Aynen öyle evlenmeden önce ve sonraki kişinin aynı kişi olması o kadar garip kiPeki ya,insan gibi iletişim kurmaya ne oldu?Düşünmek ve iletişim kurmak insanın en büyük özelliğiydi?İşlerine gelince, nasıl da,eğitim,iletişim,görgü,sevgi,anlayış saf dışı bırakılıyor değil mi?Halbuki eminim evliliğe kadar,düşünceli,naif,bir damla gözyaşınıza kıyamayan insanlardı.
Allah,anlayışlı,merhametli insanlarla karşılaştırsın,tüm genç kızları...
Ben derince de oturuyorum.kocaeliKocaeli'ye bağlı
Ben konu sahibi sandım yorum yaparken@Maya5358 dilerseniz ayrı bir konu açın.
Konu sahibine ayıp olmasın.
Canim derince kesinlikle zannettiğiniz gibi bi yer degil cok guzel merkeze de yakinEşimin ailesi derincede yaşıyor. Ama ne nişanlılık nede evlilik süresince oraya taşınırız demedi.konusunu dahi açmaya gerek görmedim.ama 2 aydır oraya taşınmaktan bahsediyor.ev arayışına bile girmiş.annesi babası yaşlanacakmış bugün yarın.tek erkek çocuk olarak uzaklarında olamazmış.kendimi hiçe sayılmış,aldatılmış hissediyorum. Evlilik böyle bir şey mi? Derinceyi görmedim ama şimdiden nefret ediyorum. Ben orada yapamam.boğulacakmışım gibi geliyor. Ağlamaktan içim çıktı .nasıl ikna ederim. Derince yaşanılır bir yer midir ki?
Bu dert sadece bede var sanmistim aynısını yasayan olduğunu görünce bende katildim kusura bakmayın . özellikle konu sahibinden özür dilerim.@Maya5358 kendinize konu acin lutfen hem konu sahibinin konusunu dagitiyorsunuz hemde bizlerin kafasi karisiyor.
Bosansın mıSize fikrinizi bile sormayan adamlardan kurtulun. Hiçe saydırtmayın kendinizi.
Bosansın mı
Estağfurullah önemli değil. .Bu dert sadece bede var sanmistim aynısını yasayan olduğunu görünce bende katildim kusura bakmayın . özellikle konu sahibinden özür dilerim.
o kadar kolay değil bu.Evet. Beni sevmeyen, fikrimi bile sormayan adamlamla evli kalmazdım.
o kadar kolay değil bu.
Asl
ASlında beni en çok
Demek havadı kötü? Ben şuan kazdağı'nda pırıl pırıl bir yerde oturuyorum. Burası da çok sıkıcı.ama buraya alışığım. Havası kötüyse yandım.ciğerletim hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?