- 18 Şubat 2018
- 13.013
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.643
- 598
- 44
- Konu Sahibi Nerden nereye
-
Korunma yöntemleri var.Ayrıca çok laçkalaşmiş bir evliliğe iki çocuk dünyaya getirmek büyük cesaret.Kutluyorum sizi.Sizin basiniza gelirse siz aldirin
Ben aldırmamak için korunuyorum.Sizin basiniza gelirse siz aldirin
Bizde korunuyordukBen aldırmamak için korunuyorum.
2 senelik evliyiz.2 bebegimiz var.evet diceksiniz ne aceleniz vardi.planlamadan oldu.evet yorucu oluyor.ve ikinci dogumumdan sonra iyice catisir olduk.ben zaten genel olarak sinirli ve gergin oluyorum.cocuklarla yoruluyorum.ustune ozel konularda problemler vs. Yani cok yorucu oluyor.ama artik tartismalarimizda saygi cercevesini asmaya basladik.esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.yani benim lafimda hos degil ama bana buni soylettiren o.ve her firsatta cahil demesi artik buz kestim.soguyorum.o suan benimle o lafim icin konusmuyor ama ben kendimi suclu gormuyorum.gercekten iyiyken cok iyi okup kotuyken de cok kotu olmak cok yoruyor.napmaliyim
Ikinci dogumumdan sonra aynen yorgundum.cok.iki tarafin ailesinden de kimse yok yanimizda.kendimi toparladim ama.cocukalrima.suan hissettirmedigimi duaunuyorumGenel olarak sınırlı ve gergin biri olduğunuzdan bahsetmissiniz bu eminim çocuklarınız için de çok huzurlu bir ortam sağlamaz. Derdiniz ne ise karşılıklı konuşmayı deneyin diyeceğim ama bir taraf sürekli sınırlı ve gergin olsa kimse böyle biri ile iletişim kurmak istemez. Eşinizin söylediği çok çirkin kabul ama istediğini söyleyen istemediğini işitir. Böyle söylerken ne amaclamistiniz bilmiyorum ama bu bir iletişim şekli değil. Boşanmak isteseniz çocuklar da bir bahane değil. Belli ki bosanmayacaksiniz da o zaman bir çift terapisti deneyebilirsiniz belki.
Korunma yonteminiz nedir?Bizde korunuyorduk
Ya arakadaslar gercekten bu kadinlar kulubundeki sahislar buraya sinirlierini ofkelerini kusmaya mi geliyor.evet 2 cocuk fazla.yorar evliligi .yorduda.ama napalim yani oldu bir kere.ben sizden elestiri degil oneri istiyorum ama.her defasinda sorunlu sahsiyetlerin yorumlariyla ugrasiyorum.Eminim dogduklari icin cok mutludur çocuklar. Annelerine hakaret eden bir babaya, tahammülsüz ebeveynlere sahip oldukları icin cok mutludurlar. Gelecekte de cok sağlıklı bireyler olurlar. Eminim.
Aslinda kondomla korunmuyorduk.kendimiz korunuyorduk.bir kere kondom.kullanalim dedik.icimde yirtildi.bu sekilde olduKorunma yonteminiz nedir?
Benim sorunumu yazdim.buraya zatenSenin de sorunlu oldugun kesin
TamamSizin basiniza gelirse siz aldirin
Her defasinda sorunlu şahsiyetler yaziyorsa niye konu açıyorsunuz? Uydurmayin ayrica! Eski konunuzlariniza gayet de istediginiz gibi yorumlar almışsınız.Ya arakadaslar gercekten bu kadinlar kulubundeki sahislar buraya sinirlierini ofkelerini kusmaya mi geliyor.evet 2 cocuk fazla.yorar evliligi .yorduda.ama napalim yani oldu bir kere.ben sizden elestiri degil oneri istiyorum ama.her defasinda sorunlu sahsiyetlerin yorumlariyla ugrasiyorum.
2 cocugum oldugu o sorularda yazmiyor.ya neyse bosverinHer defasinda sorunlu şahsiyetler yaziyorsa niye konu açıyorsunuz? Uydurmayin ayrica! Eski konunuzlariniza gayet de istediginiz gibi yorumlar almışsınız.
Ikinci dogumumdan sonra aynen yorgundum.cok.iki tarafin ailesinden de kimse yok yanimizda.kendimi toparladim ama.cocukalrima.suan hissettirmedigimi duaunuyorum
Kendimiz korunuyorduk it's mean; geri çekilme...Aslinda kondomla korunmuyorduk.kendimiz korunuyorduk.bir kere kondom.kullanalim dedik.icimde yirtildi.bu sekilde oldu
Esim zaten yardimci.gercekten isten geldigi gibi saat 11 e kadar cocuklarla ugrasiyoruz birlikte.uzun sure ailesinin yaninda kaldik 20 gun kadar.orada falan tartistik iste..farkinda degil ama ne desem sinirleniyor.Bakın 2 çocuk eminim ki çok çok zordur bunun kolay olduğunu kimse iddia edemez ama yardımı ailelerden değil de eşinizden beklemeliydiniz. O söylediğiniz laf yerine ben çok yoruluyorum senden şunu şunu bekliyorum diyebilirsiniz. Aranızda bir iş bölümü yapabilirsiniz bu da bir çözüm. Tartışarak bu güne kadar neyi çözdünüz? Evlilik 1 günlük değil elbet tartışma da olur ama siz karşılıklı olarak saygıyı asiyorsunuz gibi.
Ne yapsaydim aldırsa miydim diye sormuşsunuz, ben de o sebeple o yorumu yaptim. Durup dururken çocuklarınıza dikkat cekmedim.2 cocugum oldugu o sorularda yazmiyor.ya neyse bosverin
Ben baska bir hesabim vardi.o hesabimda da esimle ilgili problemlerimi yazdıgimda her zaman 2 cocuk uzerinden ilk once yorumlarda elstiriliyorum.ama ben soruda abska birseyden bahsediyorum.cocuk olmus artik yaoacak birsey yok.Ne yapsaydim aldırsa miydim diye sormuşsunuz, ben de o sebeple o yorumu yaptim. Durup dururken çocuklarınıza dikkat cekmedim.
Esim zaten yardimci.gercekten isten geldigi gibi saat 11 e kadar cocuklarla ugrasiyoruz birlikte.uzun sure ailesinin yaninda kaldik 20 gun kadar.orada falan tartistik iste..farkinda degil ama ne desem sinirleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?