• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bana sormadan misafir cagiriyor

Evet geçen gün bunu yaptım ne misafirin yanına çıktım ne de hizmet ettim o da pasa pasa yapmış ama biz evliyiz ve bu sürekli böyle mi olacak..
Misafir gelirse daha gelmeden hasta olun yatın, kavga etmeyin mağdur olun başka türlü anlamaz sizi , eşinize yaptırın herseyi , ben herşeyi eşime yaptırıyorum o yüzden fazla misafir sevmez ..

Benim halim yok deyin kendi ağirlasin misafiri. Siz de misafirin yanina gidip oturun 5 dk rahaysizım kusira bakmayin deyin. Sormasi lazım misafiri size tabiki. Çalışan kadinsiniz sanmiyorum aile ilişkinizden dolayi gitmez doye dusunecegini. Muhtemelen sorun cozme yetisi yok. Oturup konuşun kapiyi carpip baska odaya gidiyorsun boyle olmaz konusup anlasmamiz lazım deyin . Esimde ilk zamanlar kusüyordu istelik nedenini de demiyordu. Sonra oturdum konuştum tekrarlamadı

Sıklıkla akrabaları.. şimdi yeni gelinim daha bir dikkat etmem gerekiyor gibi hissediyordum ama baktım bunun sonu yok benim canım çıkıyor haftaici birde bunlar birde bana demez mi akrabami istemiyorsun ? Nasılda kıymetli oluyor sevmediği akrabaları benim yanımda
Akraba da herkesi öyle sormadan etmeden toplayamaz ki eve. Çalışan insanın bir hafta sonu var zaten. Ben kök aileyi misafirden ve akrabadan saymam, kaynanam gelse ohh ne iyi yardımcı olur diye düşünürüm, onu dert etmem de; gidip de yok amcasını, kuzenini, yok yengesinin eltisinin görümcesini bana sormadan etmeden çağırırsa işimiz iş.

Asla evden gitmeyin. Haklıyken haksız sayar. Eşinizin ailesinden güvendiğiniz sözü geçen bir büyük varsa onunla konuşun. Evlilik yeniyken huya alışılmadığı için kavga oluyor maalesef. Bir önerim de siz de onun için kıymetli olan bir vakti baltalayın. Belki o zaman anlar sizi.

Eşinizin mesleği ne acaba merak ettim?
Bu şekilde evlilik olmaz.daha çok yenisiniz .bağırmak ne demek.hic tahammül edemezdim

Çarparsa kapıyı çarpsın aa adet sancısı benim kırmızı çizgimdir. Sinirlendim

Yeni evliymissiniz biz nasil alisamiyoruz hemen erkeklerde gec alisabilir eve birini cagirirken bunu size de sormasi gerektigini zamanla ogrenecek ve alisacaktir. Bence fevri olmayin zaman taniyin iki kisi ayni evde yasamaya baslayinca bence bu tur alisma surecleri yada eski aliskanliklari surdurmek istemek normal aslinda.

Yeni evli olduğunuz için bence eşiniz akrabalarina karşı kendini ispat etmeye çalışıyor. Size de patron kim göstermek istiyor klasik maço erkek tavırları. sizin yapmanız gereken eşinize evliligin ast üst ilişkisi degil hayat arkadaşlığı olduğunu gostermeniz. Sakin kalarak normal bir zamanda konuşmayı deneyin misafirlerin yanında onu küçük düşürmeyin ama ağırlamak için de kendinizi yormayın. Konusup orta yol bulunur çok da zor olmasa gerek. Eşinizi en iyi siz tanırsınız olayı daha da büyütüp ortamı germeden güzellikle halletmeye çalışın. Baktınız güzellikle olmuyor o zaman daha sert tepkiler verebilirsiniz.

Kızlar selam biz henüz yeni evli sayılırız eşimle sürekli kavga ediyoruz bugunku kavga nedenimiz yine bana sormadan misafir çağırması çalışan bir kadınım tek boş günüm pazar bugünde üstüne regl agrisi cekiyorum evi toplamayı geçtim kalkmaya halim yok yine tabiki benim onayımı almadan çağırdı birilerini bende isyan ettim bağırdı çağırdı çarptı kapıyı başka odaya geçti asla birsey konuşulmuyor her seferinde bağırıp çağırıp diğer odaya gidiyor ailemle konuşmuyorum haklı nedenlerim var elbet kim istemez konuşmak bunu bile bile mi yapıyor nasıl olsa gidecek kimsesi yok gibi ya da ailesi zaten problemli ne yapmayalım bir kaç gun eve gelmesem değeri mi anlar mi yada başka bir yöntem şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız icin
Benim eşimde başlarda aynıydı bizde misafir yüzünden çok kavga ederdik arkadaşları ona o da bana baskı yapardı kesinlikle istemiyorum derdim bir odalı evde yaşamak yeterince geriyorken birde misafirle uğraşamazdım valla

Benimki arkadaş kazığı yiyince sen haklıydın karıcıma bağladı neyseki o dönemi geçtik

Misafir davet edilir ama sık sık olmaz ayrıca senin de onaylaman şart

aynı durumu yapmak zorunda kaldım anlamıyor diye misafir gelceği zaman alıp basımı cıktım cafede oturup çay kahve içtim :) baya bir kafasına taktı bu olayı ama orda insanların karşısında çok küçük duruma düştüğü için şu an çok korkuyor hemen bana soruyor ama yine de tavsiye etmem keşke bende otursaydım bişeye karışmasaydım ama rahat olamıyorum işte çok sinirleniyorum maalesef kendime hakim olamadığım için insanlar karşısında ikimizde küçük düşmeyelim diye evden çıktım ama bence çözüm değil ilişki zarar görüyor tartısma esnasında yüzüme vuruyor sürekli haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz haliyle.

Kızlar selam biz henüz yeni evli sayılırız eşimle sürekli kavga ediyoruz bugunku kavga nedenimiz yine bana sormadan misafir çağırması çalışan bir kadınım tek boş günüm pazar bugünde üstüne regl agrisi cekiyorum evi toplamayı geçtim kalkmaya halim yok yine tabiki benim onayımı almadan çağırdı birilerini bende isyan ettim bağırdı çağırdı çarptı kapıyı başka odaya geçti asla birsey konuşulmuyor her seferinde bağırıp çağırıp diğer odaya gidiyor ailemle konuşmuyorum haklı nedenlerim var elbet kim istemez konuşmak bunu bile bile mi yapıyor nasıl olsa gidecek kimsesi yok gibi ya da ailesi zaten problemli ne yapmayalım bir kaç gun eve gelmesem değeri mi anlar mi yada başka bir yöntem şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız icin
Çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız. Gitmek isteseniz ailenize ihtiyacınız yok. Kendi başınıza da halledersiniz.

çocuk oyuncağı değil arkadaş katılıyorum ayrılmayı düşünüyorsan evi terkedip gidip gelmeler evliliği yalama yapar gerçekten gittiğinizde bi kıymeti kalmaz iyi niyetle çözmeye çalış inatlaşarak asla biryere varılamıyor.

Asla altta kalmamaya çalışırım sesini yükselttiğinde neden insan gibi konusamadigini sorarım hep üstüne daha çok bağırır sonra gönlümü alır geçer.. ama ben inanılmaz yıprandığımi hissediyorum normalin bu olmadığını biliyorum iliskinin şimdiden kolay bagrilip çağrılma evresine gelmesi beni çok uzuyor
aldı mı gönlünüzü?
gönlünüzü aldığında güzelce konuşun böyle yapmaması gerektiğini size de danışması gerektiğini vs
ben sana sormadan çağırsam ne hissedersin.. düşün dinlenmek istiyorsun pat diye misafir vs diyin

Konuşup orta yol bulsanız. Mesela beraber karar verip ayda bir yada iki kez arkadaşini veya arkadaşınızı çağırabilirsin gibi birşey sunsanız. Yani illaki çağırılır misafir size danışarak yapması için orta yolu bulun. Yeni evlisiniz böyle şeyler le üzmeyin birbirinizi

Gerçekten boşanmayacaksanız hiç o blöflere girmeyin ,boşanmak çocuk oyuncagı değil,evliliğinizi sürdürün sürmeyin buna birşey diyemem ama boş tehditlerle eşinizin gözündeki saygınlıgınızı yitirmeyin.

Benim eşim başlarda aynen böyleydi bir iki kavga ettik sonra çağırmadı artık kimseyi benden habersiz. Yıllar sonra da, daha iki gün önce tekrar denemeye kalkıştı ne alemde düşüncelerim diye zaar, hıhi gelsinler tabi buyur mutfak orada yaparsın ikramlarını ağırlarsın misafirlerini okey, ben arkadaşa geçiyorum gittiklerinde ararsın dedim yok vazgeçtim tamam deyip çekildi köşesine. Böyle yapın bırakın Allah aşkına kendi hizmet etsin kendi ağırlasın o zaman, hiç vicdan da yapmayın dayanamayacak gibi olursanız da evden çıkın

kusura bakmayın ama size bağırıp çağıran ve üzen kocalarınızı sonra nasıl koynunuza alabiliyorsunuz cidden. ben gerçekten anlamıyorum . sana yapılan muamele bana yapılsa artık eski kocam olur .

Back
X