- 3 Şubat 2017
- 829
- 3.234
- 28
madem kendini savunmaktan acizsin. sus ve kocan nasıl isterse öyle yaşamaya devam et. kv nin dibinde evi bulur. git anamın evini temizle yemeğini yap der, sen de yaparsın. üstüne onlara ödül diye 3-5 çocuk doğur.diyebilsem
Canim ins duzelir durumun ama esin takmissa buna biraz zor.bnde yasyrm byle biseyi demek bitek bnde yokmus.bnmkide ailesinin oraya gtmek istyr hmde ucra gelismemis bi koye ama ben istemiyrm cok kawga ettik ve sonunda o gtti ben ewimde yanlizim.onu bekliyrm..pisman olur dye ama..anliyrm seni onlarla ayni yerde yasamak istemysn daha iyi gelismis yerde yasamk istysn en onemliside tek basiniza mamur mutlu olmak istysn.bndr istyrm ama erkekler delirdi iyice .biz onlari ailemizle ayni yere gtrsek gelmylar ama bizi surukluyolar.cocugunda warmis anlasmaya bakin ins vazgecerEşimin ailesi derincede yaşıyor. Ama ne nişanlılık nede evlilik süresince oraya taşınırız demedi.konusunu dahi açmaya gerek görmedim.ama 2 aydır oraya taşınmaktan bahsediyor.ev arayışına bile girmiş.annesi babası yaşlanacakmış bugün yarın.tek erkek çocuk olarak uzaklarında olamazmış.kendimi hiçe sayılmış,aldatılmış hissediyorum. Evlilik böyle bir şey mi? Derinceyi görmedim ama şimdiden nefret ediyorum. Ben orada yapamam.boğulacakmışım gibi geliyor. Ağlamaktan içim çıktı .nasıl ikna ederim. Derince yaşanılır bir yer midir ki?
hala bekliyor musun döner diye?Canim ins duzelir durumun ama esin takmissa buna biraz zor.bnde yasyrm byle biseyi demek bitek bnde yokmus.bnmkide ailesinin oraya gtmek istyr hmde ucra gelismemis bi koye ama ben istemiyrm cok kawga ettik ve sonunda o gtti ben ewimde yanlizim.onu bekliyrm..pisman olur dye ama..anliyrm seni onlarla ayni yerde yasamak istemysn daha iyi gelismis yerde yasamk istysn en onemliside tek basiniza mamur mutlu olmak istysn.bndr istyrm ama erkekler delirdi iyice .biz onlari ailemizle ayni yere gtrsek gelmylar ama bizi surukluyolar.cocugunda warmis anlasmaya bakin ins vazgecer
Evet..hala bekliyor musun döner diye?
yazık. çok yazık boşa geçen günlerine.Evet..
diyebilsem
Eninde sonunda gitmeyi kabul ediyorsun madem neden çare arar gibi konu açtın ki?Ev gösterdi az önce oralı bile olmadım.isterse saray olsun. Ha diye hemen tayin çıkmaz ama uzun vadede maalesef gidilecek
Boşanmak dışında bir çözüm var mı kigerçekten memur musun?
yazık sana vah sana.
sen grill in söylediklerine bakma , herkesle dalga geçer , iğne gibi laf sokar , alaycı yorumlar ypar tüm konularda , kadınları yaşadıkları yüzünden küçümser yargılar ama banlanmaz , moderatörle arasını iyi tutmuş belliki yada birilerine torpil geçiliyor çok bariz .. hadi yine banlayın beni doğruları söylediğim için..Boşanmak dışında bir çözüm var mı ki
Ayni mevzu bizde 2 yil once olmustu. Neden istemedigimi sebepleriyle tek tek anlattim tabi bi kismina cevap verdi bi kisminda sustu kaldi. En son gidecekse de benim gitmeyecegimi duzenimi bozmayacagimi söyledim. Tabi ki yapamadi. Kararli ve inat oldumu bilir gelmiyorum dediysem gitmem. Bence kocamdir aglasamda sizlansamda giderim demek yerine ayaklari ustunde duran guclu kadin oldugunuzu gosterin.
Bzde yasiyrz aynini suanda konu sahibinin konusunu bolmek istemyrm ben zaten konu actim kndimede bnde sizin gbi tek tek anlattim tawrimida koydum tawiz wermedim ama esim ben ewde yokken esyalarinida alip gtti..beni oraya cgriyor bazen icinde bulundgum psikolojiden ve esimi sewerek ewlendgimiz icin ne biliyim gtsemmi dye dsnmeden edemiyrm..orda olmayacagini biliyrm ama..Ayni mevzu bizde 2 yil once olmustu. Neden istemedigimi sebepleriyle tek tek anlattim tabi bi kismina cevap verdi bi kisminda sustu kaldi. En son gidecekse de benim gitmeyecegimi duzenimi bozmayacagimi söyledim. Tabi ki yapamadi. Kararli ve inat oldumu bilir gelmiyorum dediysem gitmem. Bence kocamdir aglasamda sizlansamda giderim demek yerine ayaklari ustunde duran guclu kadin oldugunuzu gosterin.
diyebilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?