eşim bana sormadan Derince'ye taşınma kararı aldı

Aynen öyle evlenmeden önce ve sonraki kişinin aynı kişi olması o kadar garip ki

Yalnız şuda var,sevgililik yıllarında,bana hiç kıyamaaaz,annesine benim için kızdı,kızkardeşine çemkirdi,aaşşkkıım,beni çook seviyooo,modundaki kızlar,insan neyse odur.Üç gün sonra emin olun,aynı oklar size dönecek.
Çünki her kap içindekini sızdırır.Bal küpüyse bal,sirke küpüyse sirke...

Derince güzel bi yer önyargılı olmayın.Merkeze çok yakın.Eşinizin sizin fikrinizi sormamasına bir şey diyemem tabi

Canim derince kesinlikle zannettiğiniz gibi bi yer degil cok guzel merkeze de yakin

Bende kocaeli ye gelin geldim derince kötü bi yer değil merkeze çok yakın kendi çarşısıda var güzel bi yer asıl sorun bence semt olmamalı kV KP yakın olunca huzurunuz kaçar mi

Evli misin nişanlı misin? Evlisin ve hiç eşinin ailesine gitmediniz mi? Eviniz nerede İstanbulda mi? Bir de anlamadım siz çalışmiyorsunuz diyelim. Kocanız da mı çalışmıyor. Öyle pat diye yer değiştirilir mi?

Havası kötü tabi. İzmit te özellikle Dilovası çok fena. Derince de oraya yakin. Hep kimyasal fabrikalar var. Hepsi 7/24 gök yüzüne zehirli gazlar salıyor. O bölgenin insanı hep ciğerlerinden hasta. Bununla ilgili Kocaeli Üniversitesinde araştırmalar yapıldı. Yazılan makaleler yüzünden hocaları halkı paniğe suruklemekten dava açıldı. Sonra ne olsu bilmiyorum. Haberi cikiyor ama devami gelmiyor genelde.

Yakın tarihde de ankara'da bir binayı yıkıtilar. 350 ton asbest içeren molozu İzmit e ya dokecekler ya da döktüler. Orası belirsiz.

Kaz dağlarından oraya siz gideceğinize ailesi oraya gelsin. Madem yaşlılar kaz dağlarında ömürleri uzar.

Sizin aileniz yok mu, onlar nerede yaşıyorlar? Kocanızın, çalışıyorsanız sizin mesleğiniz ne? Nasıl ha diyince taşınıyorsunuz?

Derince çok güzeldir ki.. Ön yargılı olmayın. Denize çok yakın, parkları bahçeleri bol.. Kocaeli merkeze ulaşım çok kısa ve rahat..

Derince cok guzel biyer suan nerdesin bilmiyorum ama heryere yakin deniz var bikere harikalar sahili var sakin vapura bin al simiti eline izmite git karsiya gec dehirmendereye hafta sonlari bolbol gezersiniz bence super

Ben de Derince de yaşıyorum.Gayet te güzel.Biraz da ne beklediğiniz önemli.Önyargılı olmayın.Kaz Dağı'ndaki temiz havayı bulamazsınız evet ama çarşı,pazar,alışveriş,yaşanacak ev ne ararsanız bulursunuz.Buradaki sorun eşinizin sizin fikrinizi almamış olması.Bu daha sinir bozucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…