eşim bana sormadan Derince'ye taşınma kararı aldı

Sana sormadan böyle bir karar alması hic hos degil. hayatımızı ne anne baba ne de baskasına göre ayarlayamayız. Benim eşimde anne babasının ihtiyacı oldugunda destek olmak istiyor. Su an sükür kendilerini idare ediyorlar. Niye alısamayasın ben su an yurt dışına gelin olarak geldim mesela ilk basta alısamadım sonradsn insan alısıyor.

Yapacak bisey yok gibi kavga cikar en iyisimi siz aglamayin yazik goz yaslariniza

madem kendini savunmaktan acizsin. sus ve kocan nasıl isterse öyle yaşamaya devam et. kv nin dibinde evi bulur. git anamın evini temizle yemeğini yap der, sen de yaparsın. üstüne onlara ödül diye 3-5 çocuk doğur.

Derinceyi gördüm sakin sessiz bir yer kuzenim orada yaşıyor ben şahsen dinginliği severim yaşayabilirim orada bence sizde kendinize problem yapmayin önyargılı davranmayin derim

Canim ins duzelir durumun ama esin takmissa buna biraz zor.bnde yasyrm byle biseyi demek bitek bnde yokmus.bnmkide ailesinin oraya gtmek istyr hmde ucra gelismemis bi koye ama ben istemiyrm cok kawga ettik ve sonunda o gtti ben ewimde yanlizim.onu bekliyrm..pisman olur dye ama..anliyrm seni onlarla ayni yerde yasamak istemysn daha iyi gelismis yerde yasamk istysn en onemliside tek basiniza mamur mutlu olmak istysn.bndr istyrm ama erkekler delirdi iyice .biz onlari ailemizle ayni yere gtrsek gelmylar ama bizi surukluyolar.cocugunda warmis anlasmaya bakin ins vazgecer

hala bekliyor musun döner diye?

Ev gösterdi az önce oralı bile olmadım.isterse saray olsun. Ha diye hemen tayin çıkmaz ama uzun vadede maalesef gidilecek

Neden diyemiyorsunuz? Gerçekten merak ettiğimden soruyorum. Mesleği olan, lisans mezunu bir kadını fikri alınmadan yapılmaya çalışılan hayatını değiştirecek bir kararda sesini çıkartmasını engelleyen nedir tam olarak? Anlamaya çalışıyorum çünkü ama anlayamıyorum.

Ev gösterdi az önce oralı bile olmadım.isterse saray olsun. Ha diye hemen tayin çıkmaz ama uzun vadede maalesef gidilecek
Eninde sonunda gitmeyi kabul ediyorsun madem neden çare arar gibi konu açtın ki?
eşine kızdın ve trip attın. ama içini buraya döktün.
eşine burayı okut da biz senin yerine söylemiş olalım fikrini.
şimdi durduk yerde şiddet görmeni de istemeyiz.

Ayni mevzu bizde 2 yil once olmustu. Neden istemedigimi sebepleriyle tek tek anlattim tabi bi kismina cevap verdi bi kisminda sustu kaldi. En son gidecekse de benim gitmeyecegimi duzenimi bozmayacagimi söyledim. Tabi ki yapamadi. Kararli ve inat oldumu bilir gelmiyorum dediysem gitmem. Bence kocamdir aglasamda sizlansamda giderim demek yerine ayaklari ustunde duran guclu kadin oldugunuzu gosterin.

Boşanmak dışında bir çözüm var mı ki
sen grill in söylediklerine bakma , herkesle dalga geçer , iğne gibi laf sokar , alaycı yorumlar ypar tüm konularda , kadınları yaşadıkları yüzünden küçümser yargılar ama banlanmaz , moderatörle arasını iyi tutmuş belliki yada birilerine torpil geçiliyor çok bariz .. hadi yine banlayın beni doğruları söylediğim için..

Bzde yasiyrz aynini suanda konu sahibinin konusunu bolmek istemyrm ben zaten konu actim kndimede bnde sizin gbi tek tek anlattim tawrimida koydum tawiz wermedim ama esim ben ewde yokken esyalarinida alip gtti..beni oraya cgriyor bazen icinde bulundgum psikolojiden ve esimi sewerek ewlendgimiz icin ne biliyim gtsemmi dye dsnmeden edemiyrm..orda olmayacagini biliyrm ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…