Eşim bana sormadan plan yapıyor

KK sayesinde öğrendiklerim; Evlilik demek izin almadan plan yapmama demek, karı koca yapışık ikiz gibi gezmek demek Ben gidiyorum kocamı darlamaya

Ay valla ne bileyim. Sürekli olunca ben de sinirlenirim ama normal ölçülerde tabiiki sosyal hayatımız var. Bence böyle baskı altında tutulan evliliklerde kadınların da arkadaşları, sosyal hayatları yok yada eşleri normal şekilde vakit geçirmiyorlar.

Yani belki bol vaktimiz olsa haklısınız. Ama akşamları hatta geceleri çalışan çocuğuyla eşi ile sadece izin gününde vakit geçiren Bi koca olunca başkasıyla görüşme hakkı kalmıyor. Kendimi geçiyorum çocuğu için kendisinden fedakarlık etmek zorunda zaten. He o izin gününde tek başımıza takılmıyoruz hep. sevdiğimiz arkadaşlarımızlayız planları da birlikte yapıyoruz. Yani gerçekten her evlilik kendine özel şartlar gerektiriyor. Tek Bi doğru yok.

Son soru cumlenizdeki uslubunuzu begenmedim.

Erkek gibi çarçabuk hazırlanmak ne oluyor

Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.

Bunların hepsini yapıyorum yine de öyle dakikalarımı saatlerimi harcamıyorum. Çabuk hazırlanıyoruz diye ‘erkek gibi’ yakıştırması olmamalı. Belki de siz fazla ağır kanlısınızdır.

Turbanli olabilir misiniz acaba? Ferace giyen hanimlar da kisa surede hazirlaniyor.

Böyle dertleri olmayan bir sürü kadın tanıyorum, hızlıca giyinip çıkıyolar ama erkek gibi (?) değiller
Hazirlanmaya vakit ayirmak kimi kadin icin zevk olabilir. Dert olarak gorulmeyedebilir kimisinin nezdinde. Sizin yorumunuza istinaden ne yazik ki gercekler bambaska. Hem 5 dk' da haizrlanip hem de Paris Hilton gibi gozukulmuyor etrafta.

Hazirlanmaya vakit ayirmak kimi kadin icin zevk olabilir. Dert olarak gorulmeyedebilir kimisinin nezdinde. Sizin yorumunuza istinaden ne yazik ki gercekler bambaska. Hem 5 dk' da haizrlanip hem de Paris Hilton gibi gozukulmuyor etrafta.

Paris Hilton gibi görünüyolar demedim ki, erkek gibi görünmüyolar dedim. Bir kadın hızlıca tişört etek veya tişört pantolon giyip saçını da açık bırakırsa nasıl erkek gibi görünebilir?

Erkek görünmemek için illa makyaj takı süslü kıyafetler ve maşalı saç mı gerekiyor

Sac, makyaj, kiyafet uyumu derdi olmaksizin vakit kaybetmeksizin hazir demek oluyor.
Saç, makyaj, kıyafet derdim yok. Güzel ve bakımlı bir kadınım. Evde de saçım aynıdır, dışarda da. Saatlerce saçla uğraşmam, ısı uygulamam zaten seviyorum saçlarımı, kıyamam. Cildim bebek totosu gibi, fondötene bulanmadan sıfır makyajla dışarı çıkabiliyorum ki denize pikniğe giderken makyaj yapılmaz zaten normal şartlarda. Giydiğim bi şort bi crop yaz aylarında. Kışın da tayt sweat. Yemeğe gider gibi sahile inmiyorum bisikletle.

Valla boya küpüne batmış çoğu kadından güzelim bence

eşiniz sizi tanımalı , siz normalde plansız hareket etmeyen biriyken size sormadan plan yapmasına birdaha haber ver dediniz diye suçlanamazsınız bu durumda... normalde plansız hareket edebiliyorken şimdi zorluk çıkarsaydınız da surat yapsaydı haklı derdim

reglken ağrım da kanamam da aşırı oluyor regl olduğum zaman olabildiğince çıkmıyorum veya kimseyi çağırmıyorum regl olduğumda eşimde bunu bildiği için hiç plan yapmaz yani sizin en başta eşinizle iletişim sorununuz olmuş belli ki kendi hayatımdan yola çıkarak düşününce böyle kanıya vardım

plansız anlık görüştüğüm insanlar oluyor samimi olduğum çat kapı gelebilecek hadi gelin dediğinde ev kıyafetimle çıkabileceğim insanlar var hayatımızda ,müsaitsem görüşürüm ama genelde biz plancı bir aileyizdir bu tarz konularda eşlerin karşılıklı rızasının olması önemli ya... yoksa sıkıntı doğar birdaha sorar büyük ihtimal

Ne kadar mukemmelmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…