmasına rağmen Başının etini o kadar yedim ki şimdi tercihleri tamamen bana bıraktı, yorum bile yapmıyor. Ki süresiz kalmayacağımız baştan belliydi, 3 sene dayanabilmemin tek sebebi 3 sene sonra istediğim yere gidecek olmam oldu.

Emrivaki ile ömür boyu yaşayacağımız yere karar veremez. Çok istiyorsa yolu açık olsun! Tek başına mı yaşıyor ki tek başına karar veriyor?

Bugün bunu yapan yarın nasıl olsa sözüm geçiyor diye işin daha da cıvığını çıkarabilir.Önünü almanız lazım.
Çekin resti
Evet ,yüz bulunca astar istemek,erkekliğin şanındandır.Yoksa derince güzel bir yer,aman aman gecelere akma durumunuz
yoksa pekala da yaşanır.
Ama beraber karar verip te,yada tayin sebebiyle gitmek başka,topraam beni çağırıyo modunda,peşinde aileyi sürüklemek başka

Sanırım eşinizin ailesine destek güvenmiyorsunuz
Aileniz bu durumlara ne der
destek olurlarsa sizi sayması gerektiğini görse yeter sankim

Derince yi hiç görmedim demişsiniz, hiç gitmediniz mi kayınvalidenizin evine?

Eşinizle ciddi bir konuşma yapın, bu ikinizin kararı olmalı, tek başına olacak iş mi?
Adam güzellikle anlatsa belki isteyeceksiniz ama bu şekilde habersiz ev arayışları, emrivaki yapması sizi hiçe saymak olmuş, ayıp etmiş.
Umarım konuşmakla ortak bir yok bulursunuz.

Bunu diye biliyor Çünkü benim Burda kalamayacağımı biliyor. Daha 6 aylık bebeklerim Var Benim
Peki ya,insan gibi iletişim kurmaya ne oldu?Düşünmek ve iletişim kurmak insanın en büyük özelliğiydi?İşlerine gelince, nasıl da,eğitim,iletişim,görgü,sevgi,anlayış saf dışı bırakılıyor değil mi?Halbuki eminim evliliğe kadar,düşünceli,naif,bir damla gözyaşınıza kıyamayan insanlardı.
Allah,anlayışlı,merhametli insanlarla karşılaştırsın,tüm genç kızları...

Gitmeyin bu kadar basit. Sanki ailesine kendi bakacak onu da size yaptıracak. Bi de erkek evlat olarak gitmeliyim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…