hayatını kendi ellerinle mahvettin yani.Bizim ilişkimizde başından beri dengesizlik var.sevdiği bir kız vardı ama yürümüyordu.bir ayrılık sonrası benimle olmaya başladı. Öbür kızın devreye girmemesi için alelacele nişana ve nikaha sürükledim.daha çok seven bendim. Tek taraflı sevmek mutlu eder sandım. Ama hataymış.hiç eşiti olamıyorum
Sivasli olupta sivastan kopabileni hiç görmedim. :))) ama sivas güzeldir yaniAyni şeyi bende yaşıyorum üstelik biz evlenmeden konuşmuştuk . Simdi birden Sivasa taşınma kararı aldı ve maalesef vazgeciremedim bende çok üzülüyorum neden böyle oluyor . Resmen gunahima girdi
sen grill in söylediklerine bakma , herkesle dalga geçer , iğne gibi laf sokar , alaycı yorumlar ypar tüm konularda , kadınları yaşadıkları yüzünden küçümser yargılar ama banlanmaz , moderatörle arasını iyi tutmuş belliki yada birilerine torpil geçiliyor çok bariz .. hadi yine banlayın beni doğruları söylediğim için..
Biraz araştırdım beğendim açıkçası. Üzüldüğüne pişman olursun bence:)
Neden büyük harflerle yazıyorsunuz? Küçük harfle yazınca da okuyabiliyoruz.KATILIYORUM KARALAR BAĞLAYACAK BIR YER DEĞİL......bak hemen kirli havası bizi öldürecek ciğerlerımız iflas edecek diye düşünme sigara içmiyorsun sonuçta önlemlerını alırsın takma
Bu üzgün hesaplar beni meraklandırıyor keşke dönseler ve son durumlar ne anlatsalar :)Eski konuyu hortlatmışlar konu sahibi o kocayı boşadı büyük ihtimal değil ki Derince
Derince harika bir yer ön yargili olmayın gercekten cok guzel bir yerEşimin ailesi derincede yaşıyor. Ama ne nişanlılık nede evlilik süresince oraya taşınırız demedi.konusunu dahi açmaya gerek görmedim.ama 2 aydır oraya taşınmaktan bahsediyor.ev arayışına bile girmiş.annesi babası yaşlanacakmış bugün yarın.tek erkek çocuk olarak uzaklarında olamazmış.kendimi hiçe sayılmış,aldatılmış hissediyorum. Evlilik böyle bir şey mi? Derinceyi görmedim ama şimdiden nefret ediyorum. Ben orada yapamam.boğulacakmışım gibi geliyor. Ağlamaktan içim çıktı .nasıl ikna ederim. Derince yaşanılır bir yer midir ki?
Konu sahibi en son temmuz ayinda girmis siteye ve banli yani uyelik iptali yaptirmis konusamazsiniz.mrb ...DERİNCEYE 2-3AY ÖNCE YERLEŞTIK BIZ DE HAVASI ÇOK TEMIZ BIR YERDEN TAŞINDIM VE KÜÇÜK BİR YERDEN ÇOK DA SEVİYORDUM .......EVET ORALARIN HAVASINI BULAMAZSIN SONUÇTA BÜYÜK ŞEHİR KÜÇÜK YERİN SAKİNLİĞİ DE YOK AMA YAŞANMAYACAK BIR YER DEGIL EMIN OL HAYIR KÖTÜNÜN İYİSİ DE DEĞİL BİLDİĞİN İYİ YAAANİ....COK KARALAR BAĞĞLAMA ÇOÇUKLARININ EĞİTİMİNİ ŞİMDİ TAKMIYOR OLABİLİRSİN AMA EĞİTİM İÇİN İYİ Kİ GELMİŞİZ AYRICA HERYERE VAPUR VAR OOOH BEBELERINI AL HAFTASONU GEZİN KOCA BİR SAHİLİ VAR KV NERESİNDE OTURUYOR????HAVASI TEMİZ YERLERI VAR BI KERE DAĞ HAVASI GİBİ ORALARI TERCIH EDIN ....DENIZ KENARI İSE DE OLSUN ÜZÜLME KV ILE ANLAŞIYORSAN ILERDE COCUKLARI BIRAKIP BI KOCANLA GEZMEYE GIDERSINIZ BUNLAR ONEMLI OLUYOR ZAMANLA COCUKLARININ EĞİTİMİ ONEMLI OLUYOR INAN DEVLET OKULLLARI MUKEMMEL KAZDAGLARINDA NEREYE GITCEK COCUKLAR...EVET EMIR GIBI OLMASI HOŞ DEGIL AMA ERKEKLER COGU ZAMAN KENDISINI BOYLE KIBAR KIRMADAN IFADE EDEMIYOR KOCANLA ARANIZDA HUZURSUZLUK YOKSA BUNU SORUN ETME BEN AYNI ŞEYLERDEN GECTIM ISTERSEN KONUŞALIM BEN DERINCEYE GELINCE DR A GITTIM PSIKOLOJIM BOZULDU AMA DERINCEDEN KAYNAKLI DEGIL BEN BILE ALIŞTI ISEM SEVME NOKTASINA BILE GELIYOR ISEM BENCE HIC TAKMA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?