Eşim bana tekme attı

Beyzaaa3070

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2020
22
4
8
26
Kızlar merhaba
Bugün eşimle ilgisizliği üzerinden tartıştık defalarca ona çocuğumla ve benimle ilgilenmesi gerektiğini anlattım fakat anlamamak için direndi.
Anlamıyorum, anlamıyorum, anlamıyorum diyerek üstüme yürüdü dur tamam dedim daha sonra devam edince ittim.
O da ayaklarıma tekme attı s*ktir git ben senin kocanım beni itemezsin diye bağırdı çağırdı tekrar gitmemi istedi ağlayarak çıktım odadan 8 aylık gebeyim ve bir de oğlumuz var ne yapmalıyım baba evime gidersem olay buyur mü lütfen yardım edin

Olay büyüsün bırakta hala kimi düşünüyorsun.hamilesin sana
tekme atıyor s...git diyor neyi bekliyorsun güzel kardeşim.ara babanı al oğlunu kurtul bu adamdan ne eş ne baba olur.

karısını geçtim çocuğuyla da ilgilenmeyen adamın zorla boğazına basarak ilgi alamazsınız, ama neden bu adamlara çifter çifter doğurma sevdasındasınız çözemedim. Aa dur ya da kesin korunurken olmuştur . Bu adama kim napsın, adamda babalık kocalık nasfı yoksa

Haklısınız ailem memlekette aynı şehirde yaşamıyoruz yarın arayıp konuşacağım
Gelip alsınlar sizi bi süre uzak kalın en azından sağlıkla doğumunuzu yapın sonra düşünürsünüz
Hamile düşmanına dokunmaya korkar insan yaptığı küçümsenecek bişi değil

Darp raporu alin ve baba evine gidin olay buyusun kopek olsun bi zahmet.
Bu adam yeni boyle olmadi ya neden ikinci cocugu yaparsiniz anlamiyorum sizin gibileri, çocuk olunca duzelir mi saniyorsunuz ilgi dileniyorsunuz yazik.

Kac yoksa kanini emcek ..

Hiçbir insanın hiçbir insana bu şekilde davranması kabul edilebilir değil hele kendi çocuğunu taşıyan hamile karısına hiç hiç değil. Şu erkeklerden ilgi dilenmeyin artık ya. Biri "benimle ilgilen" dedikten sonra benimle ilgilense ne olur ilgilenmese ne olur? Bir şey insanın içinden gelmeli, eksikliği kendi hissetmeli. Ben söyledikten sonra ne kıymeti var?

Boşanacak mısınız? Boşanmayacaksanız aileleri devreye koyup herkesi ayaklandırmaya gerek yok.
Gözdağı-Blöf ders alma mevzularına inanmıyorum. Böyle olan adam siz baba evine gidip dönünce melek olarak devam etmeyecek sonucta.
Boşanma düşünceniz yoksa fazla kapışmayın dalaşmayın, söylenmeyin cocuklarınızla kendi kendinize yetin zira bugün tekme atan yarın daha beterini de yapar. Kendinizi korumus olursunuz en azından.
Bosanacaksanız da simdiden harika hayatınız icin tebrikler, önce darp raporu alıp asla iletişime geçmeden bitirin bu işi.

İlgi bekliyosun söylüyosun birde buyuzden tekme yiyorsun, bencede olay büyürse büyüsün gitttttt

Baba evine gitmeye cesaretiniz varmi? Yok gibi, olay büyürmü diye sordugunuza göre.
Boşanmicaksaniz yapabilceginiz pek bir şey yok. Daha beterini yapmasina firsat vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…