Esim.bana surekli cahil diyor?

Nerden nereye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
53
0
1
32
2 senelik evliyiz.2 bebegimiz var.evet diceksiniz ne aceleniz vardi.planlamadan oldu.evet yorucu oluyor.ve ikinci dogumumdan sonra iyice catisir olduk.ben zaten genel olarak sinirli ve gergin oluyorum.cocuklarla yoruluyorum.ustune ozel konularda problemler vs. Yani cok yorucu oluyor.ama artik tartismalarimizda saygi cercevesini asmaya basladik.esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.yani benim lafimda hos degil ama bana buni soylettiren o.ve her firsatta cahil demesi artik buz kestim.soguyorum.o suan benimle o lafim icin konusmuyor ama ben kendimi suclu gormuyorum.gercekten iyiyken cok iyi okup kotuyken de cok kotu olmak cok yoruyor.napmaliyim

Şimdi kizicaksiniz ama yani iki yıllık evlilikte 2 çocuk nedir yahu.Daha iki yılda saygı sevgi bitmiş.
Napabilirim peki.oldu yani.aldirsamiydim.istemeden oldu.buraya konu actigimda direk 2.cocuk uźerine yogunlasiliyor.isteyerek yapsak tamm da istemeden oldu.nasil okuyor istemeden de demeyin.oldu mu oluyor

Madem profesör istiyordun benimle neden evlendin diyin .... heralde mesleği nedir acaba arkd çocuklardan dolayı sinirler gergin olur ama tavrinizi koyun

Napabilirim peki.oldu yani.aldirsamiydim.istemeden oldu.buraya konu actigimda direk 2.cocuk uźerine yogunlasiliyor.isteyerek yapsak tamm da istemeden oldu.nasil okuyor istemeden de demeyin.oldu mu oluyor
Evet bakamayacak durumdaysanız aldırabilirdiniz.
Bu kadar kısa sürede 2 çocuk evliliğinizi yıpratmış.

Yok istemeden demeyelim biz ona "ihmalkarlik" demeliyiz.İstemezseniz olmaz.21.yy yasiyoruz

Aldırmayıp müthiş(!) evliliğinizi taçlandırmışsınız ne mutlu size :)

Ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılsın ver coşkuyu; kendine gelsin hadsiz

Oldu mu olmuyo valla korunan korunuyo. Hadi birinci korunurken oldu çok çok binde bir ihtimalla ikincide cift yöntemle korunsaydınız. Delirdiniz mi?

Bi de benim de lafım doğru değil diyosunuz boşanırdım bile değil düşünürdüm demişsiniz. Eşiniz haklı bence cahillik bu.

Plansız oldu ne demek? Gökten zembille inmediler ya. Doğru düzgün korunsaydınız keşke.

İki yıl içinde sevgiyi ve saygıyı tüketmişsiniz. Bundan sonra toparlamak çok zor.
Ya bende her konumda neden linc yiyorum diyorum.bu 2 cocuk meselesi nedne bu kadar buyutuluyor.ben zaten bayram etmedim 2 yilda 2 hamilelik 2 dogum.yeterince zordumsuclamak yerine baska seyler soyleyebilseniz keske

Ilk cocugumuz oisteyerek ti

Ya bende her konumda neden linc yiyorum diyorum.bu 2 cocuk meselesi nedne bu kadar buyutuluyor.ben zaten bayram etmedim 2 yilda 2 hamilelik 2 dogum.yeterince zordumsuclamak yerine baska seyler soyleyebilseniz keske
İyi bir jinekolog bulun 3. çocuk olmasin.Tavsiyem bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…