Esim.bana surekli cahil diyor?

Bence tavır alın ve bu tavrı ciddi bir şekilde yapın. Küsüp 3 gün sonra barışırsanız yine başa döner. Bunu yapma sebebiniz anlayıncaya kadar sürdürün size bu cümleyi kullandığında susmayın ama kırıcı olup siz haksız konumuna düşmeyin. Yani oturup siz laf söylerseniz oda size sen bana bunu dedin böyle yaptın ondan dolayı der. oturup sürecin yıpratıcılığını gözden geçirmeniz mantıklı olur bana kalırsa ana konu bu gibi duruyor
gezmeye gelincede iki küçük çocukla coronada nereyi geziceksiniz ki? Yani size yük sırf zaten çocuk sahibiyseniz bilirsiniz bir kaç yıl bütün sosyal yaşam fedakarlık gerektiriyor. Komşuluk ilişkisi geliştirin bence bu süreci böyle atlatmanız daha kolay olur.

Sagolun onerileriniz icin.benim.kendi oturdugum binada komsuluk cok guzel.yasitlarim var.gun icinde oturuluyor birlikte ama artik asla katilamiyorum.yemekleri uykulari ev isleri derken yapamiyorum yani.ben sadece istanbulda cocuklari ablasina yada teyzesine falan bi kac saatligine birakip gezmek istemistim.

Sagolun.gercekten actigim konuda eger 2 senede 2 cocugumun oldugunu soylemissem hemen bi yargilamalar.zatrn elimde olsa istemicek olan benim.neden evliligimin ilk yillarini bu zorlukla geviriyim.ama oldu bi kere.Allah saglik versin

Hiç beklemediğiniz şekilde yoğun bir hayata girdiniz. İster istemez ikinizde yoruldunuz. Normal zamanda iyiyse bir müddet sesiz kalmaya çalısın. Çocuk büyütmek sabrı emen bir durum.Karşılıklı sinirler gerilmiş.Ailede büyütmekte destek olan var mı ? Başbaşa kalmaya ihtiyacınız var çocuk sesi olmadan

2 senede 2 çocuk, korunmasız hamileliğe çok değinmeyeceğim bile resmen düşüncesizlik, bilinçsizlik.

Bu neyse de, adam size habire cahil derken siz ona karşılık veriyor musunuz? Biraz sesiniz çıksın canım bu ne böyle bir köşeye geçip ağlamıyosunuzdur umarım. Adam sizi kendinden üstün görüyor, sizi kesin söylüyorum fizik ve karakter olarak yanına yakıştırmıyor, siz de pıstıkça el pençe divan durdukça adam sizi ezdikçe eziyor…

Ben olsam böylesiyle 5 dk dayanamazdım, çocuk da asla yapmazdım. O 2 çocuk sizin yüzünüzden mutsuz bir ailede büyüyecek. Çünkü boşanmayacağınıza eminim. Ses çıkarmayacağınıza da eminim.

Aynı şekilde 2 yıl bende Yazz hapını kullandım koruması yüksekti hiç sıkıntı yaşamadım

Cahil biriyle evlenmeseymiş bu durumda kendisi daha cahil oluyor. Eşlerine bu tarz psikolojik şiddet uygulayan tüm erkeklerin karşısına geçip bağıra bağıra tüm hakaretleri edesim var.

Maalesef.iki aileden de uzagiz

Maalesef.i
Ses cikarmadigimi nereden cikariyorsunuz
.cocuklarim olmasa sana katlanmazdim dedim de cahil diyince mi suscam.syluyorum tabi biseler ama icim sogumuyor

Valla beni kendinden degil de kendisini benden ustun goruyor bence

nasıl istemeden çocuk yapabilirsiniz aklım bunu almıyor. kaç yaşına gelmişsiniz, korunmadan haberiniz yok mu gerçekten? eşinizin size davranışı, yazdıklarınızdan vs çıkardığım sonuç, muhtemelen bir mesleğiniz yok ve ev hanımısınız. son derece ataerkil, saygısız, hatta bence şerefsiz biriyle evlenmişsiniz ki hayat arkadaşına açık açık hakaret edip sonra akşam aynı yatakta uyuyabiliyor bu şahıs. yine de eğer mesleğiniz varsa derhal boşanın derim. tahmin ettiğim gibi ev hanımıysanız da açıktan filan bir şekilde bir diploma alıp kendinize bir meslek edinip bu adamdan kurtulun. ideal olan adamdan direkt ayrılıp ailenizin yanına yerleşmeniz ama muhtemelen aileniz de bunu kabul edecek türden bir aile değildir. çok zor bir durum gerçekten. bu kadar berbat bir evliliğin içindeyken aslında mesleği filan da bırakıp temizlikçilik bile yapsanız bir şekilde para kazanıp bu adamdan kurtulmanız ve bağımsız olmanız gerekir.

Geldi yine yorumlara lincleyiciler
bile bile hiçbir sorumluluk almadan çocuk yapıp, bile bile kendinizi adamın tekine ezdirip sonra buraya ben kendimi ezdiriyorum kendime hakaret ettiriyorum diye post açmışsınız. insanlar doğal olarak böyle şeyleri okuyunca sinirleniyor. size karşı bir tepki değil bu, bu durumu yaratan toplum düzenine karşı. emin olun ki burda insanlar sinirlenirken bile aslında sizin iyiliğinizi düşündükleri için sinirleniyor. çünkü durum kabul edilecek bir durum değil kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…