- Konu Sahibi Nerden nereye
-
Yok oyle birisi degil.dayak falan yanien iyi korunma yöntemi spiral keşke hamile kalmasaydın sana cahil diyen aşağılayan adamdan keşke daha dikkatli olsaydın dikkat et 3ye hamile kalma yoksa dayak da başlar
Sagolun onerileriniz icin.benim.kendi oturdugum binada komsuluk cok guzel.yasitlarim var.gun icinde oturuluyor birlikte ama artik asla katilamiyorum.yemekleri uykulari ev isleri derken yapamiyorum yani.ben sadece istanbulda cocuklari ablasina yada teyzesine falan bi kac saatligine birakip gezmek istemistim.Bence tavır alın ve bu tavrı ciddi bir şekilde yapın. Küsüp 3 gün sonra barışırsanız yine başa döner. Bunu yapma sebebiniz anlayıncaya kadar sürdürün size bu cümleyi kullandığında susmayın ama kırıcı olup siz haksız konumuna düşmeyin. Yani oturup siz laf söylerseniz oda size sen bana bunu dedin böyle yaptın ondan dolayı der. oturup sürecin yıpratıcılığını gözden geçirmeniz mantıklı olur bana kalırsa ana konu bu gibi duruyor
gezmeye gelincede iki küçük çocukla coronada nereyi geziceksiniz ki? Yani size yük sırf zaten çocuk sahibiyseniz bilirsiniz bir kaç yıl bütün sosyal yaşam fedakarlık gerektiriyor. Komşuluk ilişkisi geliştirin bence bu süreci böyle atlatmanız daha kolay olur.
Sagolun.gercekten actigim konuda eger 2 senede 2 cocugumun oldugunu soylemissem hemen bi yargilamalar.zatrn elimde olsa istemicek olan benim.neden evliligimin ilk yillarini bu zorlukla geviriyim.ama oldu bi kere.Allah saglik versinYahu kadının neden üstüne gidiyorsunuz isteyerek yapmadım diyor kaldı ki böyle bir evliliğe hata da olsa isteyerek yapabilirdi bize ne Allah bagışlasın deyin geçin bu saatten sonra napsın
Kocana gelince sende ona sen kim köpeksin de dicem olmıcak ama kendini ne sandiğini cidden merak ediyorum çünkü anlaşılan baya akıllı(kendince)
Hiç beklemediğiniz şekilde yoğun bir hayata girdiniz. İster istemez ikinizde yoruldunuz. Normal zamanda iyiyse bir müddet sesiz kalmaya çalısın. Çocuk büyütmek sabrı emen bir durum.Karşılıklı sinirler gerilmiş.Ailede büyütmekte destek olan var mı ? Başbaşa kalmaya ihtiyacınız var çocuk sesi olmadan2 senelik evliyiz.2 bebegimiz var.evet diceksiniz ne aceleniz vardi.planlamadan oldu.evet yorucu oluyor.ve ikinci dogumumdan sonra iyice catisir olduk.ben zaten genel olarak sinirli ve gergin oluyorum.cocuklarla yoruluyorum.ustune ozel konularda problemler vs. Yani cok yorucu oluyor.ama artik tartismalarimizda saygi cercevesini asmaya basladik.esim yeni evlendigimizde de bana bir kere cahil demisti.para ile ilgili bi konuydu tartsimamiz.tabiki cok kizdim konusmadim.ama.sonrasinda bir kerede annem icin cahil dedi.simdilerde ise onun ailesinin yaninda 20 gun kadar kaldik.tartismalar vs oluyor tabi ara ata.etraftakilere belli etmemeye calisiyoruz.yine bi tartismada ben ona , cocuklar olmasa bi dusunurdum.sana katlanmazdim dedim.oda bu lafimin uzerine yine cok cahilsin biliyormusun galan dedi.yani benim lafimda hos degil ama bana buni soylettiren o.ve her firsatta cahil demesi artik buz kestim.soguyorum.o suan benimle o lafim icin konusmuyor ama ben kendimi suclu gormuyorum.gercekten iyiyken cok iyi okup kotuyken de cok kotu olmak cok yoruyor.napmaliyim
Aynı şekilde 2 yıl bende Yazz hapını kullandım koruması yüksekti hiç sıkıntı yaşamadımTekrar hapa başladım bende.Yaz 24 kullanıyorum.Yillardir kullandım bence düzenli kullanımda gayet koruması yüksek.Zaten gunleri şaşırma durumu yok hapın üstünde günler var.Ben pek antibiyotik falan kullanmam kullanıldığı durumlarda ekstra önlem almalı.Saatine o kadar dikkat etmem genelde hep akşam icerim
Maalesef.iki aileden de uzagizHiç beklemediğiniz şekilde yoğun bir hayata girdiniz. İster istemez ikinizde yoruldunuz. Normal zamanda iyiyse bir müddet sesiz kalmaya çalısın. Çocuk büyütmek sabrı emen bir durum.Karşılıklı sinirler gerilmiş.Ailede büyütmekte destek olan var mı ? Başbaşa kalmaya ihtiyacınız var çocuk sesi olmadan
Maalesef.iHiç beklemediğiniz şekilde yoğun bir hayata girdiniz. İster istemez ikinizde yoruldunuz. Normal zamanda iyiyse bir müddet sesiz kalmaya çalısın. Çocuk büyütmek sabrı emen bir durum.Karşılıklı sinirler gerilmiş.Ailede büyütmekte destek olan var mı ? Başbaşa kalmaya ihtiyacınız var çocuk sesi olmadan
Ses cikarmadigimi nereden cikariyorsunuz2 senede 2 çocuk, korunmasız hamileliğe çok değinmeyeceğim bile resmen düşüncesizlik, bilinçsizlik.
Bu neyse de, adam size habire cahil derken siz ona karşılık veriyor musunuz? Biraz sesiniz çıksın canım bu ne böyle bir köşeye geçip ağlamıyosunuzdur umarım. Adam sizi kendinden üstün görüyor, sizi kesin söylüyorum fizik ve karakter olarak yanına yakıştırmıyor, siz de pıstıkça el pençe divan durdukça adam sizi ezdikçe eziyor…
Ben olsam böylesiyle 5 dk dayanamazdım, çocuk da asla yapmazdım. O 2 çocuk sizin yüzünüzden mutsuz bir ailede büyüyecek. Çünkü boşanmayacağınıza eminim. Ses çıkarmayacağınıza da eminim.
Valla beni kendinden degil de kendisini benden ustun goruyor bence2 senede 2 çocuk, korunmasız hamileliğe çok değinmeyeceğim bile resmen düşüncesizlik, bilinçsizlik.
Bu neyse de, adam size habire cahil derken siz ona karşılık veriyor musunuz? Biraz sesiniz çıksın canım bu ne böyle bir köşeye geçip ağlamıyosunuzdur umarım. Adam sizi kendinden üstün görüyor, sizi kesin söylüyorum fizik ve karakter olarak yanına yakıştırmıyor, siz de pıstıkça el pençe divan durdukça adam sizi ezdikçe eziyor…
Ben olsam böylesiyle 5 dk dayanamazdım, çocuk da asla yapmazdım. O 2 çocuk sizin yüzünüzden mutsuz bir ailede büyüyecek. Çünkü boşanmayacağınıza eminim. Ses çıkarmayacağınıza da eminim.
Evet onu demek istemiştim yanlış yazmışım. Karım yanıma yakışmıyor ben daha iyiyim diye düşünüyor.Valla beni kendinden degil de kendisini benden ustun goruyor bence
bile bile hiçbir sorumluluk almadan çocuk yapıp, bile bile kendinizi adamın tekine ezdirip sonra buraya ben kendimi ezdiriyorum kendime hakaret ettiriyorum diye post açmışsınız. insanlar doğal olarak böyle şeyleri okuyunca sinirleniyor. size karşı bir tepki değil bu, bu durumu yaratan toplum düzenine karşı. emin olun ki burda insanlar sinirlenirken bile aslında sizin iyiliğinizi düşündükleri için sinirleniyor. çünkü durum kabul edilecek bir durum değil kesinlikle.Geldi yine yorumlara lincleyiciler
Geri çekilme ile miBizde korunuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?