- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi bendekidurumlar
-
KK sayesinde öğrendiklerim; Evlilik demek izin almadan plan yapmama demek, karı koca yapışık ikiz gibi gezmek demekBen gidiyorum kocamı darlamaya
Yani belki bol vaktimiz olsa haklısınız. Ama akşamları hatta geceleri çalışan çocuğuyla eşi ile sadece izin gününde vakit geçiren Bi koca olunca başkasıyla görüşme hakkı kalmıyor. Kendimi geçiyorum çocuğu için kendisinden fedakarlık etmek zorunda zaten. He o izin gününde tek başımıza takılmıyoruz hep. sevdiğimiz arkadaşlarımızlayız planları da birlikte yapıyoruz. Yani gerçekten her evlilik kendine özel şartlar gerektiriyor. Tek Bi doğru yok.
Şu konuda haklısınız her evliliğin dinamiği farklıdır. Ama ne olursa olsun insanların başkalarıyla da görüşmesi gerekir. Ben bile her zaman eşimle gezmek istemiyorum. arada arkadaşlarla çıkmak iyi oluyor
Son soru cumlenizdeki uslubunuzu begenmedim.Niye başkalarını aramasın ayol? Başka arkadaşlarımız da var, göbeğimiz bir kesilmedi ayrı ayrı da geziyoruz. Kendimi bildim bileli böyleyim ben, sırt çantasıyla 15 gün gezebilirim. Herkes boya kovasına batmadan evden çıkamıyor diye birşey yok.
Ben de o mesajımı neden beğenmediğinizi merak ettim, neyi battı mesela?
Erkek gibi çarçabuk hazırlanmak ne oluyorBunu, esiniz sizi kanka yerine de koysun, baskalarini aramasin diye mi yapiyorsunuz? Yoksa gercekten icinizden boylesi erkek gibi carcabuk hazirlanip 1 ayagi kapida, hemen cikacak modda, diken ustunde yasamaktan keyif aldiginiz icin mi bu sekilde davraniyorsunuz?
Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.Erkek gibi çarçabuk hazırlanmak ne oluyor
Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.
Turbanli olabilir misiniz acaba? Ferace giyen hanimlar da kisa surede hazirlaniyor.Bizim burda deniz falan yok ama aklımıza piknik yapmak geldi mi yapabilelim diye sabit bir piknik çantam vardır benim de.
Deniz olsa kesin onun için de minik bir çanta hazırlardım.
Eşimiz başkasını aramasın diye değil mesela bu şekilde davranma sebebim. Dışarıda vakit geçirmek istediğimde evde oyalanmak istememektir.
Mesela babamın ani planları çok olur. Onun da sabit şehir dışı çantası vardır.
Bence bu biraz yaşamdan beklentilerle ilgili. Eşim arkadaşlarıyla takılmasın benimle takılması için sürekli hazır olayım kaygısı değildir yani.
Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.
Hazirlanmaya vakit ayirmak kimi kadin icin zevk olabilir. Dert olarak gorulmeyedebilir kimisinin nezdinde. Sizin yorumunuza istinaden ne yazik ki gercekler bambaska. Hem 5 dk' da haizrlanip hem de Paris Hilton gibi gozukulmuyor etrafta.Böyle dertleri olmayan bir sürü kadın tanıyorum, hızlıca giyinip çıkıyolar ama erkek gibi (?) değiller
Feracenin altında çıplak değiller ama.Turbanli olabilir misiniz acaba? Ferace giyen hanimlar da kisa surede hazirlaniyor.
Saçmaladığım için verecek cevap bulamadım diyorsunuz, pekiSon soru cumlenizdeki uslubunuzu begenmedim.
Hazirlanmaya vakit ayirmak kimi kadin icin zevk olabilir. Dert olarak gorulmeyedebilir kimisinin nezdinde. Sizin yorumunuza istinaden ne yazik ki gercekler bambaska. Hem 5 dk' da haizrlanip hem de Paris Hilton gibi gozukulmuyor etrafta.
Saç, makyaj, kıyafet derdim yok. Güzel ve bakımlı bir kadınım. Evde de saçım aynıdır, dışarda da. Saatlerce saçla uğraşmam, ısı uygulamam zaten seviyorum saçlarımı, kıyamam. Cildim bebek totosu gibi, fondötene bulanmadan sıfır makyajla dışarı çıkabiliyorum ki denize pikniğe giderken makyaj yapılmaz zaten normal şartlarda. Giydiğim bi şort bi crop yaz aylarında. Kışın da tayt sweat. Yemeğe gider gibi sahile inmiyorum bisikletle.Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.
Valla boya küpüne batmış çoğu kadından güzelim benceParis Hilton gibi görünüyolar demedim ki, erkek gibi görünmüyolar dedim. Bir kadın hızlıca tişört etek veya tişört pantolon giyip saçını da açık bırakırsa nasıl erkek gibi görünebilir?
Erkek görünmemek için illa makyaj takı süslü kıyafetler ve maşalı saç mı gerekiyor
Değişik düşünceleri var arkadaşın. AraştırılsınSaçmaladığım için verecek cevap bulamadım diyorsunuz, peki
Sekiz saat ayna karşısında kendimizi boyamayınca kadınlığımız düşüyormuş diyollaDeğişik düşünceleri var arkadaşın. Araştırılsın
Feracenin de sade giyildiğini düşünüyorSekiz saat ayna karşısında kendimizi boyamayınca kadınlığımız düşüyormuş diyolla
Çok seksi değil mi amaFeracenin de sade giyildiğini düşünüyor
Ne kadar mukemmelmissiniz.Saç, makyaj, kıyafet derdim yok. Güzel ve bakımlı bir kadınım. Evde de saçım aynıdır, dışarda da. Saatlerce saçla uğraşmam, ısı uygulamam zaten seviyorum saçlarımı, kıyamam. Cildim bebek totosu gibi, fondötene bulanmadan sıfır makyajla dışarı çıkabiliyorum ki denize pikniğe giderken makyaj yapılmaz zaten normal şartlarda. Giydiğim bi şort bi crop yaz aylarında. Kışın da tayt sweat. Yemeğe gider gibi sahile inmiyorum bisikletle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?