Esim.bana surekli cahil diyor?

Genel olarak sınırlı ve gergin biri olduğunuzdan bahsetmissiniz bu eminim çocuklarınız için de çok huzurlu bir ortam sağlamaz. Derdiniz ne ise karşılıklı konuşmayı deneyin diyeceğim ama bir taraf sürekli sınırlı ve gergin olsa kimse böyle biri ile iletişim kurmak istemez. Eşinizin söylediği çok çirkin kabul ama istediğini söyleyen istemediğini işitir. Böyle söylerken ne amaclamistiniz bilmiyorum ama bu bir iletişim şekli değil. Boşanmak isteseniz çocuklar da bir bahane değil. Belli ki bosanmayacaksiniz da o zaman bir çift terapisti deneyebilirsiniz belki.

Ikinci dogumumdan sonra aynen yorgundum.cok.iki tarafin ailesinden de kimse yok yanimizda.kendimi toparladim ama.cocukalrima.suan hissettirmedigimi duaunuyorum

Eminim dogduklari icin cok mutludur çocuklar. Annelerine hakaret eden bir babaya, tahammülsüz ebeveynlere sahip oldukları icin cok mutludurlar. Gelecekte de cok sağlıklı bireyler olurlar. Eminim.
Ya arakadaslar gercekten bu kadinlar kulubundeki sahislar buraya sinirlierini ofkelerini kusmaya mi geliyor.evet 2 cocuk fazla.yorar evliligi .yorduda.ama napalim yani oldu bir kere.ben sizden elestiri degil oneri istiyorum ama.her defasinda sorunlu sahsiyetlerin yorumlariyla ugrasiyorum.

Her defasinda sorunlu şahsiyetler yaziyorsa niye konu açıyorsunuz? Uydurmayin ayrica! Eski konunuzlariniza gayet de istediginiz gibi yorumlar almışsınız.

Ikinci dogumumdan sonra aynen yorgundum.cok.iki tarafin ailesinden de kimse yok yanimizda.kendimi toparladim ama.cocukalrima.suan hissettirmedigimi duaunuyorum

Bakın 2 çocuk eminim ki çok çok zordur bunun kolay olduğunu kimse iddia edemez ama yardımı ailelerden değil de eşinizden beklemeliydiniz. O söylediğiniz laf yerine ben çok yoruluyorum senden şunu şunu bekliyorum diyebilirsiniz. Aranızda bir iş bölümü yapabilirsiniz bu da bir çözüm. Tartışarak bu güne kadar neyi çözdünüz? Evlilik 1 günlük değil elbet tartışma da olur ama siz karşılıklı olarak saygıyı asiyorsunuz gibi.

Esim zaten yardimci.gercekten isten geldigi gibi saat 11 e kadar cocuklarla ugrasiyoruz birlikte.uzun sure ailesinin yaninda kaldik 20 gun kadar.orada falan tartistik iste..farkinda degil ama ne desem sinirleniyor.

Ne yapsaydim aldırsa miydim diye sormuşsunuz, ben de o sebeple o yorumu yaptim. Durup dururken çocuklarınıza dikkat cekmedim.
Ben baska bir hesabim vardi.o hesabimda da esimle ilgili problemlerimi yazdıgimda her zaman 2 cocuk uzerinden ilk once yorumlarda elstiriliyorum.ama ben soruda abska birseyden bahsediyorum.cocuk olmus artik yaoacak birsey yok.

eşler genelde birbirini dengeler demekki siz sinir oldugunuz zayıf noktanız CAHİL kelimesi olduğunu eşinize belli etmişsiniz. Oda her tartışmada onu kullanır . Sen güçlü olmalısın sana cahil dediğinde karşımdakinin yansımasını alıyorum normal desen. Apışıp kalır

Esim zaten yardimci.gercekten isten geldigi gibi saat 11 e kadar cocuklarla ugrasiyoruz birlikte.uzun sure ailesinin yaninda kaldik 20 gun kadar.orada falan tartistik iste..farkinda degil ama ne desem sinirleniyor.

Esiniz zaten yardımcı ama çocuklar olmasaydı düşünürdüm dediğinize göre belli ki bir sorun var. Eş yardımcı o zaman iki tarafta neden bu kadar sinirli onu da anlamadım ama dediğim gibi genel bir iletişim probleminiz var gibi cozebilseniz bu durumda olmazsınız zaten o yüzden de çift terapisi önermiştim yukarıda. eşim sınırlı diyorsunuz ve konuda kendinizin de sınırlı ve gergin olduğundan bahsetmissiniz. demek ki sorun tek taraflı değil. ne yaşadınız bu hale geldiniz onu da kendiniz biliyorsunuz. biz sadece yorum yapıyoruz çok sağlıklı bir destek olmaz bizim yazdıklarımız o sebeple profesyonel destek almanız yararıniza olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…