- 25 Kasım 2021
- 53
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Nerden nereye
-
Napabilirim peki.oldu yani.aldirsamiydim.istemeden oldu.buraya konu actigimda direk 2.cocuk uźerine yogunlasiliyor.isteyerek yapsak tamm da istemeden oldu.nasil okuyor istemeden de demeyin.oldu mu oluyorŞimdi kizicaksiniz ama yani iki yıllık evlilikte 2 çocuk nedir yahu.Daha iki yılda saygı sevgi bitmiş.
Evet bakamayacak durumdaysanız aldırabilirdiniz.Napabilirim peki.oldu yani.aldirsamiydim.istemeden oldu.buraya konu actigimda direk 2.cocuk uźerine yogunlasiliyor.isteyerek yapsak tamm da istemeden oldu.nasil okuyor istemeden de demeyin.oldu mu oluyor
Yok istemeden demeyelim biz ona "ihmalkarlik" demeliyiz.İstemezseniz olmaz.21.yy yasiyoruzNapabilirim peki.oldu yani.aldirsamiydim.istemeden oldu.buraya konu actigimda direk 2.cocuk uźerine yogunlasiliyor.isteyerek yapsak tamm da istemeden oldu.nasil okuyor istemeden de demeyin.oldu mu oluyor
Aldırmayıp müthiş(!) evliliğinizi taçlandırmışsınız ne mutlu size :)Napabilirim peki.oldu yani.aldirsamiydim.istemeden oldu.buraya konu actigimda direk 2.cocuk uźerine yogunlasiliyor.isteyerek yapsak tamm da istemeden oldu.nasil okuyor istemeden de demeyin.oldu mu oluyor
Geldi yine yorumlara lincleyicilerAldırmayıp müthiş(!) evliliğinizi taçlandırmışsınız ne mutlu size :)
Tamm haklisinYok istemeden demeyelim biz ona "ihmalkarlik" demeliyiz.İstemezseniz olmaz.21.yy yasiyoruz
Ne linci ya, eşiniz haklı demek istedim. Ekleme: Hatta eşiniz de öyleGeldi yine yorumlara lincleyiciler
Ya bende her konumda neden linc yiyorum diyorum.bu 2 cocuk meselesi nedne bu kadar buyutuluyor.ben zaten bayram etmedim 2 yilda 2 hamilelik 2 dogum.yeterince zordumsuclamak yerine baska seyler soyleyebilseniz keskePlansız oldu ne demek? Gökten zembille inmediler ya. Doğru düzgün korunsaydınız keşke.
İki yıl içinde sevgiyi ve saygıyı tüketmişsiniz. Bundan sonra toparlamak çok zor.
Ilk cocugumuz oisteyerek tiOldu mu olmuyo valla korunan korunuyo. Hadi birinci korunurken oldu çok çok binde bir ihtimalla ikincide cift yöntemle korunsaydınız. Delirdiniz mi?
Bi de benim de lafım doğru değil diyosunuz boşanırdım bile değil düşünürdüm demişsiniz. Eşiniz haklı bence cahillik bu.
Sizin basiniza gelirse siz aldirinEvet bakamayacak durumdaysanız aldırabilirdiniz.
Bu kadar kısa sürede 2 çocuk evliliğinizi yıpratmış.
Size cahil diyen adamdan isteyerek çocuk yaptınız yani?Ilk cocugumuz oisteyerek ti
İyi bir jinekolog bulun 3. çocuk olmasin.Tavsiyem bu.Ya bende her konumda neden linc yiyorum diyorum.bu 2 cocuk meselesi nedne bu kadar buyutuluyor.ben zaten bayram etmedim 2 yilda 2 hamilelik 2 dogum.yeterince zordumsuclamak yerine baska seyler soyleyebilseniz keske
Senin de sorunlu oldugun kesinNe linci ya, eşiniz haklı demek istedim. Ekleme: Hatta eşiniz de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?